Kuumimmat verkkokurssiuutuudet 2024

Kuumimmat verkkokurssiuutuudet 2024

Tutustu nyt uusiin Campwire-verkkokurssialustalla rakennettuihin kursseihin!

Olit sitten kiinnostunut hyvinvoinnistasi, henkisestä kasvusta, bisneksesi kasvattamisesta tai jostain muista aiheista, tästä valikoimasta löydät ratkaisuja kaikenlaisiin haasteisiin.

Tai jos olet verkkokurssien tekijä itsekin, näistä saat aimo annoksen inspiraatiota!

Nämä ovat keväällä 2024 järjestetyn Verkkokurssisytytin-haasteen osallistujien rakentamia, valikoituja kursseja. Campwiren valmentajien avustuksella he ovat nyt saaneet verkkokurssinsa julkaistua. Jos itsekin haluat saada oman verkkokurssin viimein tehtyä ja myyntiin, ota osaa seuraavaan maksuttomaan haasteeseen!

Verkkokurssit on järjestetty aihealueittain. Kaikki nämä kurssit ovat julkaisuhetkellä ostettavissa, joten ilmoittaudu niihin, jotka kiinnostavat sinua eniten. Toimi kuitenkin pian, sillä monet näistä kursseista ovat auki vain rajatun ajan, tai ovat juuri nyt lanseeraustarjouksessa.

Tutustu kursseihin:

Terveys & fyysinen hyvinvointi

Yksilöllinen polku säännölliseen liikuntaan - energisempi olo ja kivuttomampi keho

Studio Sari Juselius

Tunnetko olosi väsyneeksi, kehosi kivuliaaksi tai olosi saamattomaksi?

Tämä verkkokurssi auttaa sinua luomaan yksilöllisen polun säännölliseen liikuntaan. Saamalla liikunnasta säännöllisen osan arkeasi voit saada kehostasi toimintakykyisemmän, vähentää kipujasi ja tuntea olosi energisemmäksi.

Kasvisruoka verkkokurssi-herkullisen kasvisruoan ABC

Frantsilan Kehäkukka

Oletko ajatellut, että kasvisruoan valmistaminen on vaikeaa, eikä siihen tahdo saada riittävästi makua?

Oletko joskus kokeillut kasvisruokien valmistusta, mutta lopputulos ei ole ollut toivotunlainen?

Haluaisitko vaihtelua arkiruokiisi?

Haluaisitko oppia valmistamaan helppoa ja hyvää kasvisruokaa?

Ravintolamme kysytyimpiä kysymyksiä on, että mitä mausteita käytämme ja miten kasvisruoasta on mahdollista saada niin herkullista? Edelleen moni kamppailee sen kanssa, ettei kasvisruokaan tahdo saada riittävästi makua.

Herkullisen kasvisruoan valmistaminen ei ole vaikeaa tämän kurssin opeilla!

DIGITYÖLÄINEN – Niskajumit vartissa VEX!

AnDuo Oy

Jos niskaasi kiristää ja päätä särkee… eikä työssäkään tunnu olevan mitään järkee – nämä 5 harjoitusta auttavat sinua ja kirkastavat oloasi – nopeammin kuin uskotkaan.

Sen sijaan, että yrität päästä niskajumeista eroon väkisin venyttämällä, on hyvä tiedostaa, että lihaskudos ja hermosto eivät rentoudu pakottamalla. Lihaksistoa ja hermostoa tulee suostutella. Sinun tulee olla itsesi puolella ja suostua kohti rentoutumista ja kivusta irti päästämistä. Kun opit nämä taidot, voit nauttia taas päätetyöskentelystä ja kaikesta käsillä tekemisestä, keskittymiskykysi paranee, saat parempia tuloksia ja ennen kaikkea olet läheisillesikin parempi versio itsestäsi.

Virtaa etätyöhön!

Hyvä Vire group

Etätyöntekijä!  Opi tuunaamaan päivästäsi aivoystävällinen ja palaudu jo työpäivän aikana.

Tule mukaan voimavaroja ylläpitävään Virtaa etätyöhön -valmennukseen oppimaan, miten tuet aivojesi hyvinvointia etätyössä. Aivoystävällinen etätyö tukee palautumista, auttaa keskittymään ja lisää tuottavuutta.

Omaishoitaja osaa, suuhygienia sujuu

Topkop-Kansainväliset oppimispalvelut

Omaishoitaja, TTTL -menetelmäoppaan ja Aromavoiman avulla kehität läheisen suuhygieniarutiinit sujuviksi.

