Millaisia tuotteita Campwirella on tehty – monipuoliset ominaisuudet taipuvat moneen käyttötarkoitukseen

Millaisia tuotteita Campwirella on tehty – monipuoliset ominaisuudet taipuvat moneen käyttötarkoitukseen

Mitä kaikkea verkkokouluttaja tai -valmentaja voi Campwirella tehdä? Vaikka mitä. Campwire on kokonaispaketti, jossa on kaikki tärkeä, mutta ei mitään liikaa. Tämän ansiosta käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Monipuolisten ominaisuuksien avulla voit tehdä verkkokursseja ja koulutuskokonaisuuksia melkein mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

Campwiren hienous on se, että voit tehdä sillä minkälaisen digituotteen tahansa. Yleisimpiä käyttötapoja ovat verkkokurssit ja jäsenyysalueet, joiden rakentamiseen löytyy valmiit ja kattavat työkalut, mutta Campwiren avulla muidenkin digituotetyyppien rakentaminen on mahdollista. Keskeisintä on se, että Campwiren avulla voit myydä, hallita ja jaella sisältöäsi.

Verkkokurssit ovat verkkokurssialustan perusta ja kivijalka. Niiden avulla voit opettaa jonkin tiedon tai taidon tai auttaa asiakkaita saavuttamaan tämän tavoittelema muutos. Verkkokursseilla on aina selkeä lähtöpiste ja määränpää.

Campwirella voit tehdä jäsenyyssivuston. Se mahdollistaa jatkuvalaskutteisen verkkokoulutuksen, joka tuo tasaista ja ennustettavaa tulovirtaa. Asiakkaat sitoutuvat jäsenyysohjelmiin pidemmäksi aikaa, joten voit rakentaa yhteisöjä ja edistää asiakkaiden keskinäistä oppimista. 

Voit käyttää Campwirea tiedostojen jakeluun. Tiedosto voi olla lähes mitä tahansa pdf-muotoisesta e-kirjasta reseptikokoelmaan tai todella hienoon Exceliin, jonka makrot pyöräyttävät veroilmoituksen automaattisesti. Voit myydä Campwiren avulla liitetiedostoja, valokuvia, sarjakuvakirjoja, softaa, plugareita, templateja…

Campwirella voit vetää live-valmennuksia. Se onnistuu usealla eri tavalla, esimerkiksi Google Meet- tai Zoom-linkin avulla tai upottamalla Youtube-videon tai striimin verkkokurssialustalle.

Campwirella voit myydä ladattavia digitaalisia tuotteita, kuten e-kirjoja ja audio-ohjelmia. E-kirjan avulla on kätevä tehdä omaa osaamista tunnetuksi. Äänitteet toimivat esimerkiksi meditaatio- ja mindfulness-harjoituksissa, mutta on niitä käytetty myös juoksuvalmennuksessa. Campwiren kautta voit laittaa myös podcasteja saataville. 

Nosta keskiostoksen hintaa tuotepaketin avulla 

Voit yhdistää yksittäiset tuotteet tuotepaketeiksi. Erilaisten tuotteiden yhdistämisessä vain mielikuvitus on rajana. Tällaiset tuotepaketit ovat hyvä keino nostaa keskiostoksen hintaa ylöspäin.

Erittäin suosittu yhdistelmä on peruspaketti ja VIP-paketti. Kaikille tarkoitettu peruspaketti on koulutuksen runko. VIP-paketin ostajille voit järjestää kysymys-vastaussesioita tai pienryhmäsparrausta.

Jos olet tehnyt tuhdin e-kirjan, se voi olla jopa päätuote. Tällöin voit tehdä aiheeseen liittyvän jäsenyyssivuston. Sen kautta voit hankkia lisämyyntiä esimerkiksi videoilla, jotka pureutuvat e-kirjan yksittäisiin teemoihin syvällisemmin.

Voit tarjota hyvin tuotetun live-esityksen ilmaiseksi. Mutta jos asiakas haluaa tallenteen, hän joutuu maksamaan siitä. Voit myydä tallenteen erikseen tai osana suurempaa tilauspakettia.

Voit rakentaa verkkotapahtuman omille sivuillesi, kuten esimerkiksi TerveysSummit-nettitapahtuma tekee, ja sitten tarjoat tilaisuuden maksullisen puolen Campwiren kautta.

Esimerkiksi TerveysSummit on rakentanut terveysaiheisen verkkotapahtuman, joka kestää useita päiviä. Haastattelut on tehty etukäteen, ja ne julkaistaan yksi kerrallaan viikon ajan. Videot ovat katsottavissa 24 tuntia ilmaiseksi nettitapahtuman omille verkkosivuilla. Jos maksaa VIP-jäsenyyden, videot ja kattavat lisämateriaalit ovat saatavilla Campwiren puolella. Idea on siis se, että osa sisällöstä on ilmaista ja jos haluaa nähdä sen uudelleen, siitä tarvitsee maksaa.

