Course

Irtiotto kotisohvalla -verkkovalmennus osamaksulla

By NOWHere - Pään huoltoa

IRTIOTTO ilman lottovoittoa, lopputiliä tai lifestyle-yrittäjäksi ryhtymistä. Kotisohvalla.

Mä pohdin kuumeisesti aikoinaan, että mikä olisi se paikka, jossa mun tulisi asua ollakseni onnellinen.

Sullakin on varmaan joskus tiukassa paikassa käynyt mielessä jättää kaikki ja aloittaa alusta jossain muualla?

Uudessa elämässä olisit rento, tyytyväinen, läsnäoleva, hyvinvoiva, energinen ja onnellinen. Elämä olisi selkeää ja mukavaa, ja osaisit nauttia siitä.

Mä kuvittelin, että mun ahdistus ja tyhjä olo johtui olosuhteista - siitä, että ei ole lämmin sää, rentoja ihmisiä, oikeanlaisia tyyppejä kumppaniksi ja kiinnostavia työmahdollisuuksia.

Asuin vuosia eri maissa, joissa olosuhteet sopivat mun toiveisiin. Mutta ongelmat ja ahdistukset toistuivat alkuhuuman jälkeen aivan samoina. Jahtasin täydellisiä olosuhteita, kunnes en enää pystynyt mihinkään. Uuvuin x:ttä kertaa, sairastuin ja masennuin.

Pysäyttävää on, että tutkimusten mukaan olosuhteiden osuus onnellisuudesta on vain 10%!

Ja jopa 40% on meidän omissa käsissämme. Kuitenkin me kuvitellaan usein - ja meidät on opetettu ajattelemaan näin- että täydellisiä ulkoisia olosuhteita kannattaa jahdata.

Miksi olosuhteiden muutos ei riitä? Koska avaimet parempaan oloon, vapaampaan mieleen ja rohkeasti oman näköiseen elämään on sun mielessä - ja sun käsissä!

Irtiotosta haetaan yleensä pakoa vanhoista kuvioista, aikaa itselle, etäisyyttä jumittuneisiin ihmissuhteisiin, rentoutumista, omien tarpeiden kuulostelua, elämän suunnan kirkastamista, pysähtymistä, inspiraatiota, omien ajatusmallien kyseenalaistamista, aurinkoa. Kaikki muut voin luvata sulle tässä ja nyt, paitsi auringon muuten kuin emojina ☀.

Saatat nyt ajatella, että no, mä sitten myöhemmin mietin näitä.

Ei mulla nyt ole aikaa, eikä rahaa itsetutkiskeluretriitteihin tai kursseihin. Saatat jopa ajatella, että:

Kaikki tulee kyllä olemaan paremmin,

 • kun on loma,
 • kun oon saanut tämän kiireisen työn/projektin valmiiksi,
 • kun tapaan sopivan tyypin,
 • saan unelmieni duunipaikan,
 • valmistun koulusta
 • laihdun,
 • laitan kodin vihdoin valmiiksi,
 • luovun turhasta tavarasta,
 • saan lapsen,
 • tienaan enemmän,
 • on kesä,
 • vaatekaappini sisältö on täydellinen,
 • muutan lämpimämpään maahan,
 • menen naimisiin,
 • saan treenattua kroppani kuntoon…

Sä tiedät kyllä itse, mikä sun selitys on 😆

Sitten olen rennompi, läsnäolevampi, määrätietoisempi, aikaansaavampi, rohkeampi, optimistisempi ja onnellisempi kuin nyt.

Ei asiat nytkään ole mitenkään tosi huonosti. Ne vaan voisi olla paremminkin.

Ehkä mietit, voisiko elämällä olla muutakin tarjottavana kuin tämä? Ja koska saa vain olla ja nauttia elämästä, ilman että pitää ponnistella jatkuvasti?

Aika harvoin me edes mietitään, mksi kaikki ponnistelu ja suorittaminen? Milloin tulee valmista ja mitä perillä on?

Kysyttyäni valmennuksissa naisilta tätä lähes kaikki vastaavat, että perillä olisin:

Vapaa, rento ja luova, eläisin rohkeasti, itseäni kuunnellen, yhteydessä läheisten ihmisten kanssa, tehden vahvuuksiani ja kiinnostuksiani vastaavia töitä. Opiskelisin, auttaisin muita, näkisin ja kokisin uutta. Eläisin täysillä.

Miksi me ei sitten toimita noin?

Tyypillisesti kurjan olon, ahdistuksen ja paskojen tilanteiden hetkellä ensimmäinen reaktio on paeta. Pakokeinoja on jokaisella oma settinsä, mutta väittäisin, että aika moni tunnistaa esimerkiksi:

 • nettiin pakenemisen
 • duuniin pakenemisen
 • Netflixiin pakenemisen
 • tavaroiden järjestelyyn pakenemisen
 • uusien vaatteiden ja tavaroiden etsimiseen ja ostamiseen liittyvän tulevaisuushaaveeseen pakenemisen
 • ja sitä kautta uudesta elämästä haaveilun.

