Course

1.1.2022 alkava Tunnelukkovalmennuksella kohti elämän iloa ja pysyviä ihmissuhteita verkkokurssi.

By Avaamo

Oletko jätetty, petetty… Tai oletko jättäjä tai pettäjä? Toivotko vain, että joku voisi rakastaa juuri sinua?

Mitä jos voisit iloita elämästäsi ja saada niitä asioita, joita todella elämääsi haluat?

Suosittu Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissuhteita -verkkovalmennus auttaa sinua vapautumaan haitallisista ajatus- ja toimintamalleistasi - jotta voit taas nauttia elämästä ja ihmissuhteistasi.

HOX! Tällä kurssilla käytössäsi on 3 kuukauden ajan rajaton sähköpostituki henkilökohtaisille kysymyksille ja pohdinnoillesi!

*Lauran tarina:

Noin kolmekymmentä vuotta sitten seisoin silloisen asuntoni parvekkeella jouluaattoiltana katsellen ulos kaunista lumisateista iltaa.  

Avioerostani oli jo parisen vuotta, mutta edelleen itkin yksinäisyyttäni. Ajattelin kuitenkin, että varmasti vuoden päästä on jo toisin ja jaksan tämän tuskallisen hetken nyt.  

En kuitenkaan vielä tiennyt enkä ymmärtänyt, että siinä oli jo toteutuneena elämäni kulku ja siitä ei mikään tulisi muuttumaan.  

En ollut ymmärtänyt, että kaava oli luotu jo ihan pienenä ja että olin jo siihen astisen elämäni ajan toteuttanut tuota kaavaa. -Laura-*

Mikä tuo kaava oli ja miten se toimii?

Kaava oli alkanut muodostua kun Laura oli 6-7 vuotias lapsi. Silloin hänen rajojaan rikottiin eikä tuolloin pienenä lapsena osannut selittää tapahtunutta.

Hän jäi yksin kauhun ja pelon kanssa. Laura koki tulleensa hylätyksi koska äiti ei ymmärtänyt hänen murheensa vakavuutta. Laura ei osannut sanoittaa sitä.

Tuolloin Lauralle syntyi syvälle sisälle ajatus, että hän on yksin eikä kukaan pidä pidä hänen puoliaan, hän ei ole sen arvoinen.

Tunnelukko oli syntynyt ja siitä selviytymiskeinoksi syntyi epäluottamus ja varovaisuus ihmisiä kohtaan.  

Toki muutakin vanhempien vanhemmuudessa oli sellaista, mikä haavoitti.

Näitä haavoja Laura on voinut todella edes yrittää ymmärtää vasta paljon paljon myöhemmin, alkaessaan tutkia ja pohtia, miksi elämä tuntui olevan kuin kärsimysnäytelmä, josta ei pääse pois.

Nyt kolmekymmentä vuotta myöhemmin mikään ei olisi toisin, jos Laura ei olisi alkanut tutkia tunnelukkojaan.  

Näin Laura alkoi ymmärtää kaavaa, joka oli ollut hänelle niin haitallinen koko siihen astisen elämän ajan.  

Oli välillä surullistakin todeta, että kaava ehti vaikuttaa Lauran elämässä niin kauan.  Useampi kuin vain tuo yksi parisuhde ehti kaatua tunnelukkojen ohjaaman käyttäytymisen takia.  

Laura tajusi, että oli hakeutunut toistuvasti kaltoinkohteleviin ja tunnekylmiin suhteisiin.

Uusi suhde oli vain toisinto edellisestä.  

Tunnelukkojen imussa hän hakeutui aina uudelleen samankaltaiseen ihmissuhteeseen, joka vain vahvisti tunnelukkoja.  

Haitallinen oravanpyörä ehti pyöriä vuosikaudet, ennen kuin Laura löysi tunnelukkotyöskentelyn ja sai sen avulla murtauduttua ulos haitallisten tunnelukkojen ohjauksesta.

Hän oppi, että tuo lapsen sydämen rikkonut aika oli synnyttänyt käsityksen, että hänelle ei ole mitään hyvää tarjolla vaan.  

Vaikka Laura oli menettänyt paljon elämässä tuon rikkomuksen takia, niin kuitenkin tunnelukkotyöskentely on tuonut rauhan ja hyväksynnän sille mitä ei voi muuttaa ja ennen kaikkea antanut mahdollisuuden kiinnostua toisenlaisista ihmisistä.

"Tunnelukkotyöskentely on antanut ymmärryksen, että kaikki eivät halua minulle pahaa ja että nyt aikuisena minä voin valita olla hyvien ihmisten seurassa tai voin olla turvallisesti myös yksin niin halutessani." -Laura-

Nyt puolestani minä haluan auttaa myös sinua, jotta voisit vapautua vahingollisten tunnelukkojen ohjauksesta ja oppia tuntemaan iloa ja toiveikkuutta elämässäsi mm. ihmissuhteiden suhteen.

