Course

Rento synnytys- Kristiina toivottaa tervetulleeksi

By Hoivallus

Rento synnytys -verkkokurssi

Meille naisille puhutaan rentoutumisesta synnytyksessä paljon, mutta missään ei oikein kerrota, miten meillä oikeasti voisi olla synnyttäessä niin hyvä olla, että rentoutuminen on mahdollista.

Sillä ei ole mitään tekemistä kipukynnyksen kanssa, tai että hyvä synnytyskokemus olisi vain niitä varten, joilla on paljon tahdonvoimaa. Rentoutuminen sopii kaikkiin synnytyksiin, ja sen ansiosta äidit eivät yleensä tarvitse niin paljon lääkitystä synnytyksensä aikana. Silloin synnytys etenee helpommin ja yleensä myös joutuisammin.

Mieti edellistä kertaa, kun olit oikein rento. Mitä oli mielessäsi? Voimme arvata yhden asian: Koit positiivisia tunteita.

Ja juuri tämä on keskeisintä synnytysrentoutumisessakin.

Se, millä mielellä Sinä odotat synnytystäsi ja mitä tunteita koet sen aikana on tällä kurssilla ydinjuttu.

Meillä kurssin kehittäjillä on yhteensä 12 vuoden kokemus perheiden valmentamisesta synnytystä varten ja saamamme palaute on ollut todella positiivista. Sadat perheet ovat kokeneet, että tämä ajatustapa tarjoaa puuttuvan linkin erilaisten ohjeiden ja aidosti hyvän synnytyskokemuksen välille.

Rentoutumista voit harjoitella kuten mitä tahansa muutakin taitoa. Synnytyksessä rentoutuminen on ihan oma juttunsa - erilaista kun arkielämässä. Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet valmennusohjelman, joka opastaa sinut askel askeleelta yhä syvemmälle itseesi ja siihen hienoon kykyyn, joka sinulla jo itsessäsi on - kyky synnyttää niin kuin kehosi sen osaa.

Verkkokurssimme “Rento synnytys” on kokonaisvaltainen koulutuspaketti, joka kattaa kehon ja mielen toiminnan synnytyksessä. Opit, kuinka työskennellä yhdessä kehosi kanssa eikä sitä vastaan. Opit päästämään jännityksestä irti ja luottamaan itseesi.

Kurssilla käydään läpi mm.

 • Mitä ihmisen psyko-fysiologiasta (mielen ja kehon yhteys) tiedetään tänä päivänä.
 • Miten tunnetila, mielikuvat ja odotukset vaikuttavat suoraan kohdun toimintaan synnytyksessä.
 • Tekniikoita, joilla auttaa kehoa toimimaan hyvin synnytyksessä. Näin pystyt estämään kehon turhaa ja haitallista jännittymistä, joka hidastaa synnytystä.
 • Miten tehdä sairaalan ja kätilön kanssa yhteistyötä, joka auttaa synnytystäsi etenemään hyvin.
 • Mitä kumppanin on hyvä tietää ja osata tehdä synnytyksessä.
 • Kolme eri hengitystekniikkaa synnytyksen eri vaiheisiin.
 • Miten hyödynnät mielikuvia sekä suggestioita synnytyksessä.
 • Saat useita konkreettisia tekniikoita ja äänitteitä, jotka voit ottaa suoraan mukaasi synnytykseen.
 • Miten luot positiivisen synnytyskierteen ja miten syvennät sitä.
 • Miten voit omalta osaltasi toimia niin, että synnytyksestä tulee mahdollisimman hyvä kokemus sinulle ja vauvallesi.

Kurssin käytyäsi sinulla on syvempi ymmärrys itsestäsi. Saat selkeyttä omaan polkuusi ja tukea tarvitsemiisi asioihin. Harjoittelun avulla eri rentoutumismenetelmistä tulee sinulle “kuin toinen luonto”. Kun tulee synnytyksesi aika, ne ovat sinulle tuttuja ja tuovat turvaa.

Ymmärrät myös, miksi tieto luo turvaa synnytyksessä: Mitä kehossasi tapahtuu synnytyksen aikana, mitkä hormonit ohjaavat synnytystä ja mitkä taas estävät sitä? Miksi rentoutuminen synnytyksessä on tärkeää? Opit itse rentoutumaan synnytyksessä, mutta mikä parasta, kurssilla on oma osionsa myös synnytyskumppanille.