Tällä kurssilla opit....

 • Seuraamaan, tukemaan, kartoittamaan, uudistamaan läheisen suuhygieniarutineja
 • Tunnistamaan miten omatoiminen läheinen on ja millaista tukea hän tarvitsee
 • Huomioimaan läheisen välittämät viestit suun ja hampaiden terveydestä
 • Keksit näppärät ratkaisut rutiinien, tekniikan, apuvälineiden ja työtilojen uudistamiseksi

Lomalle lompsis! - Näin jäät lomalle asiantuntijatyöstä ja palaudut

Valmennus ja terapia Rontu

Mitä jos voisit kerrankin jäädä kesälomalle ilman stressiä ja palata töihin oikeasti palautuneena?

Hei tietotyöläinen! Kesälomakausi on juuri alkamassa, joten nyt on korkea aika ottaa haltuun tutkittuun tietoon perustuvat vinkit ja keinot stressittömämpään lomanaloitukseen!

Kun opit ja otat hyötykäyttöön testatut vinkit lomallejääntiin, loma-ajan toimintaan sekä töihinpaluuseen, olet taatusti virkeämpi, rentoutuneempi ja valmiimpi uuden työvuoden haasteisiin. Mikäpä olisi sen parempaa, kuin kertoa kesäloman jälkeen työkaverille, että olipas muuten pitkästä aikaa sellainen loma, että sai akut kunnolla ladattua!

Kiinteä ja elinvoimainen keho synnytyksen jälkeen

Organic Spirit

Haluaisitko palautua synnytyksestä turvallisesti ja tehokkaasti, saavuttaa terveempi ja kivuttomampi keho sekä suoriutua paremmin hektisessä vauva-arjessa ilman suuria ponnisteluita ja mahdottomia aikatauluja?

Voin kertoa sinulle, että et ole yksin ja että monet äidit kamppailevat samojen ongelmien kanssa. Raskaus ja synnytys on mullistava kokemus äidille niin henkisesti kuin fyysisestikin. Siksi jokaisen äidin tulisi saada asiantuntevaa ohjausta synnytyksestä palautumiseen!

Nyt sinäkin pääset testaamaan monien synnyttäneiden äitien hyväksi ja tehokkaaksi osoittautunutta menetelmää palautumiseen synnytyksen jälkeen. Saat yli 10-vuoden aikana kertyneen tiedon synnyttäneiden äitien palautumisharjoittelusta kompaktissa paketissa.

Parisuhteet

Rakkausvalmennus

Ninnu Co&Co:ing

Sinkkuelämään kyllästyneille. Tiedä ja saa mitä haluat!

Haluaisitko säkin vihdoin löytää elämääsi unelmiesi kumppanin, sen aidon, oikean, terveen, turvallisen ja ihanimman rakkauden, joka kestää? Oletko kyllästynyt säätöihin, peleihin, nykyajan deittikulttuuriin ja satuttaviin ihmissuhteisiin? Oletko valmis sanomaan, nyt riittää!

Hyvä, olet oikeassa paikassa! Etkä ole päätynyt lukemaan tätä sattumalta😉

Tässä verkkovalmennuksessa sä tutustut omaan aitoon ihanaan itseesi ja luot toimivat kriteerit sun unelmakumppanille ja kestävälle rakkaudelle sekä parisuhteelle - Sun omien syvimpien tarpeiden ja toiveiden pohjalta, jotka me liian helposti ohitetaan.

Koti

Onnistu omakotitalon rakennusprojektissa: budjetoi ja aikatauluta oikein

Rakennuttajan oppikoulu

Omakotirakentaja! Jos rakennusprojekti stressaa, nämä työkalut tuovat nopeasti mielenrauhan ja hallinnan tunteen takaisin. Onnistut omakotitalosi rakennusprojektin kilpailutuksessa, budjetoinnissa sekä aikataulutuksessa säästäen aikaa, rahaa ja hermojasi.

Unelmoitko oman kodin rakennuttamisesta omin päin? Hoitamalla rakennusprojektin itse osaurakoina avaimet käteen-talopakettitoimituksen sijaan sinulla on mahdollisuus säästää jopa kymmeniä tuhansia euroja. Ei ihan pikkuraha, todellakaan. Mietit kuitenkin ehkä, oletko arvioinut oman osaamisesi väärin ja onko sinun todella mahdollista onnistua tällaisen projektin läpi viemisessä olematta rakennusalan ammattilainen.