Oletko väsynyt ja kyllästynyt jatkuvasti kiertämään kehää samojen ongelmien ympärillä?

Tuntuuko jokin näistä tutulta? 

Koet usein, että et ole ansainnut onnea, rakkautta ja rauhaa

Ajattelet, että elämän tarjoama hyvä ei ole sinua varten

Ajattelet, että olet sisimmiltäsi jotenkin huono tai paha, etkä voi saada onnea ja hyvää

Tunnet usein vihamielisiä tunteita muita ihmisiä kohtaan

Tunnet itsesi katkeraksi ja tai masentuneeksi

Et luota ihmissuhteiden pysyvyyteen

Koet jatkuvasti toisten ihmisten käyttäytymisen hylkäävänä

Olet ihmissuhteissa alistuva, ripustautuva tai kontrolloiva

Koet polttavaa mustasukkaisuutta

Valitset läheisiksi ihmisiksi epävakaita ja hylkääviä ihmisiä

Et kykene olemaan yksin ilman että ahdistut ja masennut

Tuntuuko, että vain toisen ihmisen kautta sinäkin olisit jotain

Jos mikä tahansa yllä mainituista tuntui osuvalta, haluan sanoa sinulle tämän:

Sinä et ole viallinen, särkynyt etkä varsinkaan ole yksin.

Ja sinä pystyt aivan varmasti muuttamaan tilanteesi parempaan.

Todella monet meistä joutuvat kamppailemaan jatkuvasti elämässään menneiden, usein lapsuudessa koettujen vaikeiden kokemusten takia. Nämä kokemukset ovat muokanneet ajatus- ja toimintamallejamme niin, että meidän on vaikeaa kukoistaa elämässämme myöhemmin niiden aiheuttamien tunnelukkojen ja niiden takia syntyneiden selviytymiskeinojen vuoksi.  

Nuo lapsuuden selviytymiskeinot ja opitut mallit saavat sinut toteuttamaan kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen näitä haitallisia kaavoja - aivan kuten Laurakin toteutti vuosikymmenet omissa ihmissuhteissaan.  

Mutta tästä kaavasta voi astua ulos ja alkaa rakentamaan toisenlaista tarinaa…

Haluaisitko oppia olemaan tyytyväinen elämääsi sellaisena kuin se on tai muuttaa siitä ne osat, jotka tuottavat kärsimystä?

Haluan sinun miettivän nyt hetken, mitä jos elämäsi olisikin tällaista: 

Voisit taas luottaa ihmissuhteidesi kantavan ja antavan sinulle niitä asioita joita oikeasti tarvitset

Tuntisit itsesi rakastetuksi ja arvostetuksi omana itsenäsi

Osaisit vihdoin rakastaa myös itse itseäsi ja tietäisit ansaitsevasi vain hyvää

Ihmissuhteesi olisivat antoisia ja lämpimiä

Jatkuvat repivät riidat puolison kanssa eivät olisi arkipäivää

Tuntisit olosi turvalliseksi ja luottavaiseksi muita ihmisiä kohtaan

Kärsimystä ylläpitävä kaava muuttuisi hyvinvointia ylläpitäväksi kaavaksi

Astu pois tunteidesi ja uskomustesi hallitsemasta elämästä, jotka pitävät sinut uhrina ja ota toimijan rooli suhteessa itseesi. Älä anna enää tunnelukkojen sabotoida mahdollisuuttasi hyvään, onnelliseen ja itsellesi armolliseen elämään.

Mitä voit valmennukselta odottaa ja mihin Tunnelukkovalmennukseni teho oikein perustuu?

Ymmärrän sinua hyvin, jos tunnet tällä hetkellä skeptisyyttä verkkovalmennustani kohtaan.  

“Voinko muka todellakin itse pystyä “parantamaan” itseni jonkun nettivalmennuksen avulla?”, saatat ajatella.  

Voi olla, että olet jo yrittänyt kaikenlaista: lukenut kirjoja ja self-help -oppaita, kokeillut terapiaa, meditointia tai muita harjoituksia…  

Ja aluksi olosi on voinutkin helpottaa, mutta sitten olet taas huomannut olevasi takaisin lähtöpisteessä.  

Asia on nimittäin niin, että pelkkä tieto ei auta meitä muuttamaan itseämme.  

Siihen tarvitaan aktiivista ja jatkuvaa harjoitusta ja tukea näiden haitallisten mallien muuttamiseen. 

Ja juuri siitä on kyse Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissuhteita -verkkokurssilla

Tunnelukkovalmennus auttaa sinua erilaisten pohdinta-, kirjoitus- ja kuunteluharjoitusten avulla vapautumaan tunnelukkojesi vallasta ja murtautumaan ulos haitallisesta noidankehästä, jossa pyörit.