Synnytyskumppanisi on tärkeä tukesi ja turvasi, joten hänenkin on hyvä tietää synnytysrentoutumisen perusasiat. Näin hän osaa auttaa sinua, eikä koe oloaan tarpeettomaksi tai turhautuneeksi.

Verkkovalmennuksen pohjana on Amerikassa kehitetty “HypnoBirthing” - menetelmä, jossa painotetaan syvää rentoutumista synnytyksen aikana. Omissa synnytyksissämme hyödynsimme näitä menetelmiä menestyksekkäästi ja samoin ovat tehneet jo sadat muut naiset Suomessa 10 vuoden ajan. Alla palautetta kurssilaisilta:

“Jälkeen päin ajatellen, hypnosynnytyksessä upeinta oli se, että pystyin rentoutumaan ja torkahtelemaan supistusten välillä. Lisäksi valtavan suuri merkitys oli sillä, että olo oli täysin luottavainen, en tuntenut pelkoa. Synnytyskipu tuntui myös jollain tapaa kaverilta, vaikka olen muuten todella huono kestämään kipuja.”

“Jaanan pitämästä rentoutusillasta sain valtavasti työkaluja synnytykseen valmistautumiseen, rentoutumiseen sekä luottamusta koitoksesta selviytymiseen. Uskon myös, että hyvä henkinen valmentautuminen oli tärkeintä omalla kohdallani hienosti menneen synnytyksen toteutumiseen. Koen niin, että synnytys on kovaa henkistä ja fyysistä työtä, mutta sitä voi helpottaa valtavasti omilla toimilla. “

“Kiitos todella paljon kurssista! En uskalla ajatella, miten avautumisvaihe olisi ilman rentoutumistekniikoita ja hypnovalmentautumistani mennyt, sillä olen elävä todiste siitä miten upeasti niiden avulla pystyi jaksamaan jopa kaksi vuorokautta supistuksia rentona ja hyvällä mielellä.”

Haluat ehkä tietää jotain myös siitä, ketkä sinua kurssilla valmentavat?

Imgur

Jaana Cowasji on kahden lapsen äiti ja psykologian maisteri, joka on perehtynyt mielen toimintaan myös hypnoosiohjaaja-koulutuksensa kautta. Hän on tämän synnytysmetodin pioneeri Suomessa ja kouluttanut useita vuosia myös kätilöitä ja kätilöopiskelijoita menetelmän parissa. Jaanalla on luontainen kyky saada ihmiset tuntemaan itsensä tärkeiksi ja pystyviksi.

Imgur

Jenna Moisala on kolmen lapsen äiti ja psykofyysisesta fysioterapiasta sekä lantionpohjan toiminnasta innostuva fysioterapeutti ja doula. Hän on omien synnytystensä lisäksi ollut doulana useissa muissakin synnytyksissä, joissa perhe on saanut hyvän synnytyskokemuksen tämä menetelmä turvanaan. Hän on innokas synnytyskulttuurin kehittäjä ja ollut mukana mm. Helsingin kaupungin verkko-perhevalmennusta kehittämässä.

Me molemmat olemme myös Amerikkalaisen HypnoBirthing Instituten sertifioimia synnytysvalmentajia.

Koska meillä on vuosien kokemus odottajien valmentamisesta synnytykseen, annamme tälle kurssille ilman muuta 100% tyytyväisyystakuun. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua kurssiin ja jos päätät, ettei tämä jostain syystä sovi sinulle, saat rahasi takaisin.

Toivotamme sinut siis lämpimästi tervetulleeksi mukaan valmistautumaan tärkeään hetkeesi! Ethän epäröi satsata omaan hyvinvointiisi tärkeänä aikana. Hyvällä synnytyskokemuksella on tutkitusti kauaskantoiset positiiviset vaikutukset koko perheen elämään.

Toivomme sydämestämme sinulle mahdollisimman hyvää oloa, sekä synnyttäessäsi että synnytystä odottaessasi.

Nähdään kurssilla!

