Course

Flowing Golf - Puttivalmennus 1

By Intimare Oy

Golffari! Jos puttaaminen tuskastuttaa, niin nämä 3 taitoa tuovat sinulle tuloksia ja peli-iloa - nopeammin kuin uskotkaan

Toistuuko sinunkin golfurallasi vuodesta toiseen sama juttu kuin meistä niin monella golffarilla. Keväällä puhkut intoa ja näet sielusi silmin, kuinka tasoitus tippuu niin että ropina käy. Mitään ei kuitenkaan tapahdu ja sama kaava toistuu vuodesta toiseen.

Oletko kuitenkin sinä se, joka pystyy murtautumaan vanhoista kaavoista uusille urille, pelaamaan paremmin ja nauttimaan golfista entistä enemmän?

Muutoksesi voi alkaa vasta kun ymmärrät tämän

Matka kohti parempia tuloksia, peli-iloa ja tyytyväisempää golffaria voi alkaa, kun ymmärrät, että syy jämähtämiseen tai kehittymiseen ei ole siinä mitä teet, vaan miten teet. Visualisointi on sinulle ehkä tuttua. Kuvittelet, miltä maailma näyttäisi, kun onnistuisit edes silloin tällöin pelaamaan unelmapeliä. Mielikuvissa tämä onnistuu helposti. Suljet silmäsi ja näet klubiravintolan monitorissa pyörivän kilpailusi tulostaulun. Nimesi komeilee ensimmäisenä, viimeisten pelaajien tulokset puuttuvat vielä taululta, mutta ei huolta. Tiedät, että kohta on palkintojenjako ja porukat odottavat voittopuhettasi. Tämän eteen kannatti tehdä töitä.

Avaat silmäsi ja palaat todellisuuteen. Viimeiset lauseet toistuvat vielä mielessäsi: kannatti tehdä töitä, kannatti tehdä töitä…Olet nähnyt välähdyksen tulevaisuudesta, joka vastaa unelmaasi. Mieltäsi askarruttaa edelleen ”kannatti tehdä töitä” -ajatus. Mitä se tarkoittaakaan todellisuudessa? Mitä kannatti tehdä ja miten?

Ajoittaiset onnistumiset kertovat, miten hyvin sinun on mahdollista pelata

Aika ajoin onnistuneet lyönnit/putit kertovat potentiaalistasi: Sinun on mahdollista onnistua hyvin. Ajoittaiset hyvät väylät kertovat potentiaalistasi: Sinun on mahdollista pelata hyvin. Ajoittaiset hyvät kierrokset kertovat potentiaalistasi: Sinun on mahdollista pitää yllä positiivista mielialaa pitkään ja pärjätä omilla taidoillasi. Voit parantaa peliäsi askel askeleelta.

Ratkaisevan tärkeää on tietää, mihin sinun kannattaa keskittyä ja miten sinun kannattaa toimia. Ehkä jo tunnistat, että sinun kannattaa muuttaa toimintatapojasi kentällä, mutta et tiedä, mistä aloittaa. Saammeko esitellä…

Yksinkertainen ja tehokas menetelmä parempiin golfkierroksiin ja peli-iloon

Olemme koonneet tutkimustietomme ja monivuotisen kokemuksemme toiminnan jatkuvasta parantamisesta Flowing Golf -menetelmäksi. Menetelmä auttaa golffareita tunnistamaan omat golftaitonsa ja keskittymään taitojensa jatkuvaan kehittämiseen taito kerrallaan ja saavuttamaan haluamiaan tuloksia.

Flowing Golf -menetelmän soveltaminen puttaustaitoihin tuottaa golffareille nopeasti parempia kierrostuloksia. Tämä siksi, että noin 40 % kierroksen lyöntimäärästä on putteja.