Tosi ahdistuneessa tilassa saatat ajatella, että kunpa vaan voisin lähteä jonnekin muualle ja aloittaa alusta siellä. Missä kaikkia näitä olosuhteita, jotka aiheuttaa huonon olon, ei olisi.

Tämä eriasteinen pakeminen on tosi luonnollista.

 • Ihminen haluaa välttää kipua, kärsimystä ja ikävien asioiden kohtaamista viimeiseen asti.
 • Ja silti pakenemalla saa aikaan sen, että ahdistus/levottomuus/tyhjä olo ei lopu, vaan on ja pysyy.
 • Olet varmasti lukenut itsetuntemuskirjallisuutta
 • Kokeillut ehkä meditointia ja miettinyt, että mindfulnessia pitäisi harrastaa.
 • Kuitenkaan mikään näistä ei ole kolahtanut täysillä.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta, et todellakaan ole yksin. Yhteiskunta ohjaa suorittamiselämään ja jahtaamaan onnea ulkoisista asioista - yleensä rahasta tai tavaroista. Tehokkuuden ja kaikilla elämänalueilla täydellisesti suoriutuvan ihmisen normi ympäröi meitä kaikkialla. Puhumattakaan normeista ja arvoista, joita ollaan sisäistetty lapsuudenperheissä - pärjääminen, reippaus ja “realismi” (lue: menneisyyden kokemuksiin perustuva pelko ja opittu pessimismi). Tähän kirsikaksi kakun päälle sun pitäisi osata kommunikoida tarpeesi ja tunteesi rakentavasti, olla läsnäoleva ja heittää älypuhelin mäkeen (kuitenkin muistaen tyylikäs somepresenssi!).

Ei ole ihme, että yhä nuoremmat uupuvat.

Vaikka saatat tunnistaa itsessäsi halun elää eri tavalla, on usein helpompaa toimia “järkevästi”, oletusten mukaan. Vaan mikä on palkinto lopulta? Kunniakirja järkevästi eletystä elämästä? Siitä, että väsyit, jopa uuvuit kaiken oikein tekemisen alle ja siinä samassa elämä unohtui elää?

Kuulemma ihmiset katuvat kuolinvuoteillaan eniten elämätöntä elämää.

Mitä sitten voit tehdä, jotta voisit elää täysillä jo nyt?

Perinteisen irtioton sijaan suosittelen lämpimästi IRTIOTTOA KOTISOHVALLA. Se on paitsi helpompi toteuttaa - missä ja milloin tahansa- sen vaikutukset kantavat pidemmälle, kun teet itsetutkiskelua ja elämän inventaaria juuri niissä olosuhteissa, joissa ongelmatkin mahdollisesti ovat. Ja saat siihen apua.

Irtioton on lähdetttävä sisältä, omasta mielestäsi, jotta muutoksen vaikutukset kantaa. Usein nimittäin paratiisisaari-irtiottajan palatessa tuttuihin kuvioihin uuden elämän ahaa-elämykset laimenee ja paluu tuttuihin haitallisiin ajatus- ja toimintamalleihin tapahtuu huomaamatta.

Liian usein me ajatellaan, että kaikki pitäisi hoitaa yksin. Ei tarvitse! Hyvä valmentaja, mentori tai tukihenkilö on parasta mitä voit itsellesi suoda. Mielellään sellainen, joka on itsekin keitetty kaikenlaisissa liemissä, ja vetänyt niistä itsensä ylös.

Merkityksellistä, rohkeasti oman näköistä elämää elääkseen ei kannata eikä tarvitse odottaa maailmanympärysmatkaa, Isoa Irtiottoa, lopputiliä, eläkkeelle jäämistä, lottovoittoa.

SÄ VOIT ALOITTAA IRTIOTON NYT ja lähteä kohti rohkeaa ja sun näköistä elämää, jossa:

 • Uskallat kohdata itsesi rehellisesti varjoinesi, vahvuuksinesi ja tarpeinesi ja kommunikoida niistä muille
 • Tiedät ja hyväksyt mitä menneisyydessä on tapahtunut ja uskallat päästää siitä irti
 • Tunnistat, mitä toivot elämältä itse nyt ja miksi
 • Tiedät, kuinka voit edetä haluamaasi suuntaan rohkeasti luottaen itseesi ja elämään
 • Ymmärrät, että elämässä pysyvää on vain muutos, ja hyvä niin!

Tämän irtioton voit aloittaa ilman mitään valmisteluja. Voit lähteä mukaan sillä kapasiteetilla ja fiiliksellä kuin olet nyt, siellä missä olet juuri nyt.

Tarvitset vain nettiyhteyden, pari tuntia aikaa viikossa, rahasumman, joka on muihin irtiottovaihtoehtoihin verrattuna kärpäsenkakka. Ja: halua kohdata itsesi ja elämäsi sellaisena kuin se on nyt, rehellisesti.

Mikä Irtiotto kotisohvalla on?

