Uutta 2024: Verkkokurssien myyminen kevytyrittäjänä

Uutta 2024: Verkkokurssien myyminen kevytyrittäjänä

Verkkokurssien, e-kirjojen ja muiden digituotteiden tekeminen ja myynti on nyt mahdollista entistä useammille ihmisille.

Aiemmin verkkokurssien myynti Campwire-alustalla on vaatinut y-tunnuksen omaamista. Käytännössä se on siis ollut mahdollista vain yrityksille.

Nyt tilanne on muuttunut, sillä Campwirea voi alkaa käyttämään uuden yhteistyökumppanin, Eezy Kevytyrittäjien kautta.

Eezy Kevytyrittäjät on Suomen ensimmäinen kevytyrittäjäpalvelu, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen tai toiminimen perustamista. Palvelu huolehtii maksuliikenteeseen, verotukseen ja vakuuttamiseen liittyvästä byrokratiasta sinun puolestasi.

Yksi suuri kompastuskivi, joka on aiemmin vaikeuttanut digitaalisen sisällön myyntiä kevytyrittäjänä on siihen liittyvä manuaalinen työ. Kevytyrittäjien on pitänyt yksitellen lähetellä laskuja asiakkailleen, ja sitten antaa ostajille pääsy heidän ostamaansa sisältöön käsityönä. Tämäkin kompastuskivi on nyt historiaa Campwiren ja Eezy Kevytyrittäjien uuden yhteistyön myötä, sillä:

Kun kevytyrittäjä myy kurssejaan tai muita digituotteitaan Campwirella, kaikki hoituu automaattisesti. Asiakas pystyy maksamaan ostoksensa verkkopankissa, maksukortilla tai mobiilimaksulla. Sen jälkeen Campwire toimittaa tuotteen asiakkaalle automaattisesti. Tämä vapauttaa kevytyrittäjien aikaa olennaisempien asioiden, kuten sisällön ja markkinoinnin, tekemiseen.

Mahdollisuus tehdä ja myydä verkkokursseja kevytyrittäjänä alentaa kynnystä aloittaa oma aika- ja paikkariippumaton verkkokurssibisnes

Mahdollisuus tehdä verkkokurssibisnestä kevytyrittäjänä tekee helpommaksi ja edullisemmaksi:

  • Verkkokurssiliiketoiminnan aloittamisen
  • Oman verkkokurssi-idean testaamisen kevyesti ennen kuin siihen sitoutuu täyspäiväisesti
  • Lisätulojen ansaitsemisen kuukausittain päätöiden ohella

Sinun on mahdollista tehdä ensimmäinen verkkokurssi kevytyrittäjänä jo tänään!

Tee ensimmäinen verkkokurssisi

Tee ja myy verkkokursseja ilman yritystä Campwire Kevytyrittäjä -palvelun kautta!

”Campwire Kevytyrittäjä on aivan loistava. Erityisesti suomalaisille käyttäjille. Ei tarvitse huolehtia muusta kuin oman sisällön luomisesta. Ideana on aivan 5+! Kaikki on tosi helppoa ja tarvittaessa apua saa nopeasti." - Polina Mutru, Valokuvaaja / content creator

Tutustu palveluun tästä:

Aloita verkkokurssin tekeminen
Ohoh! Jotain meni pieleen. Kokeile vielä uudestaan.