Eniten golffarit haluavat kehittää näitä taitojaan (kyselymme 05/2021):

1. Greenin lukeminen. Monet havahtuvat greenin lukemiseen vasta pallolle asettuessaan ja kuvittelevat sen onnistuvan syrjäsilmällä. Tuntuu, että pitää kiirehtiä pois toisten jaloista eikä ole aikaa tutkia greenin kallistuksia. Onneksi voimme auttaa itseämme, kun tiedämme, miten.

2. Putin vauhdinhallinta. Vauhdinhallinnalla ei ole suurta merkitystä lyhyissä ja suorissa puteissa. Riittää, että osaamme tähdätä oikein ja saattaa pallon matkaan suoraan kohti reikää. Mutta, kun matka pitenee ja greenin kallistukset ja muut ulkoiset tekijät astuvat mukaan kuvaan, tehtävä vaikeutuu. Onneksi voimme kehittyä, kun tiedämme, miten.

3. Luottamus omaan puttiin. Pelissä kohtaamme silloin tällöin kriittisiä tilanteita, joissa onnistuminen olisi erityisen tärkeää. Joskus ihan helpoltakin näyttävä puttitilanne saa epävarmuuden nousemaan pintaan. Miten ihanaa on säkittää birdie-putti, mutta vaikeaa se voi joskus olla. Ratkaisevan putin voi saada säkkiin, kun tietää, miten toimia.

Leena haluaa auttaa sinua:

Moi, olen Leena Matikka ja autan golffareita kehittämään psyykkisiä taitojaan, jotta he voisivat saavuttaa golfissa asettamiaan tavoitteita ja nauttia golfista entistä enemmän. Hurahdin golfiin yli 20 vuotta sitten. Se tuntui aluksi vaikealta. Luin kymmeniä kirjoja ja katselin ammattilaisten pelaamista telkkarista. Kuuntelin valmentajien neuvoja. Olin innostunut oppimaan. Aikaa pelaamisen oli kuitenkin liian vähän.

Olen urheilupsykologi, väitellyt psykologiasta ja tutkinut mm. elämänlaatua ja flowta. Laadun arvioinnin ja kehittämisen parissa olen työskennellyt pitkään. Arvostan tutkittua tietoa ja ihmisten omaa osallistumista ja vastuunottoa. Haluan kehittää näyttöön perustuvia psyykkisen valmennuksen menetelmiä. Olen kiinnostunut erityisesti pelaajan ajattelun, vireystilan ja motorisen suorituksen yhteyksistä ns. kriittisissä pelitilanteissa, joissa onnistuminen on lopputuloksen kannalta ratkaisevaa. Uskon, että jokainen voi oppia kehittämään omia taitojaan – myös golfissa.

Tinnu haluaa tuoda sinulle golfiloa:

Moi, olen Tiina-Maija Tinnu Paloranta. Palan halusta levittää mielenhallinnan ilosanomaa golffareille, jotka voivat hyödyntää oppimaansa kaikkialla muuallakin elämässään. Perheessä, ystäväpiirissään, koulussa, työelämässä.

Mielen voima on valtava! Koin sen yli 20 vuotta sitten ”pelinsä ja päänsä” kanssa tuskailevana maajoukkuepelaajana. Silloin en löytänyt tapoja kehittyä ja olin valmis lopettamaan kilpagolfin. Onneksi löysin mielenhallintaan pohjautuvan valmentautumisen. Tuota toimintatapaa toteuttamalla pääsin elämään omaa ammattilaisgolfarin unelmaani neljä vuotta yliopistogolffarina Pohjois-Arizonassa.

Nyt 16 vuotta myöhemmin olen työelämän monipuolinen ammattilainen, äiti ja kanssagolffari, joka haluaa jakaa golfiloa kaiken tasoisille golffareille. Kohtaamiset ovat minulle elämän suola ja mielelläni jaan kokemuksiani toisten hyödyksi. Opintopolulleni on osunut muun muassa kauppatieteitä, mielenterveyden ensiapua, psykologiaa ja aikuiskasvatustieteitä, joista ammennan tiedon murusia arkeen.