Irtiotto kotisohvalla on toimivaksi testattu kahdeksan viikon verkkovalmennus, jossa käyt läpi elämääsi ja mielesi sisältöä tässä ja nyt, arjen lomassa.

Matka kohti sitä, että ymmärrät:

 • kuka olet ja miksi
 • miksi tietyt vaikeudet toistuvat elämässäsi
 • mitkä ovat vahvuutesi
 • miten mielesi estää sinua toimimasta rohkeasti omista tarpeistasi käsin
 • mikä sulle on kaikkein tärkeintä
 • millainen olisi unelmaelämääsi

on sysätty kohta alkuun!

Nimittäin hyvinvointi, elämän merkityksellisyys ja onnellisuus löytyy sinusta itsestäsi, siitä voimasta, vahvuuksista, taidoista ja rohkeudesta, jonka aktiivisesti kaivat esiin. Jos päätät niin tehdä.

IRTIOTTO KOTISOHVALLA -VERKKOVALMENNUS alkaa 16.4.2019.

Valmennuksen teemat:

 1. Pysähtyminen
 2. Itsetuntemus
 3. Mielen esteet: uskomukset
 4. Normit & arvot: miksi teen mitä teen ja mikä minulle on kaikkein tärkeintä?
 5. Unelmaelämä: vahvuuteni & kohti täysillä elämistä
 6. Tavat & suorittaminen
 7. Ihmissuhteet
 8. Onnellisuus & mielenhuoltosuunnitelmani

(lue lisää teemojen sisällöistä oikeasta sivupalkista)

Valmennuksen kesto: 8 viikkoa, 16.4.-11.6.2019. Saat materiaalit (äänite ja tehtäväkirja) sähköpostiisi kerran viikossa, tiistaisin. Voit käydä materiaalia läpi omassa tahdissasi. Tehtäväkirjan saat itsellesi ikuisiksi ajoiksi, äänitteet ovat käytössäsi 30.6.2019 saakka, eli reilun 10 viikkoa.

Ilmoittaudu mukaan 17.4. klo 23.59 mennessä ja säästä -20 €. 8 viikon valmennuksen hinta 2 x 54,50€=109 (ovh. 129€). Kaikki hinnat sis. Alv 24 %.

Pääset mukaan tämän sivun alalaidasta syöttämällä nimesi, sähköpostisi ja maksutietosi. Saat ennakkomateriaalit saman tien!

Valmentaja apunasi ja tukenasi

Irtiotto-valmentajana toimii Meri-Tuuli Hirvonen, sosiaalipsykologi (vtm) ja tanssija, joka on valmentanut naisia lämpimällä, rehellisellä ja humoristisella otteella yli 10 vuoden ajan. Irtiotto pohjautuu psykologian, sosiaalipsykologian ja positiivisen psykologian tieteenaloihin ja on toteutettu käytännönläheisesti - mitään ennakkovaatimuksia valmennuksen käymiselle ei siis ole.

Irtiotto kotisohvalla-verkkovalmennus on testattu toimivaksi ryhmällä naisia tammi-maaliskuussa 2019. Naiset kuvailivat valmennusta muun muassa näin:

Valmennuksen kaari oli loistava ja tuntui että oma sisäinen muutos tapahtui aika paljon sen mukaan: aloitus aktiivisella pysähtymisellä ja jatko syvemmällä pohdiskelulla samalla kun on työstänyt ihan käytännön asioita ja toimintamalleja.

Tuntuu, että joka viikko sain jonkun ahaa-elämyksen. Olin aivan lukossa henkisesti ennen valmennuksen alkua. Olin lukenut pari opusta aiemmin, mutta ne olivat lähinnä lisänneet ahdistusta, koska minusta tuntui, etten voi koskaan päästä irti ”hulluuksistani”. Olin alkanut ymmärtää, mikä kaikki minussa on vikana, mutta minulla ei ollut mitään keinoja päästä niistä eroon. Valmennus toi minulle uskoa itseeni ja siihen, että prosessi on mahdollinen. Nyt siis tuntuu siltä, että voin ryhtyä kehittämään itseäni ja minä en ole tuomittu ikiajoiksi toistamaan samoja ongelmia.

Ilman valmennusta en olisi varmasti lähtenyt tavoittelemaan juuri minulle mielekkäitä asioita vaan jumittaisin edelleen peloissani. Valmennuksen myötä kasvoi rohkeuden lisäksi itsetuntemus ja itsemyötätunto. Voin suositella valmennusta ihan kaikkiin elämäntilanteisiin tuomaan selkeyttä, konkreettisia työkaluja mielelle sekä tyyneyttä ratkaisutilanteisiin. Luotan Meri-Tuulin ammattitaitoon 100 %.