Avaimet onnistuneeseen omakotitalon rakennusprojektiin ovat ulottuvillasi.

Sinkkukodin kasvojen kohotus – sisusta ja stailaa pikkukoti upeaksi

SisustusHelppi

Hei sinä kompaktissa kodissa asuva! Jos mietit, voiko pienestä asunnosta saada viihtyisän, näiden 4 askeleen avulla loihdit kauniimman kodin, joka kutsuu peremmälle viihtymään jo eteisestä.

Asutko yksiössä tai pienessä kaksiossa? Oletko muuttamassa pienempään? Haluaisitko, että kotisi tuottaisi iloa joka päivä ja voisit esitellä sitä ylpein mielin ystävillesi?

Sinkkukodin kasvojen kohotus -verkkovalmennus antaa sinulle avaimet viihtyisämpään ja oman näköiseen kotiin.

Henkinen hyvinvointi & henkilökohtainen kehitys

Vapaudu miellyttämisestä

Tunne Keholla

Hei Sinä, tunnollinen nainen!

Oletko turhautunut ja väsynyt tekemään asioita tavan vuoksi, tai siksi että joku muu niin olettaa? Tunnetko, ettei sinulla ole jaksamista tai aikaa omille harrastuksille, kun kaikki energia menee työpäivistä selviämiseen ja sen jälkeen arjen askareiden suorittamiseen? Täytät toisten tarpeita ja vältät omiesi ääneen sanomista, ettei sinua erehdytä pitämään laiskana tai hankalana ihmisenä. Mietit, mitä muut sinusta ajattelevat, ja etenkin miten voisit toimia että olisit muiden mieleen.

Tämän kurssin myötä opit laittamaan vähemmän painoarvoa muiden mielipiteille ja nostamaan itsellesi iloa tuottavat asiat korkeammalle kuin ne ovat nyt.

Huomaa pysähtyä

Luoniva

Tiesitkö, että stressi voi muuttaa sinut ärtyneeksi ja kiukkuiseksi ragemutsiksi? Palauta oma ihana itsesi takaisin!

Huomaa pysähtyä -verkkovalmennus on suunniteltu juuri sinulle, joka kaipaat hetken hengähdystä arjen kiireiden keskellä. Sinulle, joka olet hukannut itsesi ruuhkavuosiin ja haluat takaisin sisälläsi asuvan innostuvan ja iloisen luonnonlapsen. Ja sinulle, joka haluat voida paremmin.

Valmennuksessa on helppoja ja nopeita, ihania harjoituksia luonnon keskellä sekä meditaatioäänitteitä, jotka voit ladata itsellesi talteen ja käyttää milloin vain - myös valmennuksen jälkeen. Ne takaavat sinulle parhaan mahdollisen palautumisen, auttavat rentoutumaan ja laskemaan stressitasojasi sekä vapauttavat mielen turhasta kuormituksesta.

Arvosta itseäsi, valjasta omat sisäiset voimat käyttöösi

Shinemeri

Mietipä hetken miten suhtaudut itseesi. Rakastatko tuota ihmistä jonka näet katsoessa peiliin? Onko hän arvokas? Vai onko hän kenties muuttunut tuntemattomaksi, on jotenkin hämärän peitossa? Kuka hän oikein onkaan? Meistä niin monet elävät kuin sumussa, robotteina päivästä toiseen, kunnes eivät enää jaksa ja uupumus valtaa mielen ja kehon. Kuulutko sinä tähän joukkoon?

Tunnet sitten olevasi hukassa, jumissa tai turhautunut elämäntilanteeseesi, niin tämä kurssi tarjoaa työkalut selkeyteen, oman itsesi kuulemiseen, rakastamiseen, arvostamiseen ja omien voimavarojen löytämiseen. On mielen siivouksen aika!

Neljä arkkityyppiä - Kuningas, soturi, rakastaja ja maagi

Arkkityyppiakatemia

Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi tai miehen mieltä?

Tuntuuko tällä hetkellä, että elämästäsi puuttuu selkeyttä ja tasapainoa? Askeleet siihen maailmaan, jossa ymmärrät syvällisesti itseäsi ja pystyt hyödyntämään sisäisiä voimavarojasi jokaisella elämän osa-alueella on ulottuvillasi.

Nykymaailma on tehnyt yhä hankalammaksi löytää arjessa tasapainoa ja merkitystä. Ei ole ihme jos koet voimattomuutta,  hukassa olemista ja epäselkeyttä aika ajoin. Tämä johtaa helposti alavireyteen ja jopa masennukseen asti.