PS. Saat kurssisi täysin digitaalisessa helppokäyttöisessä muodossa, voit seurata ohjeita tietokoneella, padilla tai älypuhelimella.

Saat myös täyden pääsyn kurssimateriaaliin 9 kuukauden ajaksi. Lisäksi kurssin äänitteet ovat ladattavissa omalle laitteellesi niin, että voit helposti kuunnella niitä odotusaikana ja synnytyksessä ilman verkkokurssille kirjautumista.

Kurssin voit käydä missä vaiheessa raskauttasi tahansa. Kuitenkin, mitä aiemmin aloitat, sen enemmän ehdit nauttia kaikesta rentoutusmateriaalista ja sitä enemmän saat niistä myös hyötyä synnytykseesi.


Ethän epäröi kysyä tarvittessa kurssista lisää:

info@rentosynnytys.fi

Valmentajiisi pääset tutustumaan:

Jaana Cowasji: www.luonnollinensynnytys.com

Jenna Moisala:
www.hoivallus.fi

Kristiinaan saat yhteyden:

katilopalvelu@gmail.com

puh 044 9719879

Course

Rento synnytys- Kristiina toivottaa tervetulleeksi

By Hoivallus
Price
59 €
Incl. 24% VAT

Privacy Policy Hoivallus

TIETOSUOJASELOSTE

Yleistä

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

TÄYTÄ TÄHÄN YRITYKSESI NIMI käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti. Saatamme myös tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty sinua myöskään palvelemaan.

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

 • sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen;
 • oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttämiseksi;
 • asiakasviestintä ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen;
 • liiketoimintamme kehittäminen; ja
 • palveluidemme kohdentaminen sinulle.

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen yhteydessä tai palveluidemme käytön yhteydessä.

Tyypillisesti saatamme saada suoraan sinulta seuraavia tietoja:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Osoite
 • Asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten tilaushistoria

Millä perusteella henkilötietoja käsitellään?

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Käsittelemme myös henkilötietojasi oikeutetun etumme nojalla, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen. Joitakin henkilötietoja saatamme käsitellä myös suostumuksesi nojalla.

Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Pääsääntöisesti henkilötietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Saatamme myös ulkoistaa jotain henkilötietojen käsittelyä, kuten henkilötietojen tallennukseen ja käsittelyyn käytetyt tietojärjestelmät. Huolehdimme tällöin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti. Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Joltain osin alihankkijat tai palvelimet, joilla tietoja käsitellään, saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Emme muutoin luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Huolehdimme siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Niinpä jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja.

Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen TÄYTÄ TÄHÄN YHTEYDENOTTOSÄHKÖPOSTIOSOITE.

Pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.

Oikeus saada virheet korjatuksi

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot.

Oikeus kieltää suoramarkkinointi

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen TÄYTÄ TÄHÄN YHTEYDENOTTOSÄHKÖPOSTIOSOITE.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty palvelemaan enää sinua.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot yleisesti käytetyssä muodossa.

Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen TÄYTÄ TÄHÄN YHTEYDENOTTOSÄHKÖPOSTIOSOITE. Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi passi-, ajokortti- tai muun henkilötodistuskopion, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme taikka tietosuojaperiaatteidemme muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua siitä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

Mihin voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Yhteystiedot

TÄYTÄ TÄHÄN YRITYKSEN NIMI, OSOITE, SÄHKÖPOSTI, MAHDOLLINEN TIETOSUOJAVASTAAVA

Privacy Policy Campwire

General

This is Intoloop Oy’s (hereafter “Campwire”) privacy statement that has been prepared in accordance with the Finnish Personal Data Act (523/1999, sections 10 and 24) and the EU General Data Protection Regulation (GDPR). This privacy statement entered into force on 16 April 2018 and will remain valid until further notice.

This privacy statement contains information on how Campwire processes personal data. Campwire processes personal data in accordance with this privacy statement and any applicable legislation. Please read this privacy statement carefully before using our website or registering as a user of our services.

To ensure best possible services to our customers, we must collect and process some of your personal data. However, we respect your privacy and are committed to protecting it. This privacy statement specifies the personal data that is collected by us, the principles based on which this data is processed, and the rights and influencing opportunities you have regarding your personal data.

