Course

Hylkäämisen tunnelukon avaaminen-verkkokurssi.

By Avaamo

Jokainen pelkää jossain elämänsä vaiheessa hylätyksi tulemista. Se on täysin normaali pelkotila joskus. Kuitenkin jos pelkosi hylätyksi tulemisesta hallitsee elämääsi, tällöin puhutaan hylkäämisen tunnelukosta

Ylimitoittunut hylätyksi tulemisen pelko voi rampauttaa elämääsi monin tavoin.

HYLKÄÄMISEN TUNNELUKKO:

Voi aktivoitua olitpa sinkku tai parisuhteessa.

Saattaa aiheuttaa sen, että lopetat parisuhteen ensin, jotta sinua ei voi "hylätä ja jättää".

Jatkuvasti ja toistuvasti ikään kuin imeydyt tilanteisiin, jotka vahvistavat tunnelukkoasi entisestään.

Klassinen esimerkki lienee, että alkoholistiperheen lapsi menee parisuhteeseen alkoholistin kanssa.

"Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin"? Kuvaa hyvin hylkäämisen tunnelukon ohjaamia parisuhdevalintoja.

Tunnelukko aktivoituu “oikeiden” olosuhteiden johdosta.

Tunnelukon aktivoiduttua, olet sisimmässäsi vakuuttunut, että tulet aina olemaan yksin, sinut joka tapauksessa hylätään ja että et ole kenenkään pysyvän rakkauden arvoinen.

Hylätyksi tulemisen pelko on valtava elämää hallitseva voima jos sitä ei ole käsitellyt ja siihen tutustunut itsessään. Se ohjailee elämääsi ja valintojasi ja saa sinut toimimaan epävakaasti ja impulsiivisesti.

Hylätyksi tulemisen pelko aiheuttaa sen, että työnnät rakasta ihmistä kauemmas itsestäsi epäilemällä häntä, olemalla mustasukkainen, väheksymällä hänen rakkauttaan sinua kohtaan.

Koet valtavaa tuskaa ja kipua ja myös häpeää, että menet täysin pois tolaltasi kun kumppanisi lähtee työmatkalle, pikkujouluihin tai muihin tilaisuuksiin, joissa et ole näkemässä jatkuvasti miten hän toimii.

Lopulta tämä valtava epävarmuus ja pelko voi saada sinut jättämään kumppanisi, koska et kertakaikkiaan kestä tuota jatkuvaa pelkoa, että hän jättää. sinut.

Uskottelet itsellesi, että jätät hänet koska "tiedät", että jättää sinut kuitenkin, joten jätät hänen ensin.

Voit yhä uudelleen ja uudelleen valita ihmissuhteen, jossa joudut hylätyksi ja pysyttelet tuossa tutussa tuskaa tuottavassa kierteessä.

Hakeudut toistuvasti tuttuun haavoittavaan ilmapiiriin tai sabotoit itse hyvääkin ihmissuhdetta jatkuvilla epäilyilläsi ja peloillasi.

Hylkäämisen tunnelukko luetaan ns. ehdottomiin skeemoihin ja se syntyy jo varhaisessa vaiheessa lapsuutta Jos tilanne on otollinen.

Jos sinulla on hylkäämisen tunnelukko, se voi ilmetä esimerkiksi loputtomana yksinäisyyden tunteena. Tunteena, jota et usein osaa kuvailla muuten kuin, että olet aivan yksin.

Parisuhteet ovat usein raastavia koska et voi saada tunnetta, että suhde kestää. Elät jatkuvassa epävarmuuden tunteessa ja saatat ylireagoida lyhyeenkin eroon kumppanista kohtuuttoman rajusti.

TOISTUVASTI EROON PÄÄTYVÄT IHMISSUHTEET VOIVAT JOHTUA HYLKÄÄMISEN TUNNELUKOSTA

Elämääsi hallitsee jatkuva menettämisen pelko ja varsinkin parisuhteissa se aiheuttaa suunnatonta kärsimystä tätä tunnelukkoa kantavalle ihmiselle. Vaikka suhde olisi kuinka hyvä, eikä todellista syytä kumppanin menettämiseen ole, sinua piinaa jatkuva epäily siitä, että kumppani löytää ”paremman”.