Tämä verkkokurssi antaa sinulle löytöretken, jossa opit tunnistamaan ja hallitsemaan neljä keskeistä arkkityyppiä elämässäsi: Kuningaan, Soturin, Rakastajan ja Maagin. Saat myös nämä kartastot, työkalut ja tekniikat jotka vievät sinua kohti tasapainoa ja merkityksen täyttämää elämää

Vapauta läsnäolon voima ja rauhoita arki - jopa kahdessa viikossa

Sunflowmentoring

Hei tietotyöläinen, asiantuntija tai yrittäjä! Jos elämä tuntuu lipuvan ohi oravanpyörässä ja hektisessä arjessa, niin tämä yksi taito luo rauhallisuuden, rentouden sekä kukoistavat ihmissuhteet ympärillesi - nopeammin kuin uskotkaan.

Tähän yksinkertaiseen harjoitusohjelmaan on koottu oppipolku ja vinkit siihen, kuinka pääset suorittavasta ja kiireisestä elämästä kohti läsnäolevaa, levollista arkea, jossa sinä ja myös ihmissuhteesi voivat paremmin.

Avaa hylkäämisen tunnelukkosi

Avaamo

Koetko jatkuvaa pelkoa, että tulet hylätyksi parisuhteessa? Hylkäätkö itse ennen kuin tulet hylätyksi?

Avaa hylkäämisen tunnelukkosi -kurssi auttaa sinua käsittelemään vaikeita elämäntilanteita ja pelkojasi.

 • Opi ymmärtämään hylkäämisen tunnelukkoasi: Saat syvällisen ymmärryksen siitä, mistä hylkäämisen pelkosi juontavat juurensa ja miten se vaikuttaa elämääsi.
 • Päästät irti mustasukkaisuudesta ja pelosta: Kurssi auttaa sinua vapautumaan mustasukkaisuudesta ja pelosta, että tulet hylätyksi.
 • Löydä aito rakkaus: Opit luottamaan rakkauteen ja tunnistamaan aidon rakkauden.

Musiikki yrittäjän ystävänä – hyvinvointia ja sujuvuutta yrittäjän arkeen

Musiikki voimavarana

Tämä on sinulle yksin- tai pienyrittäjä, joka kamppailet monien vaihtuvien ja päällekkäisten työtehtävien puristuksessa.

Nautit työstäsi, mutta välillä haasteet voivat viedä työstä ilon. Kun hommat eivät suju ja voimat ovat vähissä, kaipaat helpotuskeinoja, mutta et tiedä, mitä ne voisivat olla.

Musiikin lisääminen keinovalikoimaasi voi edistää rentoutumistasi ja palautumistasi. Musiikki on helppo keino keskittyä paremmin, saada aikaan enemmän ja luoda miellyttävämpää työkentely-ympäristöä.

Harrastukset & vapaa-aika

Budjettimatkailijan verkkokurssi

Matkailuinfo

Haluatko matkustaa 30 % halvemmalla tai säästää jopa enemmän?

Vaihtoehtoisesti voit matkustaa samalla rahalla enemmän. Kiinnostuitko? Ala suunnitella sinua kiinnostavaa matkaa ja kuinka voit säästää matkakuluissa monin tavoin.

Lue lisää, kuinka se on mahdollista tämän verkkokurssin avulla. Vastaavaa suomenkielistä ja suomalaisille suunnattua kurssia ei ole tällä hetkellä markkinoilla.

Vuonoruunasta vinttikoiraan: eläinviestintä vasta-alkajille

Kosmisesta muistista

Kurssi on jännittävä intuitiivinen löytöretki niin lemmikkiisi kuin itseesi.

Koe lemmikkisi ajatukset. Tunne eläinrakkaasi toiveet, tarpeet ja pelot - samalla opit aspekteja omastakin luonteestasi. Intuitiivinen eläinkommunikointi kotitarpeisiin: 4 viikon tehokurssi etänä - painottuu harjoituksiin. Opettajana Pirja Räsänen, eläinkommunikoinnin mestari, filosofian maisteri ja evoluutioastrologi.

Nuuskustartti - Löydä etsinnän ilo

Houndy koirapalvelut

Haluaisitko kouluttaa koirastasi iloisen ja innokkaan etsijän, jonka motivaatio ja keskittyminen kantavat myös pidempikestoisissa ja haasteellisemmissa etsinnöissä?