Elämän kasvupolulla minut toistuvasti yllättää mielen voima. Innostusta minulle tuo oivallus siitä, että jokaisella meillä on mahdollisuus kehittää oman mielensä hallintaa. Kukaan ei sitä voi tehdä puolestamme, mutta itse voimme tätä taitoa oppia ja näin yhä uudelleen tuntea onnistumisen iloa elämässä ja golfkentällä. Sillä asialla olemme Flowing Golf -tiimissä. Tervetuloa mukaan oivaltamaan!

Nyt sinä voit saada käyttöösi asiantuntemuksemme ja Flowing Golf -menetelmän hyödyt, sillä olemme tiivistäneet tämän huippumenetelmän upouudeksi verkkovalmennukseksi

Flowing Golf -Puttivalmennus antaa sinulle takuulla avaimet peli-iloon ja parempiin tuloksiin greenillä. Tämä verkkovalmennus järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan tähän upeaan pilottiryhmään. Valmennus koostuu neljästä videosessiosta, jotka nostavat sinut jatkuvan parantamisen kehälle:

 1. Viikko Valmennus 1 ke 23.6.2021 klo 18-19.30
 2. Viikko Valmennus 2 ke 30.6.2021 klo 18-19.30
 3. Viikko Valmennus 3 ke 7.7.2021 klo 18-19.30
 4. Viikko Valmennus 4 ke 14.7.2021 klo 18-19.30

Jokaisesta verkkovalmennuksesta tulee tallenne ja sinulla on pääsy kaikkeen valmennuksen materiaaliin (harjoitteisiin, testeihin ja artikkeleihin) 2kk ajan. Ei siis haittaa, jos et pääse aina mukaan. Voit käydä valmennuksen läpi omaan tahtiin itseopiskeluna. Jokaisen valmennussession lopussa sinun on mahdollista kysyä mieltäsi askarruttavista aiheista ja voit lähettää meille kysymyksiä myös etukäteen.

Kun tulet mukaan opit mm.

 • Virittämään mielesi otolliseen tilaan, joka auttaa sinua greenillä menestymiseen
 • Ottamaan greeni haltuusi aistihavaintojen ja aivotyöskentelyn avulla luoden vankan pohjan putin suunnittelulle
 • Keskittymään puttisuoritukseen siten, että aivotoimintasi ja mielesi edistävät kehosi vapautumista optimaaliseen puttisuoritukseen
 • Vahvistamaan itseluottamustasi vakiinnuttamalla oman puttaustyyliisi

Riskin eliminoiva takuu

Sinulla on täydet kaksi viikkoa (14 vrk) aikaa testata Flowing Golf -menetelmän tehoa ilman riskiä. Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen, saat kaikki rahasi takaisin täysimääräisesti lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] takuuajan sisällä.

Tee nyt päätös säkittää putteja useammin ja nauttia golfista entistä enemmän.

Nyt on jäljellä enää yksi päätös

Jatkatko, kuten ennenkin toivoen parasta ja peläten pahinta. Uskotko olevasi poikkeusyksilö, jonka taidot paranevat itsestään ilman asiaan paneutumista ja mielekästä harjoittelua, vai astutko uuteen puttien upottamisen maailmaan, jossa onnistut useammin ja nautit pelistä enemmän.

Kun varmistat paikkasi tässä valmennuksessa nyt, niin jo kuukauden kuluttua hallussasi on puttauksen kolme tärkeää taitoa: greenin lukeminen, putin vauhdinhallinta ja luottamus omaan puttiin.

Eikä valmennuksen hyöty jää tähän. Tämä investointi kantaa pitkälle. Voit soveltaa oppimaasi Flowing Golf -menetelmää uusien taitojen oppimisessa niin golfissa kuin muussakin elämässä.