Ymmärrät valmennuksessa, miksi elämä tuntuu niin vaikealta. Opit huomaamaan, millaisten valintojen ja ajatusten takia olosi on usein kuin vereslihalla.

Valmennuksen avulla löydät taas rakkauden itseäsi kohtaan, jolloin pystyt myös muodostamaan rakastavia ihmissuhteita muihin ihmisiin. Et enää koe oloasi tyhjäksi ja yksinäiseksi.

Saat valmennuksessa edetä juuri sinulle sopivaan tahtiin, sinulla on myös sähköpostituki käytössäsi 3 kuukauden ajan kurssin alkamisesta lähtien ja voit siis ottaa yhteyttä Anneliin ja esittää kysymyksiä.

Kuka minä olen ja miksi pystyn auttamaan sinua?

olen tunnelukkoterapeutti, kongnitiivinen lyhytterapeutti ja työnohjaaja Anneli Pohjola.  

Tiedän paitsi omasta kokemuksestani, mutta ennen kaikkea niiden lukemattomien asiakkaideni tarinoista ja kokemuksista kuinka paljon tunnelukot haittaavat ja rajoittavat elämää.

Muutokset tunnelukkotyöskentelyn seurauksena voivat näkyä jo piankin kun antaudut työskentelyyn.

Toki työskentely ei lopu koskaan ja sitä paremmin voit mitä enemmän paneudut tosissaan tehtäviin.  

Koska tiedän, että todella moni kamppailee näiden samojen asioiden kanssa päivittäin, olen paketoinut tehokkaimmat kysymykset ja harjoitukset sopivaksi verkkokurssiksi.

Tunnelukkokursseillani on ollut jo yli 2000 ihmistä ja heistä 92% suosittelee kurssejani myös muille.

“Kiitos kurssista! Sain siitä paljon enemmän kuin uskalsin toivoa. Aloittaminen vaikeaa minulle, siirsin sitä. Ja siksi hiihdin vähän jälkijunassa, mutta silti minunkin kommentteihin vastattiin ja reagoitiin. Olisi vaatinut ehkä vielä enemmän aikaa keskittyä. Mutta toisaalta ehkä sen teki juuri tuo myöhässä aloittaminen. Annelin vastaukset oli herätteleviä ja tarpeeksi suoria. Kiitos kun sain olla mukana.“ -Kati

“Hei Anneli! Tunnelukkokurssi sai minut ajattelemaan asioita monelta kantilta ja sain hyviä oivalluksia. Kurssi oli laaja, oisko kipeiden asioiden vuoksi tuntunut välillä kaipaavan henkilökohtaissta tukea. Sinä olit mukana keskusteluissa keskustelu alueella, kuinka paljon lie sähköpostin kautta autoit ihmisiä. Voisin suositella kurssia tutuilleni ja taisinkin jo vähän mainostaa”-Tiina  

“Olin mukana Tunnelukkovalmennuksessa ja kannatti kyllä. Olet Anneli lempeä johdattaja kurssilla, osaat kysyä oikeita kysymyksiä, jotka haastavat itse miettimään vastauksia. Koin hyviä oivalluksia, osaa tehtävistä en kokenut juuri tähän hetkeen itselleni mieluisiksi, joten saatoin käydä kevyemmin läpi, osaan keskityin tarkemmin. Asennoiduin niin, että en tee tästä kurssista itselleni mitään suoritettavaa asiaa vaan ajattelin niin, että tämä kurssi on tärkeää ja hyvä, jonka suon itselleni. Ehdottomasti suosittelen muillekin ja mielelläni tulen kertaamaan, jos mahdollisuus tulee ja jatkoakin odotan mielenkiinnolla, näissä asioissa riittää pohdittavaa ja tehtävät aukeavat eri lailla eri tilanteissa ja hetkissä. Kiitos paljon kurssista!” -Mari

Ja tässä vielä muutamien kurssilaisten terveisiä...

“Mietin pitkään, hyppäänkö mukaan kurssiin ja tovin aihetta seuranneena ja Annelin tekstejä lukeneena, oloni tuntui asian suhteen vahvalta ja ensimmäisiä tehtäviä tehdessä huomasin syvän lämmön itsessäni, joka todennäköisesti heijastuu vertaistuesta ja Annelin ammattitaidosta.”

“Rauhoitu on minulle avainsana. Olen muuttunut aina kuin sähköiskun saaneeksi piikkisiaksi kriisin keskellä. Kamalaa! Mutta tämän kurssin käytyäni ei ole enää kertaakaan käynyt niin. Olen edistynyt todella ja olen siitä hyvin kiitollinen.”  