Please read this privacy statement carefully, as Campwire processes your personal data in accordance with it and all applicable legislation. Campwire reserves the right to update this privacy statement based on need. Please visit this site from time to time, as Campwire develops its services and website constantly.

You accept that we will process your personal data in accordance with this privacy statement by using the www.campwire.com website, our services, or our website; by filling in a form; or by contacting us. If you do not accept these terms and conditions, we will probably be unable to serve you.

The controller is: Intoloop Oy, Papinkatu 21 lh 34, FI-33200 Tampere.

For which purposes is my personal data collected and processed?

We only collect, store, and process your personal data for purposes that have been specified in advance. The main purposes are:

 • Managing customer relations
 • Maintaining customer information and usernames
 • Identifying customers
 • Producing and providing services
 • Invoicing
 • Developing, planning, and analysing business operations, websites, and Services
 • Marketing purposes
 • Responding to contact requests
 • Fulfilling our contractual obligations
 • Fulfilling our legal obligations and requirements
 • Targeting of services
 • Which personal data is collected and from which sources?

  Campwire collects information of the users when they use Campwire’s website, buy Services, register as Service users, update their profile, or use the Services. In addition, data provided by customers e.g. on online forms, by email, on telephone, through social media services, in contracts, at customer meetings, and in other situations where customers convey personal data can be saved into the data file.

  At least the following data will be collected when users register as users of our Services:

 • Name of the company (corporate customers)
 • Name of the person/user
 • Email address
 • Username
 • Password
 • In case of customers, we will also save the following data:

 • Telephone number
 • Address
 • Business ID (corporate customers)
 • Data relating to customer relations, e.g. order history
 • Campwire’s marketing register (email list) can usually be registered with using an email address only.

  When the user visits Campwire’s website, the user’s computer automatically sends certain technical and other data (e.g. IP address, browser type, and from which site the user came to the site). Campwire also uses cookies to collect data on how the user uses the website. For more detailed information, see the Cookies section of this privacy statement.

  By providing personal data to Campwire either on the forms found on Campwire’s website or in some other manner, the user accepts that his or her personal is collected, used and transferred in accordance with this privacy statement and for the restricted purposes specified in this privacy statement.

  On which grounds is personal data processed?

  We ensure that we always have legal grounds for processing your personal data. We may process your personal data based on several different grounds. We can process your personal data in order to fulfil a contract or our legal obligations. We can also process your personal data based on a legitimate interest, which is to provide our services and to run and develop our business operations. Some personal data can also be processed subject to your consent.

  Who will process my personal data and will my personal data be disclosed to third parties?

  Your personal data will principally be processed by our staff as part of their work tasks. Campwire uses external subcontractors and service providers for providing and implementing the Services. Personal data can be disclosed to such subcontractors if and only to the extent necessary. We will do our utmost in such cases to ensure that personal data is transferred and processed in accordance with this privacy statement and applicable legislation. We can also convey your personal data if we are involved in a company acquisition or an asset deal.

  The user also accepts that Campwire can disclose personal data to competent authorities if this is necessary in order to comply with applicable legislation or regulations.

  Campwire’s website and Services can contain links to other websites or contents originating from other websites. Such websites are beyond the control of Campwire and Intoloop Oy is not responsible for their contents. If the user visits a linked website, the use of such a website is covered by the privacy statement of that website.

  In my personal data conveyed outside the EU?

  Some of our subcontractors or servers that are used for processing personal data might be located outside the EU/EEA. Apart from that, we do not regularly convey personal data outside the EU/EEA.

  We ensure that your personal data is processed, transferred, and stored based on legal grounds and using sufficient protection measures.

  We have ensured that our service providers are included in the Privacy Shield programme between the EU and the United States (https://www.privacyshield.gov/list), the aim of which is to ensure secure processing of European data in the United States.

  For how long will my personal data be stored?

  We will only store your personal data for as long as is required by the purpose of processing or is permitted by the contract or law. However, the storage time of personal data can vary depending on the purpose and situation.

  How is my personal data stored and protected?