Ajattele, jos parantaisit tämän menetelmän avulla puttaustuloksiasi vaikka keskimäärin 2 puttia/kierros. Mitä se merkitsisi sinulle? Vertailun vuoksi: LPGA:n paras puttaaja oli viime vuonna Leona Maguire keskimääräisellä tuloksella 28,7 puttia/kierros ja PGA tourin 100 parhaan puttaajan joukkoon pääsi tuloksella alle 30,7 puttia/kierros.

Kun nyt on kyse uudesta verkkovalmennuksesta, saat pilottiryhmäläisenä tämän valmennuksen nyt todella edullisesti ”green feen” hintaan 45 euroa.

Tämä 45 euron hinta on voimassa vain 22.6.2021 klo 22.00 asti, koska verkkovalmennus alkaa 23.6. Tämä tarjous ei toistu!

Jos haluat säkittää enemmän putteja ja nauttia golfista enemmän, niin ilmoittaudu valmennukseen nyt tästä: Ilmoittaudun mukaan pilottihinnalla (voimassa 22.6.2021 klo 22.00 asti) nyt ja maksan vain 45 euroa (sis. Alv 24%)

Kyllä, haluan säkittää enemmän putteja ja nauttia golfista enemmän.

Toivottavasti näemme valmennuksessa!

Leena ja Tinnu

Flowing Golf Team

Course

Flowing Golf - Puttivalmennus 1

By Intimare Oy
Price
45 €
Incl. 24% VAT

Privacy Policy Intimare Oy

Intimare Oy:n tietosuojaseloste

Päivitetty 1.6.2020

Yleistä

Intimare Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoamaan mahdollisuuden vaikuttaa tietojen käsittelyyn. Tällä tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Intimare Oy:n palveluita. Keräämämme tiedot voidaan jakaa käyttäjän antamiin, verkkopalveluiden käytöstä havaittuihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme tietoja helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen, hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen, tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen ja asiakaspalvelun kehittämiseen

Rekisterinpitäjä

Intimare Oy (Y-tunnus: 0628110-6) Tapulikaupungintie 9 A 16 00750 Helsinki

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla: [email protected]

Mitä tietoja minusta voidaan kerätä?

Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot

 • Tunnistamistiedot, kuten nimi
 • Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ####Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot
 • Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet
 • Tuotearvostelut
 • Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi Internetin kautta. Tietojen pääasiallinen lähde on käyttäjä itse.

Mihin henkilötietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään

 • Asiakkuuden ylläpitämiseen
 • Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
 • Intimare Oy:n toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
 • Asiakaskokemuksen parantamiseen
 • Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
 • Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
 • Väärinkäytösten estämiseen
 • Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen

Tietoja käsitellään asiakkaan ja Intimare Oy:n väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä. Intimare Oy säilyttää asiakastietoja Suomessa.

Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä mm. tiedon minimointi ja anonymisointi. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Kuka käsittelee henkilötietojani?

Asiakastietoihin on pääsy vain Intimare Oy:n omilla työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti. Kukin henkilökunnastamme näkee asiakastietoja vain niiltä osin kuin se on työtehtävien suorittamiselle välttämätöntä. Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Intimare Oy:n järjestelmistä. Poisto ja anonymisointi-toimenpide ovat peruuttamattomia, emmekä voi palauttaa poistettuja asiakastilejä. Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, mm. seuraaviin tarkoituksiin: - Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai ei - Kuluttajakauppaa koskevien vastuiden täyttäminen

Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen verkkokaupan asiakkaillemme

Riittävien varmuuskopioiden ottaminen tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi, virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi.

Millaisia oikeuksia minulla on?

Asiakkaana sinulla on oikeus: - Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista - Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista - Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Lisäksi, jos käsittely perustuu erilliseen suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaathan, ettei tämä vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritettuun tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi todentaa henkilöllisyytesi. Ilmoitamme sinulle, mikäli emme joiltain osin pysty toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus tai oikeus.

Jos huomaat, että käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.

Kuinka saan järjestelmään minusta tallennetut tiedot?