**“Tämä on kyllä ollut todella hyvä kurssi! Olen paljon miettinyt näitä asioita ja omia tarkoitusperiäni. Olen miettinyt monessa tilanteessa, että jos toimin näin, mitä tällä haen, ja millainen olo minulla on jälkeenpäin. Kun olen miettinyt sitä ennen kuin olen toiminut, olen päättänyt toimia toisin. Ja lopputulos on ollut hyvä, sekä itselleni että läheisilleni. Varmaan tämä on paljon tuota ykköskohtaa. Olen tajunnut, että kukaan toinen ei voi "pelastaa" minua itseltäni, elää elämääni, kohdata tunteitani, vaan se on minä itse, joka elän ja koen oman elämäni. Ja sitten se haavoittuvuus ja myötätuntoinen suhtautuminen itseen. Niiden oivaltaminen vie eteenpäin. Ja jos on vaikea olo tai pelottaa, olen oppinut rauhoittelemaan itseäni. Se on vain tunne. Ja se saa olla. Ja se on hyvin ymmärrettävää, että mulla on se turvattomuuden tunne. Aina välillä. Mutta mä pärjään sen kanssa. Ja sitten se menee ohi.”

"Kiitos Anneli. Tuntuu hyvältä, kun ymmärrät niin hyvin mitä tunnen."**

Nyt kysymys kuuluukin…

Olisiko jo aika jättää taaksesi vahingolliset ajatukset ja toimintamallit? Olisiko vihdoin aika pysyvälle, voimaannuttavalle ja positiiviselle muutokselle elämässäsi?

*Kun opit ymmärtämään ja työstämään käytökseesi ja ajatuksiisi vaikuttavia tunnelukkoja, sinulle tulee avautumaan aivan uusi maailma: maailma täynnä mahdollisuuksia uhkien sijaan, maailma täynnä iloa pelon ja pessimistisyyden sijaan, maailma täynnä välittämistä ja rakkautta hylkäämisen pelon ja tunnekylmyyden sijaan.  

Eikö olisikin jo aika ottaa askel kohti parempaa?  *

Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissuhteita -valmennus sisältää kahden viikon välein avautuvat uudet osiot. Osioita on yhteensä seitsemän ja jokainen osio sisältää 5-10 eri tehtävää, jotka näyttävät sinulle menetelmän omien tunnelukkojesi avaamiseen.

**Osiot ovat laajoja ja kahden viikon väli on usein lyhyt aika käydä koko osio läpi mutta tarkoitus on, että kurssi jää käyttöösi ja hyödynnät sitä elämässäsi pitkän aikaa.

**Valmennuksessa käyt läpi yleisimmät ja vaikeimmat tunnelukot, mutta ennen kaikkea vastaat pohdintakysymyksiin, jotka avaavat sinulle oivallusten maailman omaan itseesi.

Opit ymmärtämään itseäsi ja toimintaasi ja opit miten voisit alkaa toimimaan toisin. Opit mikä olisikaan sinulle parasta elämässä.

Voit käydä valmennusta omassa tahdissasi ja tehdä harjoituksia silloin, kun sinulle parhaiten sopii.  **

Tämän kaiken sinä saat kun tulet nyt mukaan Tunnelukkovalmennukseen…

**Saat kahden viikon välein yhteensä seitsemän kurssimateriaaliosiota, joihin on vähintään 12 kuukauden käyttöoikeus - sinulla on siis rutkasti aikaa omalle pohdinnallesi sekä tehtävien tekemiselle

Jokainen kurssiosio sisältää 5-10 erilaista pohdintatehtävää tai kuunteluharjoitusta. Materilaalia on paljon ja työstettävää riittää pitkäksi aikaa

Kurssin teemoina ovat hylkäämisen-, tunnevajeen-, alistuvuuden-, uhrautumisen-, riippuvuuden-, ja vajavuuden (vaativuuden) tunnelukot. (arvo yksittäisen tunnelukkokurssin hinta on 67-159 e)

Opit näkemään sen, mikä on totta ja mikä taas on oman mielesi luomaa harhaa.

Sinulla on viikottain mahdollisuus kysyä sähköpostitse tukea ja neuvoa. Sähköpostituki on käytössäsi kolmen kuukauden ajan kurssin alusta alkaen.

Sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa:

 1. Joko pysyttelet kärsimysnäytelmän pääroolissa
 2. Tai sitten lähdet opettelemaan uutta elämänmyönteistä aikuisen ihmisen roolia.