Siitä seuraa, että työnnät kumppania loitommaksi jatkuvalla epäluulolla ja syyttelyllä. Lopulta usein itse katkaiset suhteen koska olet varma, että se joka tapauksessa loppuisi ja on parempi jättää kuin tulla jätetyksi.

HYLKÄÄMISEN TUNNELUKKO AKTIVOITUU

Kun hylkäämisen tunnelukko aktivoituu esimerkiksi lyhyen eron johdosta, hylätty pieni lapsi sisälläsi ottaa vallan ja käytös on kirjaimellisesti lapsen käytöstä. Saatat kiukutella ja syytellä, huutaa ja itkeä, että ”et selviä yksin ja miksi jätät minut taas”.

Hylkäämisen tunnelukossa tyypillistä onkin ns. hylkäämisen kehä: ensin tulee paniikki, sitten suru ja kun kumppani palaa kotiin tulee viha Ja taas mennään…

OMAN TUNNELUKON TUNNISTAMINEN LISÄÄ ITSEYMMÄRRYSTÄ.

Hylätyksi tulemisen pelko on oikeastaan kaikkien ihmissuhteisiin liittyvien pelkojen taustalla ja näin ollen hylkäämisen tunnelukko on ikään kuin kaikkien lukkojen perusta.

Mm. Näitä teemoja opiskelet kurssilla:

Miten tunnelukko näyttäytyy arjessasi

Miten tunnelukko haittaa ja rasittaa ihmissuhteitasi

Miten tunnistat tunnelukon aktivoitumisen ennen kuin se aktivoituu

Millaisia tunteita sinulle nousee pintaan, kun tunnelukko aktivoituu ja mitä siitä seuraa, miten toimit silloin

Miten opit muuttamaan haitallisia selviytymiskeinojasi

Opit ymmärtämään miksi sinulle on muodostunut hylkäämisen tunnelukko ja mitä se sinussa aiheuttaa

Opit, että sinä et ole yhtä kuin ajatuksesi

Opit, että sinä et ole syyllinen mutta olet kuitenkin nyt aikuisena sinulla on avaimet

kokemuksia kurssilta

Kun Niina ymmärsi ja oivalsi, että hänellä on hylkäämisen tunnelukko, hän hyväksyi sen aiheuttaman pelon tunteen eikä yrittänyt enää päästä siitä väkisin irti. Hän huomasi ”kaavan” joka hänen parisuhteissaan oli toistunut ja että hän oli usein jättänyt kumppanin kun kiintymys oli alkanut kasvaa.

Nyt hän opettelee sietämään pelon tunnettaan ja kertoo siitä myös kumppanilleen. Hän myös käyttää terapiassa oppimiaan keinoja ja tutkii mikä on totta ja mikä on mielen tuottamaa uskomusta.

Itseymmärryksen ja itsearvostuksen myötä Niina on seesteisempi ja ymmärtäväinen omia pelkojaan kohtaan. Myös parisuhde on kestänyt nyt pari vuotta ja hän on toiveikas elämää kohtaan.

Skeeman vallassa olevan Jaanan 39v. mietteitä : ”miksi sitä ei voisi olla normaali, miksi pitää murehtia ja tuskailla, analysoida ja pohtia. Miksi pitää harmitella ja märehtiä…”

Jaanan kurssin jälkeen : ”Olen oppinut pysähtymään ja muistuttamaan itseäni siitä, että aina ei ole kysymys minusta jos puolisolla on vaikka ”huono päivä”. Se, että minä en lähde dramatisoimaan puolison omissa ajatuksissa taikka pahalla tuulella olemista on tuonut aivan perustavaa laatua olevan muutoksen perhe-elämäämme.