Voit pyytää Intimare Oy:n järjestelmiin tallennetut tietosi ottamalla yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

Miten voin vaikuttaa tietojeni käyttöön?

Voit itse päättää sinulle kohdistetusta markkinoinnista, lisäarvopalveluista ja ottaa tai olla ottamatta vastaan erilaisia markkinointiviestejä. Kehitämme palveluamme jatkuvasti, joten toimintoja voidaan lisätä, muuttaa tai poistaa.

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Käytämme asiakastietoja kolmansien osapuolten kanssa myös analytiikka-tarkoituksiin. Hyödynnämme ostokäyttäytymis- ja selaustietoja yhteistyökumppanien kanssa, jotta voimme paremmin tarjota sinua kiinnostavia tuotteita ja tarjouksia. Analytiikka-tarkoituksiin käytetty tieto on anonymisoitua aina mahdollisuuksien mukaan.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille. Informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua. Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille: - Analytiikka- ja tilastointikumppaneille - Sähköpostimarkkinointikumppaneille, jos asiakas on sallinut uutiskirjeen, selaushistoriaan perustuvan viestinnän tai tuotearvostelupyynnöt - Kuljetusliikkeelle, jos valittu toimitustapa on kuljetus noutopisteeseen, lähimpään postiin tai perille asti - Tuotteen toimittajalle, sähköisiä lisenssejä tai suoratoimitustuotteita tilattaessa - Tullille, tuotteita verottomana ostettaessa

Intimare Oy huolehtii tietoja siirrettäessä ja käsiteltäessä tietoturvan ja -suojan korkeasta tasosta EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kolmansien osapuolten tietojenkäsittelyn tason varmistuskeinoina ovat Euroopan komission hyväksymät mallisopimuslausekkeet, konsernia sitovat tietosuojasäännökset (BCR-järjestely), EU-US Privacy Shield -sopimus tai muu tietosuoja-asetuksen mukainen hyväksytty tapa.

Asiakas voi rajata tietojen luovuttamista markkinointi- ja analytiikkatarkoituksiin.

Käytetäänkö verkkokaupan sivuilla evästeitä ja mitä ne ovat?

Analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen käyttämämme yhteistyökumppanit ja tekniikat, kuten kuvapistetunnisteet ja evästeet, auttavat meitä ymmärtämään paremmin asiakkaidemme käyttäytymistä ja kertovat meille mitkä tuotteet, toiminnot ja palvelut asiakkaitamme kiinnostavat. Käytetty tieto on anonymisoitua aina kun se on mahdollista. Muutoin käsittelemme tietoja henkilökohtaisina niiltä osin kuin tunniste sisältää asiakkaan kohdentavia tietoja.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Voit ottaa yhteyttä yksityisyyteen, tietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla: [email protected]

Privacy Policy Campwire

General

This is Intoloop Oy’s (hereafter “Campwire”) privacy statement that has been prepared in accordance with the Finnish Personal Data Act (523/1999, sections 10 and 24) and the EU General Data Protection Regulation (GDPR). This privacy statement entered into force on 16 April 2018 and will remain valid until further notice.

This privacy statement contains information on how Campwire processes personal data. Campwire processes personal data in accordance with this privacy statement and any applicable legislation. Please read this privacy statement carefully before using our website or registering as a user of our services.

To ensure best possible services to our customers, we must collect and process some of your personal data. However, we respect your privacy and are committed to protecting it. This privacy statement specifies the personal data that is collected by us, the principles based on which this data is processed, and the rights and influencing opportunities you have regarding your personal data.

Please read this privacy statement carefully, as Campwire processes your personal data in accordance with it and all applicable legislation. Campwire reserves the right to update this privacy statement based on need. Please visit this site from time to time, as Campwire develops its services and website constantly.

You accept that we will process your personal data in accordance with this privacy statement by using the www.campwire.com website, our services, or our website; by filling in a form; or by contacting us. If you do not accept these terms and conditions, we will probably be unable to serve you.