Jo yli 2000 ihmistä on jo valinnut jälkimmäisen vaihtoehdon. Tässä muutamien heistä kokemuksia valmennuksesta:

*“Annelin rehelliset vinkit ja näkökulmat omiin pohdintoihin avasivat itselle uusia ovia pois vanhoista ajatuksista. Antaa itselle voimia ja uskoa alkaa työstämään omia vääristyneitä ajatuksia kääntämään uuteen suuntaan❤️”  

“Innostuin tekemään tehtäviä parina viime päivänä putkeen. Anneli olet hyvin nitonut yhteen tehtävät tässä😊! Jännä miten fiilikset ovat vaihdellut viime päivien aikana laidasta laitaan. Viimeisin olotila että olen täysin hukassa! Tämä tiivistelmä antoi uskoa että tästäkin olotilasta selvitään, vaatii työtä ja aikaa sekä kärsivällisyyttä niin itseltä kuin puolisoltakin”  

“Minussa alkaa heräämään se voimakastahtoinen itsenäinen nainen, joka minä oikeasti todella olen ja se tunne tuntuu niin oikealta, joten olen todellakin menossa oikeaan suuntaan.”  

“Erittäin mielenkiintoinen kurssi ja Anneli tuntuu osaavan asiansa. Hän on lisäksi erittäin myötätuntoinen.” *

Ja mitä jos vielä kertoisin, että voit tulla mukaan valmennukseen ilman minkäänlaista riskiä...

Saat 14 päivän rahat takaisin -takuun- Takuu alkaa 1.1.2022

 

Tällä kurssilla teemoja ovat hylkäämisen-, tunnevajeen-, alistuvuuden-, uhrautumisen-, riippuvuuden- ja vajavuuden tunnelukot.

Nämä tunnelukot muodostavat usein toimintakokonaisuuden, joka ylläpitää yksinäisyyttä, masennusoireita, erilaisia hankaluuksia ihmissuhteissa.

"Minulle tämä kurssi on tuonut rauhaa ja tasapainoa. On kuin raskas taakka olisi nostettu harteilta, kun ei tarvitse kokopäivätoimisesti olla huolissaan." -Jaana-

Tämä kurssi sopii erityisen hyvin sinulle, jolla on lähes kaikki tunnelukot vahvoina ja et oikein tiedä mistä aloittaa. Samoin jos sinulla on vahvoina tunnevajeen, hylkäämisen, vajavuuden, vaativuuden, alistuvuuden, uhrautuvuuden ja riippuvuuden tunnelukot tai jotkin näistä.

Millaista elämäsi olisi jos:

Voisit taas luottaa ihmissuhteidesi kantavan ja antavan sinulle niitä asioita joita oikeasti tarvitset Tuntisit itsesi rakastetuksi ja arvostetuksi omana itsenäsi Osaisit vihdoin rakastaa myös itse itseäsi ja tietäisit ansaitsevasi vain hyvää Ihmissuhteesi olisivat antoisia ja lämpimiä Riidat puolison kanssa painuisivat lähes unholaan Tuntisit olosi turvalliseksi ja luottavaiseksi muita ihmisiä kohtaan Kärsimystä ylläpitävä kaava muuttuisi hyvinvointia ylläpitäväksi kaavaksi Oletko jätetty, petetty… Tai oletko jättäjä tai pettäjä? Toivotko vain, että joku voisi rakastaa juuri sinua?

Mitä jos voisit taas iloita elämästäsi ja saada niitä asioita, joita todella elämääsi tarvitset?

Suosittu Tunnelukkovalmennuksella kohti elämäniloa ja pysyviä ihmissuhteita -verkkovalmennus auttaa sinua vapautumaan haitallisista ajatus- ja toimintamalleistasi - jotta voit taas nauttia elämästä ja ihmissuhteistasi.

Tällä kurssilla teemoja ovat hylkäämisen-, tunnevajeen-, alistuvuuden-, uhrautumisen-, riippuvuuden- ja vajavuuden tunnelukot.

Nämä tunnelukot muodostavat usein toimintakokonaisuuden, joka ylläpitää yksinäisyyttä, masennusoireita, erilaisia hankaluuksia ihmissuhteissa.

Palaute : "Anneli opettelen opastuksesi mukaan rajaamaan näiden tehtävien tekemistä ja pohtimista. Olen laittanut itselleni kulloinkin"käsittelyajan" jonka jälkeen lopetan vaikka tuntuisikin jäävän kesken. Opettelen myös huomaamaan, miten syvälle ehkä kannattaa mennä, etten ala "suorittamaan" tai uuvu ajatus- ja tunnepainolastista.-P"

Tällä kurssilla mm. tutkit moodejasi, katsot valokuvatehtävän kautta syvälle sinne lapseen, joka joskus olit, tutkit huoliasi, opettelet kiitollisuutta, pohdit hyvää elämää ja mikä on riittävää. Tutustut itseesi syvästi ja opettelet löytämään voimavarasi ja todellisen minäsi ja avaamaan tunnelukkojen lukitsemat uskomukset itsestäsi.

Tämä kurssi on käytössäsi vähintään vuoden. Kurssi on itsenäistä työskentelyä.