Tahtoisitko vahvistaa koirasi itsevarmuutta hajutyöskentelyyn aivan ensimmäisestä harjoituksesta alkaen ja rakentaa onnistuneiden harjoitusten sarjaa, joka luo vahvan perustan onnistuneelle hajuharrastukselle?

NUUSKUSTARTTIIN on tiivistetty kaikki se mitä tarvitset opettaaksesi kohdehajun koirallesi ja rakentaaksesi hyvän etsintätekniikan perusteet.

Kurssille on poimittu käytännössä tehokkaiksi testatut harjoitukset, joiden takana on vuosien koulutuskokemus ja koetoiminnan kautta hankittu näkemys lajin vaatimuksista.

"A - soita A!" Nuottiaakkoset aikuisille, ukuleleavusteisesti

Mervi Tirkkonen

Kuulepa, kuoro- tai karaokelaulaja, ukulelella tai muulla soittimella vain sointumerkeistä soittelija – ja sinä, joka kyllä haluaisit musiikkia harrastaa, muttet oikein usko että sinun kannattaisi semmoista aloittaakaan kun ne nuotitkin on niin vaikeita.  Teoriasta nyt puhumattakaan!

Kun nuotit jäivät koulussa oppimatta, niin et sitten tullut niitä aikuisenakaan opetelleeksi?

Eikö olisikin mukavaa, kun ihan itse ja ilman kenenkään apua saisit tolkkua vaikka laulukirjojen nuoteista? Tai kielisoitinten soittajana puhuisitkin samaa kieltä pianistin, viulistin, huilistin kanssa – he kun eivät tabulatuureista mitään ymmärrä. Etkä tarvitsisi ketään kirjoittamaan kivan kuuloisia kappaleita itsellesi tabulatuureiksi, kun voisit soittaa ne suoraan nuoteistakin – tai osaisit kääntää ne ihan itsekin itsellesi?

Bisnes, raha & työ

Muuta tietotulva eduksesi | Notion verkkokurssien tekijöille

Saku Pihlman

Koetko tämän haasteen?

 • Sait täydellisen idean verkkokurssillesi, mutta et enää muista sitä!?
 • Keskustelussa et saa päähäsi sitä tärkeää tietoa, joka tukisi kantaasi?
 • Muistat lukeneesi artikkelin, joka auttaisi kurssisi luomisessa, mutta et millään muista, mistä oli kyse?

Tämä verkkokurssi antaa sinulle työkalut ja menetelmät, jotka muuttavat tapasi käsitellä tietoa pysyvästi! Opi hallitsemaan tietomassaasi ja luomaan menestyviä verkkokursseja Notionin avulla!

Oman talouden vallankumous

Aitouttamo Oy

Tuntuuko siltä, että kaikki raha mitä tulee, myös menee?

Isompien hankintojen, unelmien toteuttamisen, sijoittamisen tai eläkepäivien turvan vuoksi olisi hyvä, että joka kuukausi jotain myös jäisi – jos ei suoraan tilille, niin säästöön kuitenkin.

Kurssin avulla pääset tilanteen valtiaaksi, mutta teet myös tarvittavat pysyvät muutokset taustalle: Oman taloutesi vallankumouksen!

Uranvaihto Haaste - Tee sitä, mitä oikeasti haluat!

Harmonianpolku

Oletko herännyt aamulla miettien, miksi jatkat työssä, joka ei tunnu omalta?

Tiedätkö syvällä sisimmässäsi, että jotain puuttuu, mutta et ole varma, miten löytäisit sen, mikä todella sytyttää sinut?

Etkö haluaisi vihdoin löytää työn, joka ei tunnu työltä?

Kurssi "Uranvaihto Haaste - Tee sitä, mitä oikeasti haluat!' on suunniteltu auttamaan sinua tunnistamaan intohimosi ja vahvuutesi suunnitelmallisen ja tuetun prosessin kautta.

Tämän menetelmän avulla voit tehdä tietoisia valintoja urallasi.

Nettisivut ja sähköpostilista verkkokurssintekijälle

Olonio Oy

Onko sinulla jo verkkokurssi, mutta ei vielä nettisivuja yrityksellesi? Tai joku on tehnyt sinulle nettisivut, mutta tarvitset aina asiantuntija-apua, kun haluat tehdä päivityksiä?

Näin rakennat maksavia asiakkaita tuovat nettisivut ja sähköpostilistan helposti itse - jopa parissa päivässä!

InnoKit - Startti sivutoimiseen yrittäjyyteen viikonlopun aikana

Taitoakatemia

Onko unelmasi luovan alan yrittäjyys ja lisätulot, turvallisesti?