*Muistutan itseäni siitä, että puolisolla on myös omia työasioita ym. mitkä vaikuttavat hänen mielentilaansa ja se ei tarkoita, että hän on jättämässä minut jos hänen huomionsa ei ole kokoajan minussa.

Minulle tämä on tuonut rauhaa ja tasapainoa ja on kuin raskas taakka olisi nostettu harteilta kun ei tarvitse kokopäivätoimisesti olla huolissaan …”. Välillä aina humpsahdan hetkeksi takaisin skeeman valtaan mutta kaivan tasaisin väliajoin kurssimateriaalit esiin ja vahvistan taas omaa olotilaani.”

KUN OLET TUNNELUKON VALLASSA, SILLOIN OLET LAPSEN TUNTEIDEN VALLASSA.

Hylkäämisen tunnelukko on yksi yleisimmistä ja hankalimmista. Hylätyksi tulemisen pelko on myös hyvin inhimillinen ja herättää voimakkaasti tunteen lapsesta, joka tavalla tai toisella on joutunut kokemaan hylkäämistä.

Ollessasi hylkäämisen tunnelukon vallassa, voi olla, että valitset aina uudelleen kaltoin kohtelevan tai tunnekylmän tai jopa varatun kumppanin. Jos olet ollut onnekas ja olet tavannut mukavan ja rakastavan kumppanin mutta tunnelukko aktivoituu, saatat alkaa sabotoimaan suhdetta.

Jos haluat vihdoin aloittaa muutoksen ja löytää tasapainoa elämääsi, niin tässä on sinulle tilaisuus.

Lähde nyt matkalle itseesi ja ota elämäsi haltuusi 💜

Hylkäämisen Tunnelukosta eroon kurssille on sinulla käyttöoikeus vähintään vuoden ostopäivästä.

Työstät kurssin kysymyksiä omaan tahtiisi ja omilla ehdoillasi

Kurssi sisältää 9 eri moduulia, joissa jokaisessa on sisällä 2-5 eri tehtäväosiota. Tehtävät ovat pohdintatehtäviä, jotka ohjaavat sinua sen äärelle mikä on hankalaa elämässäsi ja miten voit lähteä sitä itseymmärryksen kautta muuttamaan.

Uusi moduuli avautuu sinulle 7 päivän välein ja saat tiedon uudesta moduulista automaattisesti sähköpostiisi.

Vaikka saat 9 viikon ajan uutta materiaalia työstettäväksi, materiaali on tarkoitettu pitkään työskentelyyn, joten tarkoitus ei ole, että edes yrität työstää kaikkea yhdeksässä viikossa.

Tee tehtäviä esim. tunti 1-3 kertaa viikossa, ikään kuin varaisit ajan sisäiselle terapeutillesi 💜.

Älä yritä tehdä kaikkia tehtäviä kertaistumalla. Et voi suorittamalla tehdä muutosta vaan tehtävien avulla antaudut prosessiin, joka sinussa käynnistyy.

Opettelet tunnistamaan haitallisia selviytymiskeinojasi ja miten ne ylläpitävät sitä mikä on sinulle haitaksi.

Tehtäviä ei voi suorittaa valmiiksi vaan ne ovat tarkoittu tueksi ja oppaaksi pitkälle muutosmatkallesi 💜.

Anneli, voisitko auttaa minua. Puolisoni on ilmoittanut jättävänsä minut koska en pysty hillitsemään mustasukkaisuuttani."

"Apua Anneli olen taas mokaamassa hienon ihmissuhteen sen takia, että en pysty luottamaan häneen."

"Kaipaisin niin kumppania mutta en uskalla edes yrittää hakeutua lähempiin tuttavuuksiin."

"Miksi olen taas tässä tilanteessa? Miksi minut jälleen petettiin, en jaksa enää...auta"

Tässä vain muutama viesti, joita olen saanut vuosien varrella, sisältö ja ongelma ovat kuitenkin aika pitkälle samankaltaisia. Eli ihmissuhteet ovat raastavia ja päätyvät usein eroon.