HOX! Tällä kurssilla käytössäsi on rajaton sähköpostituki henkilökohtaisille kysymyksille ja pohdinnoillesi!

Jotta voisit tulla kurssille turvallisin mielin, haluan tarjota sinulle 14 päivää aikaa kokeilla rauhassa, millaisia ajatuksia ja tuntemuksia valmennus sinussa herättää. Jos valmennus ei tunnu sinulle oikealta, palautan mielelläni rahasi.  

Tule mukaan valmennukseen nyt. Tämä kurssi on saatavilla vain harvoin.

Tällä kurssilla sinulla on sähköpostitse jatkuva henkilökohtainen tuki ja ohjaus käytettävänäsi.

Anneli tunnelukkoterapeuttisi  

P.S. Heräsikö sinulla vielä jotakin kysyttävää kurssiin liittyen? Vastaan mielelläni kysymyksiisi, laita minulle vain viestiä anneli.pohjola(at)avaamoterapia.fi

Maksu kahdessa erässä täältä

Maksu kolmessa erässä tästä

Maksu neljässä erässä tästä


Ymmärrän sinua hyvin, jos tunnet tällä hetkellä skeptisyyttä verkkovalmennusta kohtaan.

“Voinko muka todellakin itse pystyä “parantamaan” itseni jonkun nettivalmennuksen avulla?”, saatat ajatella.

Voi olla, että olet jo yrittänyt kaikenlaista: lukenut kirjoja ja self-help -oppaita, kokeillut terapiaa, meditointia tai muita harjoituksia…

Ja aluksi olosi on voinutkin helpottaa, mutta sitten olet taas huomannut olevasi takaisin lähtöpisteessä.

Asia on nimittäin niin, että pelkkä tieto ei auta meitä muuttamaan itseämme.

Siihen tarvitaan aktiivista ja jatkuvaa harjoitusta ja tukea näiden haitallisten mallien muuttamiseen.

Tässä yksi palaute kurssista:

“Tämä on kyllä ollut todella hyvä kurssi! Olen paljon miettinyt näitä asioita ja omia tarkoitusperiäni. Olen miettinyt monessa tilanteessa, että jos toimin näin, mitä tällä haen, ja millainen olo minulla on jälkeenpäin. Kun olen miettinyt sitä ennen kuin olen toiminut, olen päättänyt toimia toisin. Ja lopputulos on ollut hyvä, sekä itselleni että läheisilleni. Varmaan tämä on paljon tuota ykköskohtaa. Olen tajunnut, että kukaan toinen ei voi "pelastaa" minua itseltäni, elää elämääni, kohdata tunteitani, vaan se on minä itse, joka elän ja koen oman elämäni. Ja sitten se haavoittuvuus ja myötätuntoinen suhtautuminen itseen. Niiden oivaltaminen vie eteenpäin. Ja jos on vaikea olo tai pelottaa, olen oppinut rauhoittelemaan itseäni. Se on vain tunne. Ja se saa olla. Ja se on hyvin ymmärrettävää, että mulla on se turvattomuuden tunne. Aina välillä. Mutta mä pärjään sen kanssa. Ja sitten se menee ohi.”

Course

1.1.2022 alkava Tunnelukkovalmennuksella kohti elämän iloa ja pysyviä ihmissuhteita verkkokurssi.

By Avaamo
Price
398 €
Incl. 24% VAT

Privacy Policy Avaamo

TIETOSUOJASELOSTE

Yleistä

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

AVAAMO käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti. Saatamme myös tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty sinua myöskään palvelemaan.

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

 • sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen;
 • oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttämiseksi;
 • asiakasviestintä ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen;
 • liiketoimintamme kehittäminen; ja
 • palveluidemme kohdentaminen sinulle.

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen yhteydessä tai palveluidemme käytön yhteydessä.

Tyypillisesti saatamme saada suoraan sinulta seuraavia tietoja:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Osoite
 • Asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten tilaushistoria

Millä perusteella henkilötietoja käsitellään?

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Käsittelemme myös henkilötietojasi oikeutetun etumme nojalla, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen. Joitakin henkilötietoja saatamme käsitellä myös suostumuksesi nojalla.

Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Pääsääntöisesti henkilötietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Saatamme myös ulkoistaa jotain henkilötietojen käsittelyä, kuten henkilötietojen tallennukseen ja käsittelyyn käytetyt tietojärjestelmät. Huolehdimme tällöin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti. Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Joltain osin alihankkijat tai palvelimet, joilla tietoja käsitellään, saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Emme muutoin luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Huolehdimme siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Niinpä jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja.

Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen TÄYTÄ TÄHÄN YHTEYDENOTTOSÄHKÖPOSTIOSOITE.

Pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.

Oikeus saada virheet korjatuksi

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot.