Unelmoitko sivutoimisesta yrittäjyydestä, jossa voisit toteuttaa omaa luovuuttasi ?

Haluatko lisätuloja omaa harrastustasi hyödyntäen?

Tai onko sinulla yritysidea, jota haluat lähteä kokeilemaan turvallisesti palkkatyön ohella?

InnoKit -viikonloppuvalmennus on erityisesti naisille suunnattu, tehokas ja toimiva menetelmä; se viimeinen palanen, jotta saat yritystoiminnan käynnistettyä. Kun varaat yhden viikonlopun aikaa ja osallistut kurssille, niin tiedän, että maanantaina olet siellä missä haluatkin ja olet päässyt eteenpäin!

Tekoälytyökalut markkinoinnissa

AImarkkinointi

Kuvittele hetki... Sinulla on avain, joka avaa oven markkinoinnin maailmaan, jossa teet vähemmän työtä, mutta saavutat enemmän ja parempia tuloksia.

Tuo avain on tässä – Tekoälytyökalut markkinointiin -verkkokurssi tarjoaa sinulle:

 • Säästä aikaa: Opi käyttämään tekoälytyökaluja, jotka vapauttavat sinut rutiinitehtävistä ja antavat sinulle aikaa keskittyä olennaiseen.
 • Paranna sisältöäsi: Tuota myyvää ja empaattista tekstiä erilaisiin tarkoituksiin, kuten maailman parhaat copywriterit.
 • Lisää tehokkuuttasi: Käytä valmiita prompteja ja luo huippuluokan markkinointisisältöä, joka vetää puoleensa ja myy.

Kartalle julkisista tuista* 10 päivässä (*ml. Business Finlandin avustuksista)

Niemelä & van Niekerk Consulting

Startup-yrittäjä! Jos liikevaihdon kasvattaminen, uusien työpaikkojen luominen ja aineettoman omaisuuden suojaaminen kiinnostaa, niin nämä 3 avustusmuotoa auttaa kattamaan jopa valtaosan kustannuksista olematta mitenkään vaikeita hakea.

Kurssin avulla pääset kartalle kolmesta eri rahoitusvaihtoehdoista, ja opit, mihin tukia voi käyttää, mitkä on niiden hakukriteerit, millainen on "hyvä" hakemus, ja kuinka hyödynnät oppimaasti uudestaan ja uudestaan uusissa julkistukihakemuksissa.

Exit point - Lähtölaskenta työpaikkakiusaamisesta

Match Point

Joko riittää työpaikkakiusaaminen ja haluat arvoistasi työelämää?

Koetko, että sinua kiusataan työpaikalla, ja olet antanut tilanteen korjaantumiselle riittävästi mahdollisuutta – olisiko aika kokeilla jotain muuta?

Exit point on sinulle, joka työpaikkakiusattuna pohdit työpaikan vaihtamista.

Tämän verkkovalmennuksen tarkoitus on muistuttaa sinua siitä, mitä olet ennen ollut, löytää arvokkaat opit tästä kauheasta kokemuksesta ja aloittaa eheytymismatkasi.

Lopuksi

Kaikki nämä kurssit ovat julkaisuhetkellä ostettavissa, joten ilmoittaudu niihin, jotka kiinnostavat sinua eniten. Toimi kuitenkin pian, sillä monet näistä kursseista ovat auki vain rajatun ajan, tai ovat juuri nyt lanseeraustarjouksessa.

Ja jaa näitä verkkokursseja sellaisille ihmisille elämässäsi, jotka voisivat hyötyä näistä opeista. Samalla autat verkkokurssien tekijöitä. ❤️

Jos haluat nähdä oman verkkokurssisi valmiina ja tuottamassa sinulle myyntiä, tule mukaan seuraavaan Verkkokurssisytytin-haasteeseen – täysin maksutta. Haasteessa saat kaiken tarvitsemasi opin, tuen ja työkalut.

Niin kuin tästä kurssilistasta näkyy, haaste auttaa sinua tehokkaasti saamaan oman kurssisi myyntiin!

Tule mukaan Verkkokurssisytytin-haasteeseen

Maksuttomassa 10 päivän haasteessa saat tarvitsemasi opastuksen, työkalut ja tuen verkkokurssisi rakentamiseksi. Liity mukaan ja saat viimein rakennettua oman verkkokurssisi!

Lue lisää haasteesta
Ohoh! Jotain meni pieleen. Kokeile vielä uudestaan.