The controller is: Intoloop Oy, Papinkatu 21 lh 34, FI-33200 Tampere.

For which purposes is my personal data collected and processed?

We only collect, store, and process your personal data for purposes that have been specified in advance. The main purposes are:

 • Managing customer relations
 • Maintaining customer information and usernames
 • Identifying customers
 • Producing and providing services
 • Invoicing
 • Developing, planning, and analysing business operations, websites, and Services
 • Marketing purposes
 • Responding to contact requests
 • Fulfilling our contractual obligations
 • Fulfilling our legal obligations and requirements
 • Targeting of services
 • Which personal data is collected and from which sources?

  Campwire collects information of the users when they use Campwire’s website, buy Services, register as Service users, update their profile, or use the Services. In addition, data provided by customers e.g. on online forms, by email, on telephone, through social media services, in contracts, at customer meetings, and in other situations where customers convey personal data can be saved into the data file.

  At least the following data will be collected when users register as users of our Services:

 • Name of the company (corporate customers)
 • Name of the person/user
 • Email address
 • Username
 • Password
 • In case of customers, we will also save the following data:

 • Telephone number
 • Address
 • Business ID (corporate customers)
 • Data relating to customer relations, e.g. order history
 • Campwire’s marketing register (email list) can usually be registered with using an email address only.

  When the user visits Campwire’s website, the user’s computer automatically sends certain technical and other data (e.g. IP address, browser type, and from which site the user came to the site). Campwire also uses cookies to collect data on how the user uses the website. For more detailed information, see the Cookies section of this privacy statement.

  By providing personal data to Campwire either on the forms found on Campwire’s website or in some other manner, the user accepts that his or her personal is collected, used and transferred in accordance with this privacy statement and for the restricted purposes specified in this privacy statement.

  On which grounds is personal data processed?

  We ensure that we always have legal grounds for processing your personal data. We may process your personal data based on several different grounds. We can process your personal data in order to fulfil a contract or our legal obligations. We can also process your personal data based on a legitimate interest, which is to provide our services and to run and develop our business operations. Some personal data can also be processed subject to your consent.

  Who will process my personal data and will my personal data be disclosed to third parties?

  Your personal data will principally be processed by our staff as part of their work tasks. Campwire uses external subcontractors and service providers for providing and implementing the Services. Personal data can be disclosed to such subcontractors if and only to the extent necessary. We will do our utmost in such cases to ensure that personal data is transferred and processed in accordance with this privacy statement and applicable legislation. We can also convey your personal data if we are involved in a company acquisition or an asset deal.

  The user also accepts that Campwire can disclose personal data to competent authorities if this is necessary in order to comply with applicable legislation or regulations.

  Campwire’s website and Services can contain links to other websites or contents originating from other websites. Such websites are beyond the control of Campwire and Intoloop Oy is not responsible for their contents. If the user visits a linked website, the use of such a website is covered by the privacy statement of that website.

  In my personal data conveyed outside the EU?

  Some of our subcontractors or servers that are used for processing personal data might be located outside the EU/EEA. Apart from that, we do not regularly convey personal data outside the EU/EEA.

  We ensure that your personal data is processed, transferred, and stored based on legal grounds and using sufficient protection measures.

  We have ensured that our service providers are included in the Privacy Shield programme between the EU and the United States (https://www.privacyshield.gov/list), the aim of which is to ensure secure processing of European data in the United States.

  For how long will my personal data be stored?

  We will only store your personal data for as long as is required by the purpose of processing or is permitted by the contract or law. However, the storage time of personal data can vary depending on the purpose and situation.

  How is my personal data stored and protected?

  Your personal data will be stored on the servers of our service provider, which have been protected in accordance with the general practices of the field. Personal data that we have collected and processed will be kept confidential and will only be disclosed to persons who need the said data for their work tasks and to our customers based on service contracts in a restricted manner. Access to your personal data is subject to user-specific credentials, passwords, and user rights.