Irtiotto-kurssilla tutkiskeltiin, pohdiskeltiin ja keskusteltiin yhdessä, vertaisina. Jokainen kulki omaa polkuaan, teki omaa prosessiaan, jossa Meri-Tuuli auttoi antamalla erilaisia työkaluja meidän kurssilaisten kokeiltavaksi tuputtamatta ja ammattitaidolla. Tosi ammattilainen kulkee rinnalla ja auttaa, mutta ei tule autoritäärisesti vain läksyttämään ja sanomaan, kuinka toisen pitäisi elää elämäänsä. Yhteiset keskustelut loivat yhteenkuuluvuuden ja voimaantumisen tunnetta, sekä kokemuksen siitä, että muillakin on pohdintoja ja epävarmuuksia tässä elämässä. Ja se on ok.

Sain työkaluja stressin käsittelyyn, pääasioiden avaamiseen jja itseni rehellisempään kohtaamiseen.

Valmennus ainakin auttoi eväitä käsitellä voimakkaita avuttomuuden tunteita, jotka usein aktivoituu turhaan aikaisempien kokemusten vuoksi. Sain myös apua epäonnistumisen tunteen käsittelyyn.

Valmennuksen avulla olen myös löytänyt jonkinlaisen suunnan ja ainakin saanut uskoa siihen, että omaa elämää voi hallita jos vaan ymmärtää miten. Valmennuksen kautta olenonnistunut kehittämään etäisyyttä minun ajatuksiin ja tutkia niitä kriittisesti hellällä tavalla. Hallitsen ahdistukseni paremmin.

Osaan paremmin pysähtyä ja itse rauhoittaa itseäni. Kiitos valmennuksen olen itselleni parempi ystävä.

Aloin kyseenalaistamaan enemmän mielessä usein toistuvia keloja (epäonnistuminen) ja purkamaan niitä osiin.

(voit lukea lisää palautteita: www.nowhere.fi)

Irtiotto kotisohvalla- verkkovalmennuksessa saat:

 • Äänitteen viikon teemasta (kesto 60-80 minuuttia) ja tehtävät teemaan liittyen joka tiistai sähköpostiisi.
 • Äänitteet on kuunneltavissa 10 viikon ajan
 • Irtiotto-tehtäväkirjan itsellesi ikuisiksi ajoiksi, jolloin voit toteuttaa elämän inventaareja itsenäisesti vaikka loppuelämäsi ajan.
 • Online-tuen valmentajalta 8 viikon ajan, voit lähettää kysymyksiä, joihin vastataan kerran viikossa sähköpostilla tai Facebook-livessä.
 • Pääsyn Irtiotto-Facebook ryhmään, jossa voit saada tukea, inspiraatiota ja vastauksia myös muilta irtiottajilta.
 • Heti ilmoittauduttuasi, saat ennakkotehtävät
 • 10 ensimmäistä ilmoittautujaa saavat henkilökohtaisesti räätälöidyt tehtävät 1-2 tunnelukon avaamiseen.
 • 10 ensimmäistä ilmoittautujaa saavat myös henkilökohtaisen valmennustapaamisen Meri-Tuulin kanssa hintaan 80 € / 90 min. (normaalihinta 125€/ 90min.) Tapaaminen voidaan toteuttaa livenä Helsingin Töölössä tai Skype-puheluna.

KUN LÄHDET MUKAAN NYT, HINTA ON VAIN 2 x 54,50€ =109 € (ovh.129€).

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI 15.4. Klo 23.59 saakka!

Valmennuksella on 14 vuorokauden rahat takaisin-takuu. Et siis menetä mitään, vaikka ilmoittautuisit mukaan heti. Ilmoita vaan 14 vuorokauden sisällä, ettet jatka enää valmennusta ja palautan rahasi.

Irtiotto ei vaadi mitään valmisteluja. Voit elää arkea normaalisti samalla. Et tarvitse kuin pari tuntia aikaa viikossa, jonka voit jakaa useammalle päivälle. Valitset itse, miten paljon tehtäviä teet ja koska. Voit käydä materiaalia läpi täysin omaan tahtiisi.

Tämän jälkeen sun ei tarvitse enää miettiä, että olisiko silloin pitänyt tehdä, niin kuin sisin sanoi: ottaa aikaa itselle. Tämän helpommaksi se ei nimittäin mene! Jos tyydyt vain tekemään lupauksen tehdä tämän joskus myöhemmin, voin kertoa, että se ei ole kovin kannattavaa: Tutkimusten mukaan vain 8% lupauksista johtaa muutoksiin.

Huom! Irtiotto -valmennus ei sovi akuutista mielenterveyden häiriöstä kärsivälle tai akuutissa kriisissä olevalle (esimerkiksi vakava uupumus). Jos tilanteesi on erityisen kuormittava, rohkaisen sinua hakemaan ammattiapua (katso esimerkiksi: https://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua) Ja palaamaan Irtiotto- valmennukseen, kun tilanteesi on tasoittunut. Voimia sinulle!