  Your personal data will be stored on the servers of our service provider, which have been protected in accordance with the general practices of the field. Personal data that we have collected and processed will be kept confidential and will only be disclosed to persons who need the said data for their work tasks and to our customers based on service contracts in a restricted manner. Access to your personal data is subject to user-specific credentials, passwords, and user rights.

  Is it mandatory to provide personal data and what are the consequences of not providing it?

  If you fail to provide the personal data specified in this privacy statement or do not consent to its processing, it is likely that we will not be able to provide the service or to fulfil the purpose of our operations. Therefore, we request that you do not provide us any data unless you accept that we process the data in accordance with this privacy statement.

  Users must provide Campwire correct data when they register as users of the Services or fulfil a form on Campwire’s website for some other reason. Service users can at any time view their personal data saved in the system by signing in into the Service. Users can also edit and update their personal data by signing in into the Service or by contacting Campwire.

  Are cookies used on the website and what are they?

  We use cookies on our website in order to provide users the best possible user experience. Cookies are small text files that the web server saves on the user’s terminal device. Cookies give us information on how the users use our website. We can use cookies in developing our services and website, in analysing the use of the website, and in targeting and optimising marketing. Website users can enable or disable the use of cookies from the settings of their web browser. Most web browsers allow cookies automatically. Please note that disabling cookies can restrict the operation of our website.

  What are my rights and influencing opportunities?

  Cancelling your consent

  If your personal data is processed based on your consent, you have the right to cancel your consent at any time by notifying us of this by email (tietosuoja@intoloop.com).

  Access to data

  You have the right to receive a confirmation from us on whether we process any personal data concerning yourself and which personal data concerning yourself is processed by us.

  Right to corrections

  You have the right to request that we correct any incorrect or outdated or otherwise defective data concerning yourself. You can also update any changed personal data in the Service.

  Right to ban direct marketing

  You have the right to ban the processing of your personal data for direct marketing purposes by notifying us of this by email (tietosuoja@intoloop.com). All emails sent by us in marketing purposes contain a link by clicking on which you can remove yourself from the email list.

  Right to object to the processing

  If we process your personal data based on a general interest or our legitimate interest, you have the right to object the processing of personal data concerning yourself to the extent that there is no such significant reason that would override your rights or the processing is not necessary for resolving a legal claim. Please note that in such a situation we probably will be unable to continue to provide services to you.

  Right to restrict processing

  In certain situations you have the right to demand that we restrict the processing of your personal data.

  Right to have your personal data transferred

  If we have processed your personal data subject to your consent or in order to fulfil a contract, you have the right to receive the personal data you have provided to use electronically.

  How can I exercise my rights?

  You can exercise the above rights by contacting us e.g. by email (tietosuoja@intoloop.com). Where required, the controller has the right to ask the data subject to prove his or her identity. The controller must react to any such requests made by the customer within the time period specified in the GDPR (in most cases, within one month).

  Can this privacy statement be updated?

  We can update this privacy statement when our operations or data protection principles change. Updates may also be required due to changes in legislation. Any such changes will take effect when we have published an updated privacy statement. Please read this privacy statement from time to time to be aware of its current contents.

  Whom should I contact in data protection matters?

  Contacts:

  Intoloop Oy
  Papinkatu 21 lh 34
  33200 Tampere
  tietosuoja@intoloop.com

  Toimitusehdot Hoivallus

  Hoivallus (y-tunnus 2700654-1) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina.

  Verkkokaupan yhteystiedot

  Sähköposti: jenna.moisala@hoivallus.fi

  Tilaaminen

  Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

  Maksaminen

  Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

  Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

  Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay/

  Maksutavat

  Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa maksukorteilla (credit/debit) sekä verkkopankilla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

  Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

  Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
  Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
  Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

  Toimitus ja palautus

  Verkkokaupan asiakkaalla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Halutessasi perua palvelun käytön, ota ensin yhteyttä verkkokauppan asiakaspalveluun (jenna.moisala@hoivallus.fi) ja kysy peruutusohjeita.

  Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.


  Visma Pay banners
  Badge-payments
  Safe transactions
  Badge-guarantee
  14-day Money Back Guarantee
  Badge-connection
  Campwire Protects your Privacy
  Badge-secure
  Your Information is Secure
  Want to know more? Contact info@rentosynnytys.fi