Toiveenasi kuitenkin luultavasti on, että voisit kokea turvallisuuden, vakauden ja hyvän olon tunteita niin ihmissuhteissasi kuin ihan vain omassa rauhassasi.

"Kun löysin oikeat kysymykset ja aloin esittämään niitä itselleni, tunnelukon vaikutukset elämääni alkoivat vähitellen avautua minulle. Huomasin muutoksia elämässäni päivittäin.

Pysyvät muutokset näkyivät jo parissa kuukaudessa. Mikä parasta, ahdistus ja tuska lieventyivät muutamassa viikossa työskentelyn aloittamisen jälkeen."

Nyt kysymys kuuluukin...

Mitä olet valmis sietämään, että elämäsi laatu paranisi?

Amerikkalainen psykoanalyytikko James Hollis sanoo, että voit valita ahdistuksen tai masennuksen välillä. Ihmisen elämään kuuluu aina jokin määrä ahdistusta.

Jos koitat välttää ahdistuksen kokemista esimerkiksi välttelemällä kipeiden asioiden käsittelyä, masennus voi odotella nurkan takana ottaakseen vallan.

Masennus on pysähtynyttä harmautta. Ahdistus on eteenpäin työntävää, tutkimaan vaativaa, kipeää ja vaikeaa mutta ei pysähtynyttä.

Ota ahdistus ystäväksesi ja lähde rohkeasti katsomaan mitä se haluaa sinulle näyttää.

J. Hollis on myös sanonut, että rohkeimmat meistä valitsevat terapian.

Tässä on sinulle terapeuttinen työkalu, jota voit käyttää terapian ohella, terapian jälkeen, terapiaan valmistautuessasi taikka aivan omana terapiatyökalunasi.

Kuitenkaan tämä kurssi ei ole tarkoitettu sairauden hoitoon vaan sinun tulee olla valmis sietämään ahdistusta ja suruakin mitä voi nousta pintaan.

Lähde mukaan, tässä käy vain hyvin <3

Asiakkaiden palautetta valmennuksestani

"Kiitos oikein paljon kursseistasi ja jatka hyvää työtä. Olet auttanut minua avaamaan silmäni menneisyydelleni ja kasvamaan irti siitä. Matka on vielä kesken mutta nyt kuljen joka päivä oikeaan suuntaan. Olen siitä ikuisesti kiitollinen."

"Elämä tässä ja nyt Mulla tuo oman vastuun merkitys naksahti paikoilleen, kun sain tunteen, että minulla on oikeus voida hyvin ja se ei ole itsekästä. Ennen ajattelin, että olen huono, kun en voi hyvin. Kaikki nämä itselleni haitalliset uskomukset ja ajatusmallit olen tietysti sieltä lapsuudesta itselleni omaksunut. Nyt näen miten voimakkaasti tunnelukot ovat "ohjailleet" elämääni ja kuinka olen pitänyt niitä totuuksina elämästäni."

Nyt on sinun aikasi valita, jatkatko samassa kärsimysnäytelmässä vai oletko valmis opiskelemaan uudet vuorosanat elämällesi.

Tule mukaan alati kasvavaan joukkoomme ja lähde murtamaan sukupolvien ylitse vaikuttavia tunnelukkojen ketjua.

En lupaa ihmettä yhdessä yössä tai viikossa koska mieli ei toimi niin eikä pysyvää muutosta todellisuudessa tapahdu hetkessä.

Haluan antaa sinulle todellisia mielen työkaluja jotka voit ottaa käyttöösi sitä mukaa kun se on juuri sinulle mahdollista.

Lupaan, että pääset tutkimaan jotain, mikä on jäänyt varjoon, pääset katsomaan syvästi sitä osaa sinussa, joka on jäänyt vaille ja joka pelkää.

Opit lohduttamaan tuota pelkäävää sinua ja vähitellen opit auttamaan itseäsi ja valitsemaan toisin💜

Tästä maksu 3 erässä >>>


Tämä kurssi on itsenäistä työskentelyä.

HYLKÄÄMISEN TUNNELUKKO:

Voi aktivoitua olitpa sinkku tai parisuhteessa.