Verkkovalmennus sisältää 8 eri teemaa:

Viikko 1: Pysähtyminen: Pysähtyminen ei välttämättä tarkoita fyysistä pysähtymistä, vaan ennemminkin sellaista hetkeä, jossa ollaan tekemättä mitään, edistämättä mitään asiaa ja sitä kautta päästään pään jatkuvasti tuottaman hölinän tuolle puolen, jolloin:

 • Kuulet paremmin viestejä itseltä siitä, missä oikeasti mennään
 • Opit olemaan olemisen tilassa, verrattuna tekemisen tilaan
 • Saat työkaluja arjessa tapahtuviin minipysähdyksiin ja läsnäolon harjoittamiseen eri tilanteissa
 • Voit valita, mihin kiinnität huomion: hyvään vai huonoon
 • Keskityt enemmän myönteisiin asioihin
 • Sulla on suurempi yhteys sekä itseesi; kehosi ja mielesi aistimuksiin että muihin ihmisiin
 • Tunnistat paremmin sen, kuinka vaikeuksia aiheuttaa myös omat reaktiosi eikä vain ulkopuolelta tulevat tapahtumat, ihmiset ja olosuhteet
 • Itsetuntemuksesi vahvistuu ja kehittyy, kun huomioit enemmän kokemaasi ja tekemääsi tuntemaasi.
 • Saat perspektiiviä, pystyt näkemään asiat selkeämmin, kun et ole yhtä kuin ajatusten virta, joka on lakkaamaton ja usein automatisoituneita tulkintoja suoltava.

Viikko 2: Itsetuntemus: Hyväksyminen; kuka olen, mikä on tilanteeni? Miksi olen tällainen? Miten suhtautua elämäntapahtumiini?

Kaikesta elämässä tulee yleensä helpompaa, kun ymmärtää toimintansa syyt ja osaa tarkastella itseään rehellisin silmin, vailla selityksiä. Kun itse ymmärrät itseäsi, osaat kertoa myös muille mitä tarvitset.

Tällä viikolla:

 • Opit tunnelukoista, jotka ovat lapsuudessa ja nuoruudessa opittu tapa reagoida, kokea, tuntea, ajatella ja käyttäytyä.
 • Tulet tietoiseksi tunnelukkojen aiheuttamista kaavoista, joita toistat ihmissuhteissa.
 • Saat vastaukset kysymyksiin: Miksi usein ikävät tilanteet elämässä toistavat itseään? Miten kaavoja voi lähteä purkamaan? Etsiydyt ihmissuhteisiin, töihin ja ympäristöihin usein lukkojen ohjaamana, siksi teet itsellesi ja muille suuren palveluksen kun tutustut niihin ja lähdet purkamaan niitä.
 • Harjoittelet itsemyötätuntoa, joka on tietoisen läsnäolon lailla balsamia haavoillemme ja erittäin tehokas työkalu mielen hyvinvoinnin edistämisessä.
 • Herättelet myötätuntovalmiutta, joka antaa luvan pysähtyä, rauhoittua kokea turvaa ja huomata asioiden olevan kunnossa tässä ja nyt.
 • Saat työkaluja vaikeiden hetkien kanssa pärjäämiseen.

Viikko 3. Mielen esteet Kolmannella viikolla mietitään ja työstetään esteitä, joita koet olevan onnistumisesi ja hyvän elämän tiellä. Pohdit kysymyksiä, kuten: Kuka olisit, jos kukaan ei kertoisi sinulle kuka olet? Mikä on sun elämän käsikirjoitus ja kuka sitä ohjaa?

Harjoittelet:

 • Tunnistamaan, millaisia negatiivisia uskomuksia sinulla on itsestäsi
 • Tiedostamaan, koska ja missä tilanteissa uskomukset aktivoituvat
 • Purkamaan negatiivisen kierteen, jonka uskomukset laukaisevat mielessäsi
 • Toimimaan uskomuksista huolimatta
 • Tunnistamaan rooleja, joita sinulla on ja päästämään irti niistä, jotka ei enää ole mieluisia

Viikko 4. Normit & arvot:Miksi teen mitä teen ja mikä minulle on kaikkein tärkeintä?

Aiemmilla viikoilla on puhuttu tunnelukoista, uskomuksista ja läsnäolosta. Nyt lähdetään kohti sitä, mitä tarvitset ja mistä haaveilet.

Tällä viikolla selvität itsellesi:

 • Mitä ajattelet, että sun pitää tehdä ja miksi?
 • Keiden kaikkien halut ja toiveet suhun vaikuttaa?
 • Mistä paine suorittaa tulee?
 • Millaisissa normiympäristöissä elät?
 • Mikä sulle itselle on kaikkein tärkeintä?
 • Miten voisit tehdä enemmän itsellesi tärkeitä asioita?

Viikko 5: Unelmaelämä: Vahvuuteni & kohti täysillä elämistä, unelmieni elämää.

Tällä viikolla sulle selviää:

 • Mitkä ovat vahvuutesi
 • Miten voit lisätä merkityksellisyyttä elämässä
 • Mistä hyvä elämä koostuu tutkimustiedon valossa
 • Millainen tekeminen lisää mielen hyvinvointia?
 • Miten voit tehdä elämän inventaariota ihan itse
 • Miten aktiivinen unelmoiminen vie sua kohti toiveittesi mukaista elämää

Viikko 6: Tavat & suorittaminen: Mitä on menestys? Miksi suoritamme? Voiko uusia tapoja oppia aikuisena?