Oikeus kieltää suoramarkkinointi

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@avaamoterapia.fi.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty palvelemaan enää sinua.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot yleisesti käytetyssä muodossa.

Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@avaamoterapia.fi. Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi passi-, ajokortti- tai muun henkilötodistuskopion, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme taikka tietosuojaperiaatteidemme muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua siitä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

Mihin voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Yhteystiedot

AVAAMO, Konttuurikuja 3 anneli.pohjola@avaamoterapia.fiI,

Privacy Policy Campwire

General

This is Intoloop Oy’s (hereafter “Campwire”) privacy statement that has been prepared in accordance with the Finnish Personal Data Act (523/1999, sections 10 and 24) and the EU General Data Protection Regulation (GDPR). This privacy statement entered into force on 16 April 2018 and will remain valid until further notice.

This privacy statement contains information on how Campwire processes personal data. Campwire processes personal data in accordance with this privacy statement and any applicable legislation. Please read this privacy statement carefully before using our website or registering as a user of our services.

To ensure best possible services to our customers, we must collect and process some of your personal data. However, we respect your privacy and are committed to protecting it. This privacy statement specifies the personal data that is collected by us, the principles based on which this data is processed, and the rights and influencing opportunities you have regarding your personal data.

Please read this privacy statement carefully, as Campwire processes your personal data in accordance with it and all applicable legislation. Campwire reserves the right to update this privacy statement based on need. Please visit this site from time to time, as Campwire develops its services and website constantly.

You accept that we will process your personal data in accordance with this privacy statement by using the www.campwire.com website, our services, or our website; by filling in a form; or by contacting us. If you do not accept these terms and conditions, we will probably be unable to serve you.

The controller is: Intoloop Oy, Papinkatu 21 lh 34, FI-33200 Tampere.

For which purposes is my personal data collected and processed?

We only collect, store, and process your personal data for purposes that have been specified in advance. The main purposes are:

 • Managing customer relations
 • Maintaining customer information and usernames
 • Identifying customers
 • Producing and providing services
 • Invoicing
 • Developing, planning, and analysing business operations, websites, and Services
 • Marketing purposes
 • Responding to contact requests
 • Fulfilling our contractual obligations
 • Fulfilling our legal obligations and requirements
 • Targeting of services
 • Which personal data is collected and from which sources?

  Campwire collects information of the users when they use Campwire’s website, buy Services, register as Service users, update their profile, or use the Services. In addition, data provided by customers e.g. on online forms, by email, on telephone, through social media services, in contracts, at customer meetings, and in other situations where customers convey personal data can be saved into the data file.

  At least the following data will be collected when users register as users of our Services:

 • Name of the company (corporate customers)
 • Name of the person/user
 • Email address
 • Username
 • Password
 • In case of customers, we will also save the following data:

 • Telephone number
 • Address
 • Business ID (corporate customers)
 • Data relating to customer relations, e.g. order history
 • Campwire’s marketing register (email list) can usually be registered with using an email address only.

  When the user visits Campwire’s website, the user’s computer automatically sends certain technical and other data (e.g. IP address, browser type, and from which site the user came to the site). Campwire also uses cookies to collect data on how the user uses the website. For more detailed information, see the Cookies section of this privacy statement.

  By providing personal data to Campwire either on the forms found on Campwire’s website or in some other manner, the user accepts that his or her personal is collected, used and transferred in accordance with this privacy statement and for the restricted purposes specified in this privacy statement.

  On which grounds is personal data processed?

  We ensure that we always have legal grounds for processing your personal data. We may process your personal data based on several different grounds. We can process your personal data in order to fulfil a contract or our legal obligations. We can also process your personal data based on a legitimate interest, which is to provide our services and to run and develop our business operations. Some personal data can also be processed subject to your consent.

  Who will process my personal data and will my personal data be disclosed to third parties?

  Your personal data will principally be processed by our staff as part of their work tasks. Campwire uses external subcontractors and service providers for providing and implementing the Services. Personal data can be disclosed to such subcontractors if and only to the extent necessary. We will do our utmost in such cases to ensure that personal data is transferred and processed in accordance with this privacy statement and applicable legislation. We can also convey your personal data if we are involved in a company acquisition or an asset deal.

  The user also accepts that Campwire can disclose personal data to competent authorities if this is necessary in order to comply with applicable legislation or regulations.

  Campwire’s website and Services can contain links to other websites or contents originating from other websites. Such websites are beyond the control of Campwire and Intoloop Oy is not responsible for their contents. If the user visits a linked website, the use of such a website is covered by the privacy statement of that website.

  In my personal data conveyed outside the EU?

  Some of our subcontractors or servers that are used for processing personal data might be located outside the EU/EEA. Apart from that, we do not regularly convey personal data outside the EU/EEA.