Viisi yleisintä verkkokurssien aihepiiriä

Verkkokursseja on tehty kaikista aiheista ja teemoista, joista ylipäätään on tarjolla koulutusta, opetusta ja valmennusta. Kaikkia mahdollisia aiheita ei voi luetella, mutta viisi yleisintä aihepiiriä ovat 1) fyysinen hyvinvointi, 2) henkinen hyvinvointi ja itsensä kehittäminen, 3) bisneskoulutus, 4) henkilökohtainen talous ja 5) spesifit taidot.

1. Fyysinen hyvinvointi

Haluatko oppia seisomaan käsilläsi? Kesäksi rantakuntoon? Hyppää mukaan maraton-kouluun!  Fyysinen hyvinvointi on yksi suosituimmista verkkokurssien aiheista.

Voit opettaa yksittäisiä taitoja tai laajempia kokonaisuuksia, jotka keskittyvät ruokavalioon, treeniohjelmiin (kotona tai salilla) ja palautumiseen tai näihin kaikkiin yhtä aikaa. Myös jooga- ja liikkuvuuskurssit ovat suosittuja, samoin kuin juoksuohjelmat. 

Periaatteessa kaikki, mikä liikuttaa ihmisiä tai auttaa voimaan paremmin, sopii verkkovalmennuksen sisällöksi.

Esimerkkejä yrityksistä, jotka tekevät fyysisen hyvinvoinnin verkkovalmennuksia:

2. Henkinen hyvinvointi

Miten hoidan parisuhdetta keskellä ruuhkavuosia? Mistä löydän iloa elämään?

Meditaatio ja mindfulness tulevat helposti mieleen, kun puhutaan henkisestä hyvinvoinnista, mutta aihe on yhtä laaja kuin ihmisyys itse. Verkkokurssit voivat opettaa vaikkapa itsetuntemusta ja kasvattaa itseluottamusta.

Vaikka verkkokurssit voidaan jakaa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin, kehitys kulkee kohti kokonaisvaltaisempia verkkokoulutuksia, joissa ihminen huomioidaan kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Esimerkkejä henkisen hyvinvoinnin verkkokurssien tekijöistä:

3. Bisneskoulutus 

Miten nostan tuottavuuden uudelle tasolle lean-metodien avulla? Miten monikulttuurisia tiimejä johdetaan? Miksi brändi on koko yrityksen asia?

Johtaminen ja tuottavuus ovat aina ajankohtaisia verkkokoulutusten aiheita, joille riittää kysyntää suhdanteista riippumatta. Myös myynti ja markkinointi ovat suosittuja aiheita. Voit verkkokurssin avulla opettaa perustaitoja tai syventyä työkaluihin ja teknologioihin.

Esimerkiksi nämä yritykset tuottavat verkkokursseja liiketoiminnan kehityksen tueksi:

4. Henkilökohtainen talous

Miten sijoitan osakkeisiin vastuullisesti? Miten varmistan turvalliset eläkepäivät asuntosijoittamisen avulla?

Henkilökohtainen talous kiinnostaa kaikkia. Voit tehdä verkkokurssin, kun sinulla on rahanarvoista tietoa – osakemarkkinoista tai vaikkapa kryptovaluutoista – joka ei ole kaikkien hallussa. Paketoi tämä tietämys maksumuurin taakse.

5. Spesifit taidot

Nämä taikatemput hurmaavat yleisön asiakastilaisuudessa. Kolme sirkustemppua, jotka sytyttävät lastenkutsut eloon tai ovat sukujuhlien tähtihetki.

Voit opettaa verkkokurssin avulla tarkasti rajattuja taitoja tai laajempia taitokokonaisuuksia. Kyseessä voi olla lähes mitä tahansa aina jönglöörauksesta kitaransoittoon tai lasten unien parantamiseen. Taidot voivat liittyvä myös itsensä kehittämiseen: Miten saan aivoista kaiken potentiaalin irti, opin lukemaan nopeammin tai esiintymään vakuuttavammin?

Esimerkkejä taitojen ja kyvykkyyksien kehittämisen verkkokursseista:

Auta osaamisellasi asiakasta tekemään muutos

Kaikkia verkkokursseja yhdistää yksi tärkeä asia: tarkoitus on saada asiakas muuttamaan omaa käytöstään, koska muutos ei synny pelkän opin sisäistämisen avulla. 

Toiminnan voi sysätä käyntiin monelle tavalla, mutta keskeistä siinä on asiantuntemus. Minkä alan asiantuntija sinä olet? Mistä aiheesta sinä haluat tehdä verkkokurssin? 

Campwire on alusta, jolla teet helposti verkkokurssit, jäsenyyssivustot ja muut digituotteet. Kun haluat viedä osaamisesi verkkoon, ota Campwire käyttöön.

Näin valitset verkkokurssillesi myyvän aiheen

Esittelyssä 5 askeleen prosessi, jonka avulla myyvän verkkokurssin aiheen valinta on helppoa. Lataa ilmainen opas ja suunnittele seuraava kurssisi!

Lataa opas
Kiitos latauksesta, materiaali tipahtaa kohta sähköpostiisi!
Ohoh! Jotain meni pieleen. Kokeile vielä uudestaan.