Tee verkkokurssi Campwirella – saat hyödyt näillä 5 tavalla

Tee verkkokurssi Campwirella – saat hyödyt näillä 5 tavalla

Verkkokurssi on erinomainen keino ansaita omalla osaamisella netissä. Campwiren kanssa verkkokurssin suunnittelu ja toteuttaminen on helppoa. Helppokäyttöisyys on yksi viidestä hyödystä, jotka Suomen suosituin verkkokurssialusta tarjoaa.

Katso alta, mitkä ovat Campwiren asiakkaiden valitsemat top 5 etua, jotka sinunkin on mahdollista hyödyntää.

1. Tarjoa verkkokursseja helposti

Campwire on helppokäyttöinen niin verkkokurssin tekijälle kuin osallistujalle. Kurssin tekeminen on helppoa, kun työkalupakissa on tietotekniikan perustaidot. Et tarvitse erikoisosaamista tai koodarin apua. Kaikki tekninen säätö jää pois, koska verkkokurssialusta on yksinkertainen ja selkeä.

Verkkokoulutuksen tai -valmennuksen rakenteen ja sisällön tekeminen on vaivatonta: saat kaiken paikoilleen hiirtä kliksuttelemalla. Voit muokata kurssin sisältöä ja rakennetta milloin vain– myös silloin, kun kurssi on jo käynnissä.

Campwiressa on monipuolisesti kaikki, mitä tarvitset, mutta ei mitään ylimääräistä tai “rönsyjä”. Tuomme uusia ominaisuuksia vain silloin, kun niiden käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Olemme keskittyneet ominaisuuksien laatuun ja siihen, että ne ovat hyödyllisiä mahdollisimman monelle.

Myös loppuasiakkaiden on helppo käyttää ja kuluttaa sisältöjä, sillä ne löytyvät vaivattomasti. Verkkokurssin osallistujat voivat  suorittaa kurssin mistä vain ja milloin vain. Osallistuminen ei edellytä matkustamista, eikä kalenterista tarvitse varata tiettyä aikaa.

“Campwire on helppokäyttöinen, simppeli. Tykkään siitä, että se ei ole mikään sekasoppa. Campwiressa ei ole mitään turhaa.”

– Rebekka Jaakkola, Vahva Elämä

2. Kasvata bisnestä ilman rajoituksia

Campwiren avulla voit skaalata eli kasvattaa liiketoimintaa joustavasti. Voit jakaa tai myydä sisältöä resursseja kasvattamatta. Kun kurssin sisältö on kerran tehty, sitä voi periaatteessa myydä niin paljon kuin sitä menee kaupaksi. Ja myyntiä voi tehdä ajasta ja paikasta riippumatta. 

Asiakkaiden tai sisältöjen määrää ei ole rajoitettu, niitä voi olla niin paljon kuin haluat tai tarvitset. Koska voit palvella rajatonta määrää asiakkaita, se mahdollistaa liiketoiminnan joustavan kasvattamisen. Campwiren kautta on helppo myydä kursseja. Voit tarjota asiakkaille kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksutavat. 

Live-koulutuksista on helppo laajentaa verkkoliiketoiminnan puolelle. Kun asiantuntemus ja sisältö on hallussa, Campwiren avulla voit tehdä verkkokurssin ja laittaa se myyntiin. Verkossa koulutuksia voi myydä lähes rajattomasti, ja siellä on helpompi tavoittaa maantieteellisesti hajallaan olevia asiakasryhmiä. 

“Campwire ratkaisee sen, että pystymme skaalaamaan liiketoimintaa monelle asiakkaalle laadukkaasti. Voimme tuottaa ja tarjota heille paljon koulutusmateriaalia selkeässä paketissa.”

Johannes Leivo, PROVE Treeni

3. Keskity olennaiseen teknisen säädön sijasta

Campwire vapauttaa aikaa tärkeimpiin toimiin. Voit keskittyä sisältöön, myyntiin ja markkinointiin, eikä aikaa huku rutiineihin, kuten sisällön jakeluun, laskutukseen ja hallinnointiin.

Ensinnäkin verkkokurssin tekninen toteutus on tehty mahdollisimman helpoksi. Toiseksi kaikki mahdollinen on automatisoitu, jotta sinun ei tarvitse tehdä käsityötä missään vaiheessa.

Esimerkiksi maksutapahtuman jälkeen kaikki toimii automatisoidusti. Kun asiakas on maksanut, tunnukset, rahat ja kuitit lähtevät automaattisesti oikeaan osoitteeseen.

“Kun ensimmäinen Campwirella tehty verkkokurssi kääntyi loppua kohti, mietimme, että miksei me tehty tätä aikaisemmin. Se työmäärä oli niin paljon vähäisempi.”

–Taisto Nuutinen, Suomen Haavahoito

4. Ole huoleti, asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa

Campwire on luotettava ja käyttövarma. Jos Campwiren kanssa tulee teknisiä ongelmia, saat aina apua. Saat yhteyden viestillä suomenkieliseen asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua ja myös sinun asiakkaitasi.

Kiitelty asiakaspalvelumme varmistaa, että et jää yksin ongelmien kanssa. Näin saat mielenrauhaa: apua on saatavilla, jos ongelmia tulee. Voit ratkaista myös kurssilaisten ongelmat nopeammin, mikä parantaa asiakastyytyväisyyttä.

“Campwiren paras ominaisuus on, että se on käyttövarma. Niin kuin kaikessa muussakin, perustan, jonka päälle sä alat rakentaa, pitää toimia. Lisäksi verkkokurssialustan pitää olla nopea ja käyttömukavuuden kunnossa.”

–Toni Pesonen, Tikis 

5. Suunnittele helposti hyvännäköinen verkkokurssi

Campwiren avulla on helppo suunnitella hyvännäköinen verkkokurssi. Näin ulkoasu on yhtä laadukas kuin koulutussisältösi. 

Et tarvitse graafikon taitoja tai koodarin apua. Riittää, että osaat valita kuvat ja värit. Niiden avulla saat kurssista oman brändisi näköisen ja tuntuisen.

“Campwirella verkkokurssin yleisilme on helppo saada hyvännäköiseksi. On tärkeää, että verkkokurssi on tyylikäs, selkeä ja helppokäyttöinen. “

–Jonna Molin, halistyle.com

Sijoita kasvuun ja tulevaisuuteen

Me autamme sinua menestymään verkkokoulutusliiketoiminnassa. Campwire on investointi kasvuun ja tulevaisuuteen. Voit kasvattaa joustavasti liiketoimintaa ja keskittyä siihen, minkä osaat parhaiten. Verkkokurssin tekeminen onnistuu ilman teknistä säätöä ja huolehtimista. Kokeile, kuinka helppoa se on.

Testaa, olisiko sinusta verkkokurssiyrittäjäksi

Kiinnostaako verkkokurssiyrittäjyyden aloittaminen, tai sivutulojen hankkiminen verkkokoulutuksilla? Testataan miten valmis olet. Teimme kattavan testin, jonka avulla hahmotat, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, jos haluat maksimoida ensimmäisen kurssisi onnistumismahdollisuudet. Tee testi ja autamme sinut lähtöviivalle.

Tee testi
Ohoh! Jotain meni pieleen. Kokeile vielä uudestaan.