Viikolla 6 saat työkaluja:

 • Uusien tapojen opetteluun
 • Arvojesi mukaisten tavoitteiden asettamiseen
 • Hyvinvointia tukevan systeemin rakentamiseen

Viikko 7. Ihmissuhteet: Ihmissuhteet on tutkimusten mukaan tärkein hyvää elämää luova komponentti.

Tällä viikolla tarkastelet omia ihmissuhteitasi monelta kantilta:

 • Mikä on antamisen ja saamisen suhde ihmissuhteissasi?
 • Miten voit olla parempi kohtaamaan ihmisiä
 • Miten kuunnella aktiivisesti
 • Miksi toisten auttaminen on niin tärkeää hyvinvoinnillemme
 • Millainen on toimiva anteeksipyyntö
 • Miten vaalia ihmissuhteita

Viikko 8. Onnellisuus & oma mielenhuoltosuunnitelma:

 • Mistä onnellisuus koostuu?
 • Miten siihen voi itse vaikuttaa?
 • Miten jatkan tästä eteenpäin?
 • Entä jos tulee takapakkia?

Haluan rohkaista sua kasvamaan korjaamisen sijaan. Kasvaminen on onneksi koko elämän kestävä homma, vaikka ajoittain kyllä toivoisi, että joskus tulisi valmiiksi :) Toisaalta, olisi todella tylsää, jos itsestä ja elämästä ei löytyisi jatkuvasti uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia!

Irtiotto kotisohvalla- verkkovalmennuksessa saat:

 • Äänitteen viikon teemasta (kesto 60-80 minuuttia) ja tehtävät teemaan liittyen joka tiistai sähköpostiisi.
 • Äänitteet on kuunneltavissa 10 viikon ajan
 • Irtiotto-tehtäväkirjan itsellesi ikuisiksi ajoiksi, jolloin voit toteuttaa elämän inventaareja itsenäisesti vaikka loppuelämäsi ajan.
 • Online-tuen valmentajalta 8 viikon ajan, voit lähettää kysymyksiä, joihin vastataan kerran viikossa sähköpostilla tai Facebook-livessä.
 • Pääsyn Irtiotto-Facebook ryhmään, jossa voit saada tukea, inspiraatiota ja vastauksia myös muilta irtiottajilta.
 • Heti ilmoittauduttuasi, saat ennakkotehtävän
 • Bonus kun ilmoittaudut mukaan pian!
 • 10 ensimmäistä ilmoittautujaa saavat henkilökohtaisesti räätälöidyt tehtävät 1-2 tunnelukon avaamiseen.
 • 10 ensimmäistä ilmoittautujaa saavat myös henkilökohtaisen valmennustapaamisen Meri-Tuulin kanssa hintaan 80 € / 90 min. (normaalihinta 125€/ 90min.) Tapaaminen voidaan toteuttaa livenä Helsingin Töölössä tai Skype-puheluna.

KUN LÄHDET MUKAAN NYT, HINTA ON VAIN 109 € (ovh.129€)

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI 15.4. Klo 23.59 saakka!

 • Valmennuksella on 14 vuorokauden rahat takaisin-takuu.
 • Et siis menetä mitään, vaikka ilmoittautuisit mukaan heti. Ilmoita vaan 14 vuorokauden sisällä, ettet jatka enää valmennusta ja palautan rahasi.
 • Irtiotto ei vaadi mitään valmisteluja. Voit elää arkea normaalisti samalla. Et tarvitse kuin pari tuntia aikaa viikossa, jonka voit jakaa useammalle päivälle. Valitset itse, miten paljon tehtäviä teet ja koska. Voit käydä materiaalia läpi täysin omaan tahtiisi.
Course

Irtiotto kotisohvalla -verkkovalmennus osamaksulla

By NOWHere - Pään huoltoa
Price
54.5 €/month
2 monthly payments
Total 109 €
Incl. VAT

Privacy Policy NOWHere - Pään huoltoa

TIETOSUOJASELOSTE

Yleistä

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

NOWHere - Pään huoltoa käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti. Saatamme myös tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty sinua myöskään palvelemaan.

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

 • sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen;
 • oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttämiseksi;
 • asiakasviestintä ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen;
 • liiketoimintamme kehittäminen; ja
 • palveluidemme kohdentaminen sinulle.

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen yhteydessä tai palveluidemme käytön yhteydessä.

Tyypillisesti saatamme saada suoraan sinulta seuraavia tietoja:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Osoite
 • Asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten tilaushistoria

Millä perusteella henkilötietoja käsitellään?

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Käsittelemme myös henkilötietojasi oikeutetun etumme nojalla, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen. Joitakin henkilötietoja saatamme käsitellä myös suostumuksesi nojalla.

Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Pääsääntöisesti henkilötietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Saatamme myös ulkoistaa jotain henkilötietojen käsittelyä, kuten henkilötietojen tallennukseen ja käsittelyyn käytetyt tietojärjestelmät. Huolehdimme tällöin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti. Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Joltain osin alihankkijat tai palvelimet, joilla tietoja käsitellään, saattavat sijaita EU/ETA-alueen ulkopuolella. Emme muutoin luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Huolehdimme siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Niinpä jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja.

Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.

Oikeus saada virheet korjatuksi

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot.

Oikeus kieltää suoramarkkinointi

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Oikeus vastustaa käsittelyä

Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty palvelemaan enää sinua.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot yleisesti käytetyssä muodossa.

Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi passi-, ajokortti- tai muun henkilötodistuskopion, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme taikka tietosuojaperiaatteidemme muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua siitä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

Mihin voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Yhteystiedot

NOWHere - Pään huoltoa, Mannerheimintie 58, sisäpiha, 00260 Helsinki, [email protected]

Privacy Policy Campwire

General

This is Intoloop Oy’s (hereafter “Campwire”) privacy statement that has been prepared in accordance with the Finnish Personal Data Act (523/1999, sections 10 and 24) and the EU General Data Protection Regulation (GDPR). This privacy statement entered into force on 16 April 2018 and will remain valid until further notice.

This privacy statement contains information on how Campwire processes personal data. Campwire processes personal data in accordance with this privacy statement and any applicable legislation. Please read this privacy statement carefully before using our website or registering as a user of our services.

To ensure best possible services to our customers, we must collect and process some of your personal data. However, we respect your privacy and are committed to protecting it. This privacy statement specifies the personal data that is collected by us, the principles based on which this data is processed, and the rights and influencing opportunities you have regarding your personal data.

Please read this privacy statement carefully, as Campwire processes your personal data in accordance with it and all applicable legislation. Campwire reserves the right to update this privacy statement based on need. Please visit this site from time to time, as Campwire develops its services and website constantly.

You accept that we will process your personal data in accordance with this privacy statement by using the www.campwire.com website, our services, or our website; by filling in a form; or by contacting us. If you do not accept these terms and conditions, we will probably be unable to serve you.

The controller is: Intoloop Oy, Papinkatu 21 lh 34, FI-33200 Tampere.

For which purposes is my personal data collected and processed?

We only collect, store, and process your personal data for purposes that have been specified in advance. The main purposes are:

 • Managing customer relations
 • Maintaining customer information and usernames
 • Identifying customers
 • Producing and providing services
 • Invoicing
 • Developing, planning, and analysing business operations, websites, and Services
 • Marketing purposes
 • Responding to contact requests
 • Fulfilling our contractual obligations
 • Fulfilling our legal obligations and requirements
 • Targeting of services
 • Which personal data is collected and from which sources?

  Campwire collects information of the users when they use Campwire’s website, buy Services, register as Service users, update their profile, or use the Services. In addition, data provided by customers e.g. on online forms, by email, on telephone, through social media services, in contracts, at customer meetings, and in other situations where customers convey personal data can be saved into the data file.

  At least the following data will be collected when users register as users of our Services:

 • Name of the company (corporate customers)
 • Name of the person/user
 • Email address
 • Username
 • Password
 • In case of customers, we will also save the following data:

 • Telephone number
 • Address
 • Business ID (corporate customers)
 • Data relating to customer relations, e.g. order history
 • Campwire’s marketing register (email list) can usually be registered with using an email address only.

  When the user visits Campwire’s website, the user’s computer automatically sends certain technical and other data (e.g. IP address, browser type, and from which site the user came to the site). Campwire also uses cookies to collect data on how the user uses the website. For more detailed information, see the Cookies section of this privacy statement.

  By providing personal data to Campwire either on the forms found on Campwire’s website or in some other manner, the user accepts that his or her personal is collected, used and transferred in accordance with this privacy statement and for the restricted purposes specified in this privacy statement.

  On which grounds is personal data processed?

  We ensure that we always have legal grounds for processing your personal data. We may process your personal data based on several different grounds. We can process your personal data in order to fulfil a contract or our legal obligations. We can also process your personal data based on a legitimate interest, which is to provide our services and to run and develop our business operations. Some personal data can also be processed subject to your consent.

  Who will process my personal data and will my personal data be disclosed to third parties?

  Your personal data will principally be processed by our staff as part of their work tasks. Campwire uses external subcontractors and service providers for providing and implementing the Services. Personal data can be disclosed to such subcontractors if and only to the extent necessary. We will do our utmost in such cases to ensure that personal data is transferred and processed in accordance with this privacy statement and applicable legislation. We can also convey your personal data if we are involved in a company acquisition or an asset deal.

  The user also accepts that Campwire can disclose personal data to competent authorities if this is necessary in order to comply with applicable legislation or regulations.

  Campwire’s website and Services can contain links to other websites or contents originating from other websites. Such websites are beyond the control of Campwire and Intoloop Oy is not responsible for their contents. If the user visits a linked website, the use of such a website is covered by the privacy statement of that website.

  In my personal data conveyed outside the EU?