Saattaa aiheuttaa sen, että lopetat parisuhteen ensin, jotta sinua ei voi "hylätä ja jättää".

Ihminen ikään kuin imeytyy tilanteisiin, jotka vahvistavat tunnelukkoja entisestään.

Klassinen esimerkki lienee, että alkoholistiperheen lapsi menee parisuhteeseen alkoholistin kanssa.

"Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin"? Kuvaa hyvin hylkäämisen tunnelukon ohjaamia parisuhdevalintoja.

Tunnelukko aktivoituu “oikeiden” olosuhteiden johdosta.

Tunnelukon aktivoiduttua, olet sisimmässäsi vakuuttunut, että tulet aina olemaan yksin, sinut joka tapauksessa hylätään ja että et ole kenenkään pysyvän rakkauden arvoinen.

Mutta on tärkeää muistaa, että nämä ovat vain tunnelukon aiheuttamia ajatuksia, uskomuksia ja reaktioita ja näistä on mahdollisuus päästä eroon.

Course

Hylkäämisen tunnelukon avaaminen-verkkokurssi.

By Avaamo
Price
67 €
Incl. 24% VAT

Privacy Policy Avaamo

TIETOSUOJASELOSTE

Yleistä

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

AVAAMO käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti. Saatamme myös tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty sinua myöskään palvelemaan.

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

 • sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen;
 • oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttämiseksi;
 • asiakasviestintä ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen;
 • liiketoimintamme kehittäminen; ja
 • palveluidemme kohdentaminen sinulle.

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen yhteydessä tai palveluidemme käytön yhteydessä.

Tyypillisesti saatamme saada suoraan sinulta seuraavia tietoja:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Osoite
 • Asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten tilaushistoria

Millä perusteella henkilötietoja käsitellään?

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Käsittelemme myös henkilötietojasi oikeutetun etumme nojalla, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen. Joitakin henkilötietoja saatamme käsitellä myös suostumuksesi nojalla.

Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Pääsääntöisesti henkilötietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Saatamme myös ulkoistaa jotain henkilötietojen käsittelyä, kuten henkilötietojen tallennukseen ja käsittelyyn käytetyt tietojärjestelmät. Huolehdimme tällöin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti. Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Joltain osin alihankkijat tai palvelimet, joilla tietoja käsitellään, saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Emme muutoin luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Huolehdimme siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Niinpä jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja.

Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen TÄYTÄ TÄHÄN YHTEYDENOTTOSÄHKÖPOSTIOSOITE.

Pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.

Oikeus saada virheet korjatuksi

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot.

Oikeus kieltää suoramarkkinointi

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Oikeus vastustaa käsittelyä

Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty palvelemaan enää sinua.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot yleisesti käytetyssä muodossa.

Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi passi-, ajokortti- tai muun henkilötodistuskopion, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme taikka tietosuojaperiaatteidemme muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua siitä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

Mihin voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Yhteystiedot

AVAAMO, Konttuurikuja 3 [email protected],

Privacy Policy Campwire

General

This is Intoloop Oy’s (hereafter “Campwire”) privacy statement that has been prepared in accordance with the Finnish Personal Data Act (523/1999, sections 10 and 24) and the EU General Data Protection Regulation (GDPR). This privacy statement entered into force on 16 April 2018 and will remain valid until further notice.

This privacy statement contains information on how Campwire processes personal data. Campwire processes personal data in accordance with this privacy statement and any applicable legislation. Please read this privacy statement carefully before using our website or registering as a user of our services.

To ensure best possible services to our customers, we must collect and process some of your personal data. However, we respect your privacy and are committed to protecting it. This privacy statement specifies the personal data that is collected by us, the principles based on which this data is processed, and the rights and influencing opportunities you have regarding your personal data.

Please read this privacy statement carefully, as Campwire processes your personal data in accordance with it and all applicable legislation. Campwire reserves the right to update this privacy statement based on need. Please visit this site from time to time, as Campwire develops its services and website constantly.