  Is it mandatory to provide personal data and what are the consequences of not providing it?

  If you fail to provide the personal data specified in this privacy statement or do not consent to its processing, it is likely that we will not be able to provide the service or to fulfil the purpose of our operations. Therefore, we request that you do not provide us any data unless you accept that we process the data in accordance with this privacy statement.

  Users must provide Campwire correct data when they register as users of the Services or fulfil a form on Campwire’s website for some other reason. Service users can at any time view their personal data saved in the system by signing in into the Service. Users can also edit and update their personal data by signing in into the Service or by contacting Campwire.

  Are cookies used on the website and what are they?

  We use cookies on our website in order to provide users the best possible user experience. Cookies are small text files that the web server saves on the user’s terminal device. Cookies give us information on how the users use our website. We can use cookies in developing our services and website, in analysing the use of the website, and in targeting and optimising marketing. Website users can enable or disable the use of cookies from the settings of their web browser. Most web browsers allow cookies automatically. Please note that disabling cookies can restrict the operation of our website.

  What are my rights and influencing opportunities?

  Cancelling your consent

  If your personal data is processed based on your consent, you have the right to cancel your consent at any time by notifying us of this by email ([email protected]).

  Access to data

  You have the right to receive a confirmation from us on whether we process any personal data concerning yourself and which personal data concerning yourself is processed by us.

  Right to corrections

  You have the right to request that we correct any incorrect or outdated or otherwise defective data concerning yourself. You can also update any changed personal data in the Service.

  Right to ban direct marketing

  You have the right to ban the processing of your personal data for direct marketing purposes by notifying us of this by email ([email protected]). All emails sent by us in marketing purposes contain a link by clicking on which you can remove yourself from the email list.

  Right to object to the processing

  If we process your personal data based on a general interest or our legitimate interest, you have the right to object the processing of personal data concerning yourself to the extent that there is no such significant reason that would override your rights or the processing is not necessary for resolving a legal claim. Please note that in such a situation we probably will be unable to continue to provide services to you.

  Right to restrict processing

  In certain situations you have the right to demand that we restrict the processing of your personal data.

  Right to have your personal data transferred

  If we have processed your personal data subject to your consent or in order to fulfil a contract, you have the right to receive the personal data you have provided to use electronically.

  How can I exercise my rights?

  You can exercise the above rights by contacting us e.g. by email ([email protected]). Where required, the controller has the right to ask the data subject to prove his or her identity. The controller must react to any such requests made by the customer within the time period specified in the GDPR (in most cases, within one month).

  Can this privacy statement be updated?

  We can update this privacy statement when our operations or data protection principles change. Updates may also be required due to changes in legislation. Any such changes will take effect when we have published an updated privacy statement. Please read this privacy statement from time to time to be aware of its current contents.

  Whom should I contact in data protection matters?

  Contacts:

  Intoloop Oy
  Papinkatu 21 lh 34
  33200 Tampere
  [email protected]

  Toimitusehdot Intimare Oy

  Intimare Oy (y-tunnus 0628110-6) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina.

  Verkkokaupan yhteystiedot

  Sähköposti: [email protected]

  Tilaaminen

  Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

  Maksaminen

  Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

  Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

  Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay/

  Maksutavat

  Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa maksukorteilla (credit/debit) sekä verkkopankilla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

  Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

  Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  Sähköposti: [email protected]
  Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
  Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

  Toimitus ja palautus

  Verkkokaupan asiakkaalla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Halutessasi perua palvelun käytön, ota ensin yhteyttä verkkokauppan asiakaspalveluun ([email protected]) ja kysy peruutusohjeita.

  Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.


  Visma Pay banners
  Badge-payments
  Safe transactions
  Badge-guarantee
  14-day Money Back Guarantee
  Badge-connection
  Campwire Protects your Privacy
  Badge-secure
  Your Information is Secure
  Want to know more? Contact [email protected]