  We ensure that your personal data is processed, transferred, and stored based on legal grounds and using sufficient protection measures.

  We have ensured that our service providers are included in the Privacy Shield programme between the EU and the United States (https://www.privacyshield.gov/list), the aim of which is to ensure secure processing of European data in the United States.

  For how long will my personal data be stored?

  We will only store your personal data for as long as is required by the purpose of processing or is permitted by the contract or law. However, the storage time of personal data can vary depending on the purpose and situation.

  How is my personal data stored and protected?

  Your personal data will be stored on the servers of our service provider, which have been protected in accordance with the general practices of the field. Personal data that we have collected and processed will be kept confidential and will only be disclosed to persons who need the said data for their work tasks and to our customers based on service contracts in a restricted manner. Access to your personal data is subject to user-specific credentials, passwords, and user rights.

  Is it mandatory to provide personal data and what are the consequences of not providing it?

  If you fail to provide the personal data specified in this privacy statement or do not consent to its processing, it is likely that we will not be able to provide the service or to fulfil the purpose of our operations. Therefore, we request that you do not provide us any data unless you accept that we process the data in accordance with this privacy statement.

  Users must provide Campwire correct data when they register as users of the Services or fulfil a form on Campwire’s website for some other reason. Service users can at any time view their personal data saved in the system by signing in into the Service. Users can also edit and update their personal data by signing in into the Service or by contacting Campwire.

  Are cookies used on the website and what are they?

  We use cookies on our website in order to provide users the best possible user experience. Cookies are small text files that the web server saves on the user’s terminal device. Cookies give us information on how the users use our website. We can use cookies in developing our services and website, in analysing the use of the website, and in targeting and optimising marketing. Website users can enable or disable the use of cookies from the settings of their web browser. Most web browsers allow cookies automatically. Please note that disabling cookies can restrict the operation of our website.

  What are my rights and influencing opportunities?

  Cancelling your consent

  If your personal data is processed based on your consent, you have the right to cancel your consent at any time by notifying us of this by email (tietosuoja@intoloop.com).

  Access to data

  You have the right to receive a confirmation from us on whether we process any personal data concerning yourself and which personal data concerning yourself is processed by us.

  Right to corrections

  You have the right to request that we correct any incorrect or outdated or otherwise defective data concerning yourself. You can also update any changed personal data in the Service.

  Right to ban direct marketing

  You have the right to ban the processing of your personal data for direct marketing purposes by notifying us of this by email (tietosuoja@intoloop.com). All emails sent by us in marketing purposes contain a link by clicking on which you can remove yourself from the email list.

  Right to object to the processing

  If we process your personal data based on a general interest or our legitimate interest, you have the right to object the processing of personal data concerning yourself to the extent that there is no such significant reason that would override your rights or the processing is not necessary for resolving a legal claim. Please note that in such a situation we probably will be unable to continue to provide services to you.

  Right to restrict processing

  In certain situations you have the right to demand that we restrict the processing of your personal data.

  Right to have your personal data transferred

  If we have processed your personal data subject to your consent or in order to fulfil a contract, you have the right to receive the personal data you have provided to use electronically.

  How can I exercise my rights?

  You can exercise the above rights by contacting us e.g. by email (tietosuoja@intoloop.com). Where required, the controller has the right to ask the data subject to prove his or her identity. The controller must react to any such requests made by the customer within the time period specified in the GDPR (in most cases, within one month).

  Can this privacy statement be updated?

  We can update this privacy statement when our operations or data protection principles change. Updates may also be required due to changes in legislation. Any such changes will take effect when we have published an updated privacy statement. Please read this privacy statement from time to time to be aware of its current contents.

  Whom should I contact in data protection matters?

  Contacts:

  Intoloop Oy
  Papinkatu 21 lh 34
  33200 Tampere
  tietosuoja@intoloop.com

  Toimitusehdot Avaamo

  Avaamo (y-tunnus 2764623-1) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina.

  Verkkokaupan yhteystiedot

  Sähköposti: annelipohjola@icloud.com

  Tilaaminen

  Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

  Maksaminen

  Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

  Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

  Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay/

  Maksutavat

  Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa maksukorteilla (credit/debit) sekä verkkopankilla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

  Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

  Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
  Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
  Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

  Toimitus ja palautus

  Verkkokaupan asiakkaalla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Halutessasi perua palvelun käytön, ota ensin yhteyttä verkkokauppan asiakaspalveluun (annelipohjola@icloud.com) ja kysy peruutusohjeita.

  Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.


  Visma Pay banners
  Badge-payments
  Safe transactions
  Badge-guarantee
  14-day Money Back Guarantee
  Badge-connection
  Campwire Protects your Privacy
  Badge-secure
  Your Information is Secure
  Want to know more? Contact anneli.pohjola@avaamoterapia.fi