You accept that we will process your personal data in accordance with this privacy statement by using the www.campwire.com website, our services, or our website; by filling in a form; or by contacting us. If you do not accept these terms and conditions, we will probably be unable to serve you.

The controller is: Intoloop Oy, Papinkatu 21 lh 34, FI-33200 Tampere.

For which purposes is my personal data collected and processed?

We only collect, store, and process your personal data for purposes that have been specified in advance. The main purposes are:

 • Managing customer relations
 • Maintaining customer information and usernames
 • Identifying customers
 • Producing and providing services
 • Invoicing
 • Developing, planning, and analysing business operations, websites, and Services
 • Marketing purposes
 • Responding to contact requests
 • Fulfilling our contractual obligations
 • Fulfilling our legal obligations and requirements
 • Targeting of services
 • Which personal data is collected and from which sources?

  Campwire collects information of the users when they use Campwire’s website, buy Services, register as Service users, update their profile, or use the Services. In addition, data provided by customers e.g. on online forms, by email, on telephone, through social media services, in contracts, at customer meetings, and in other situations where customers convey personal data can be saved into the data file.

  At least the following data will be collected when users register as users of our Services:

 • Name of the company (corporate customers)
 • Name of the person/user
 • Email address
 • Username
 • Password
 • In case of customers, we will also save the following data:

 • Telephone number
 • Address
 • Business ID (corporate customers)
 • Data relating to customer relations, e.g. order history
 • Campwire’s marketing register (email list) can usually be registered with using an email address only.

  When the user visits Campwire’s website, the user’s computer automatically sends certain technical and other data (e.g. IP address, browser type, and from which site the user came to the site). Campwire also uses cookies to collect data on how the user uses the website. For more detailed information, see the Cookies section of this privacy statement.

  By providing personal data to Campwire either on the forms found on Campwire’s website or in some other manner, the user accepts that his or her personal is collected, used and transferred in accordance with this privacy statement and for the restricted purposes specified in this privacy statement.

  On which grounds is personal data processed?

  We ensure that we always have legal grounds for processing your personal data. We may process your personal data based on several different grounds. We can process your personal data in order to fulfil a contract or our legal obligations. We can also process your personal data based on a legitimate interest, which is to provide our services and to run and develop our business operations. Some personal data can also be processed subject to your consent.

  Who will process my personal data and will my personal data be disclosed to third parties?

  Your personal data will principally be processed by our staff as part of their work tasks. Campwire uses external subcontractors and service providers for providing and implementing the Services. Personal data can be disclosed to such subcontractors if and only to the extent necessary. We will do our utmost in such cases to ensure that personal data is transferred and processed in accordance with this privacy statement and applicable legislation. We can also convey your personal data if we are involved in a company acquisition or an asset deal.

  The user also accepts that Campwire can disclose personal data to competent authorities if this is necessary in order to comply with applicable legislation or regulations.

  Campwire’s website and Services can contain links to other websites or contents originating from other websites. Such websites are beyond the control of Campwire and Intoloop Oy is not responsible for their contents. If the user visits a linked website, the use of such a website is covered by the privacy statement of that website.

  In my personal data conveyed outside the EU?

  Some of our subcontractors or servers that are used for processing personal data might be located outside the EU/EEA. Apart from that, we do not regularly convey personal data outside the EU/EEA.

  We ensure that your personal data is processed, transferred, and stored based on legal grounds and using sufficient protection measures.

  We have ensured that our service providers are included in the Privacy Shield programme between the EU and the United States (https://www.privacyshield.gov/list), the aim of which is to ensure secure processing of European data in the United States.

  For how long will my personal data be stored?

  We will only store your personal data for as long as is required by the purpose of processing or is permitted by the contract or law. However, the storage time of personal data can vary depending on the purpose and situation.

  How is my personal data stored and protected?

  Your personal data will be stored on the servers of our service provider, which have been protected in accordance with the general practices of the field. Personal data that we have collected and processed will be kept confidential and will only be disclosed to persons who need the said data for their work tasks and to our customers based on service contracts in a restricted manner. Access to your personal data is subject to user-specific credentials, passwords, and user rights.