  Some of our subcontractors or servers that are used for processing personal data might be located outside the EU/EEA. Apart from that, we do not regularly convey personal data outside the EU/EEA.

  We ensure that your personal data is processed, transferred, and stored based on legal grounds and using sufficient protection measures.

  We have ensured that our service providers are included in the Privacy Shield programme between the EU and the United States (https://www.privacyshield.gov/list), the aim of which is to ensure secure processing of European data in the United States.

  For how long will my personal data be stored?

  We will only store your personal data for as long as is required by the purpose of processing or is permitted by the contract or law. However, the storage time of personal data can vary depending on the purpose and situation.

  How is my personal data stored and protected?

  Your personal data will be stored on the servers of our service provider, which have been protected in accordance with the general practices of the field. Personal data that we have collected and processed will be kept confidential and will only be disclosed to persons who need the said data for their work tasks and to our customers based on service contracts in a restricted manner. Access to your personal data is subject to user-specific credentials, passwords, and user rights.

  Is it mandatory to provide personal data and what are the consequences of not providing it?

  If you fail to provide the personal data specified in this privacy statement or do not consent to its processing, it is likely that we will not be able to provide the service or to fulfil the purpose of our operations. Therefore, we request that you do not provide us any data unless you accept that we process the data in accordance with this privacy statement.

  Users must provide Campwire correct data when they register as users of the Services or fulfil a form on Campwire’s website for some other reason. Service users can at any time view their personal data saved in the system by signing in into the Service. Users can also edit and update their personal data by signing in into the Service or by contacting Campwire.

  Are cookies used on the website and what are they?

  We use cookies on our website in order to provide users the best possible user experience. Cookies are small text files that the web server saves on the user’s terminal device. Cookies give us information on how the users use our website. We can use cookies in developing our services and website, in analysing the use of the website, and in targeting and optimising marketing. Website users can enable or disable the use of cookies from the settings of their web browser. Most web browsers allow cookies automatically. Please note that disabling cookies can restrict the operation of our website.

  What are my rights and influencing opportunities?

  Cancelling your consent

  If your personal data is processed based on your consent, you have the right to cancel your consent at any time by notifying us of this by email ([email protected]).

  Access to data

  You have the right to receive a confirmation from us on whether we process any personal data concerning yourself and which personal data concerning yourself is processed by us.

  Right to corrections

  You have the right to request that we correct any incorrect or outdated or otherwise defective data concerning yourself. You can also update any changed personal data in the Service.

  Right to ban direct marketing

  You have the right to ban the processing of your personal data for direct marketing purposes by notifying us of this by email ([email protected]). All emails sent by us in marketing purposes contain a link by clicking on which you can remove yourself from the email list.

  Right to object to the processing

  If we process your personal data based on a general interest or our legitimate interest, you have the right to object the processing of personal data concerning yourself to the extent that there is no such significant reason that would override your rights or the processing is not necessary for resolving a legal claim. Please note that in such a situation we probably will be unable to continue to provide services to you.

  Right to restrict processing

  In certain situations you have the right to demand that we restrict the processing of your personal data.

  Right to have your personal data transferred

  If we have processed your personal data subject to your consent or in order to fulfil a contract, you have the right to receive the personal data you have provided to use electronically.

  How can I exercise my rights?

  You can exercise the above rights by contacting us e.g. by email ([email protected]). Where required, the controller has the right to ask the data subject to prove his or her identity. The controller must react to any such requests made by the customer within the time period specified in the GDPR (in most cases, within one month).

  Can this privacy statement be updated?

  We can update this privacy statement when our operations or data protection principles change. Updates may also be required due to changes in legislation. Any such changes will take effect when we have published an updated privacy statement. Please read this privacy statement from time to time to be aware of its current contents.

  Whom should I contact in data protection matters?

  Contacts:

  Intoloop Oy
  Papinkatu 21 lh 34
  33200 Tampere
  [email protected]

  Toimitusehdot NOWHere - Pään huoltoa

  NOWHere - Pään huoltoa (y-tunnus 2397426-2) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%.

  Verkkokaupan yhteystiedot

  Sähköposti: [email protected]

  Tilaaminen

  Tilaus astuu voimaan maksamalla verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot sekä tuotteen hinnan. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote sekä hinta.

  Maksaminen

  Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

  Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

  Lue lisää Bamborasta: www.bambora.com

  Maksutavat

  PayForm-palvelun kautta voit maksaa maksukorteilla (credit/debit) sekä verkkopankilla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

  Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

  Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  Sähköposti: [email protected]
  Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
  Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

  Toimitus ja palautus

  Verkkokaupan asiakkaalla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Halutessasi perua palvelun käytön, ota ensin yhteyttä verkkokauppan asiakaspalveluun ([email protected]) ja kysy peruutusohjeita.

  Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.


  Payform_row_new
  Badge-payments
  Safe transactions
  Badge-guarantee
  14-day Money Back Guarantee
  Badge-connection
  Campwire Protects your Privacy
  Badge-secure
  Your Information is Secure
  Want to know more? Contact [email protected]