  Is it mandatory to provide personal data and what are the consequences of not providing it?

  If you fail to provide the personal data specified in this privacy statement or do not consent to its processing, it is likely that we will not be able to provide the service or to fulfil the purpose of our operations. Therefore, we request that you do not provide us any data unless you accept that we process the data in accordance with this privacy statement.

  Users must provide Campwire correct data when they register as users of the Services or fulfil a form on Campwire’s website for some other reason. Service users can at any time view their personal data saved in the system by signing in into the Service. Users can also edit and update their personal data by signing in into the Service or by contacting Campwire.

  Are cookies used on the website and what are they?

  We use cookies on our website in order to provide users the best possible user experience. Cookies are small text files that the web server saves on the user’s terminal device. Cookies give us information on how the users use our website. We can use cookies in developing our services and website, in analysing the use of the website, and in targeting and optimising marketing. Website users can enable or disable the use of cookies from the settings of their web browser. Most web browsers allow cookies automatically. Please note that disabling cookies can restrict the operation of our website.

  What are my rights and influencing opportunities?

  Cancelling your consent

  If your personal data is processed based on your consent, you have the right to cancel your consent at any time by notifying us of this by email ([email protected]).

  Access to data

  You have the right to receive a confirmation from us on whether we process any personal data concerning yourself and which personal data concerning yourself is processed by us.

  Right to corrections

  You have the right to request that we correct any incorrect or outdated or otherwise defective data concerning yourself. You can also update any changed personal data in the Service.

  Right to ban direct marketing

  You have the right to ban the processing of your personal data for direct marketing purposes by notifying us of this by email ([email protected]). All emails sent by us in marketing purposes contain a link by clicking on which you can remove yourself from the email list.

  Right to object to the processing

  If we process your personal data based on a general interest or our legitimate interest, you have the right to object the processing of personal data concerning yourself to the extent that there is no such significant reason that would override your rights or the processing is not necessary for resolving a legal claim. Please note that in such a situation we probably will be unable to continue to provide services to you.

  Right to restrict processing

  In certain situations you have the right to demand that we restrict the processing of your personal data.

  Right to have your personal data transferred

  If we have processed your personal data subject to your consent or in order to fulfil a contract, you have the right to receive the personal data you have provided to use electronically.

  How can I exercise my rights?

  You can exercise the above rights by contacting us e.g. by email ([email protected]). Where required, the controller has the right to ask the data subject to prove his or her identity. The controller must react to any such requests made by the customer within the time period specified in the GDPR (in most cases, within one month).

  Can this privacy statement be updated?

  We can update this privacy statement when our operations or data protection principles change. Updates may also be required due to changes in legislation. Any such changes will take effect when we have published an updated privacy statement. Please read this privacy statement from time to time to be aware of its current contents.

  Whom should I contact in data protection matters?

  Contacts:

  Intoloop Oy
  Papinkatu 21 lh 34
  33200 Tampere
  [email protected]

  Toimitusehdot Avaamo

  Avaamo (y-tunnus 2764623-1) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina.

  Verkkokaupan yhteystiedot

  Sähköposti: [email protected]

  Tilaaminen

  Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

  Maksaminen

  Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

  Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

  Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay/

  Maksutavat

  Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa maksukorteilla (credit/debit) sekä verkkopankilla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

  Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

  Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  Sähköposti: [email protected]
  Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
  Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

  Toimitus ja palautus

  Verkkokaupan asiakkaalla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Halutessasi perua palvelun käytön, ota ensin yhteyttä verkkokauppan asiakaspalveluun ([email protected]) ja kysy peruutusohjeita.

  Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.


  Payform_row_new Visma Pay banners
  Badge-payments
  Safe transactions
  Badge-guarantee
  14-day Money Back Guarantee
  Badge-connection
  Campwire Protects your Privacy
  Badge-secure
  Your Information is Secure
  Want to know more? Contact [email protected]