Asiakastarina
Prove Treeni

Jäsenyyssivuston uusi, säännöllisesti julkaistava sisältö motivoi asiakkaita ja tekijöitä

Prove Treeni

Kuntosalivalmennukseen keskittyvän jäsenyyssivuston asiakkaat oppivat jatkuvasti uutta, ja myös valmennusten tekijöille säännöllinen sisällöntuotanto on mielekästä, sanoo yrittäjä Johannes Leivo Prove Treenistä. Yritys on luottanut suomalaiseen Campwireen vuodesta 2018, jolloin he aloittivat liiketoiminnan nettivalmennusten parissa. Asiakkaat ovat sitoutuneita ja moni perusvalmennuksen ostanut haluaa jatkaa asiakkuutta kuukausilaskutteisessa jäsenyysohjelmassa.

Johannes Leivo
Johannes Leivo
Prove Treeni
Yrittäjä & varatoimitusjohtaja

Mikä on jäsenyyssivuston paras puoli?

Meidän asiakkaille uuden oppiminen ja lisäarvoa tuottavaan sisältöön pääsy on ollut se ykkösjuttu. Meille valmennusten tekijöille uuden sisällön tuottaminen kuukausittain on tosi mielekästä. Alun perin oli tarkoitus tehdä perusvalmennuksista niin hyviä, että muuta ei enää tarvitsisi ostaa. Saatiin kuitenkin asiakkailta niin paljon positiivista palautetta, että päätettiin alkuun tehdä 15 viikon mittainen jatkovalmennus, joka sitten Campwiren jäsenyyssivusto-ominaisuuden tultua käyttöön muutettiin kuukausimaksulliseksi Prove Tribe -valmennukseksi. Me halutaan tarjota meidän asiakkaille monipuolista, uutta sisältöä joka kuukausi, joka motivoi heitä treenaamisessa.

Millainen on Prove Treenin jäsenyyssivusto?

Prove Treenin jäsenyyssivustolla on viiden viikon välein uusiutuvat treeniohjelmat kaksi, kolme tai neljä kertaa viikossa treenaaville. Asiakas löytää sieltä excelit, treenibriiffit ja liikevideot. Lisäksi joka kuukausi me tehdään lisämateriaalia jäsenyyssivustolle. Ollaan tehty esimerkiksi Q&A-materiaalia, nopeus- ja kestävyystreeniohjeita, core-treeniohjeita, podcasteja tai muuta materiaalia liittyen treenaamisen tiettyyn osa-alueeseen tai ravintoon. Lisäksi Prove Tribe -jäsenillä on pääsy koko meidän liikevideoarkistoon ja materiaalipankkiin. 

Millaisen vastaanoton Prove Treenin jäsenyyssivusto on saanut?

Kyllä siitä on tykätty. Porukka on ollut tosi tyytyväistä ja sitoutunutta. Osalla saattaa olla vaikka tauko salilla käymisestä, mutta haluaa silti pysyä mukana porukassa. Samoin ollaan saatu palautetta, että hinta on edullinen verrattuna siihen, mitä sillä joka kuukausi saa. Innostuneelle porukalle on kiva suunnitella ja toteuttaa uusia asioita.

Millaisia mahdollisuuksia jäsenyyssivusto tarjoaa liiketoiminnalle?

Tähän asti meillä on ollut jäsenyyssivustolla kasvava asiakaskunta, ja se on ollut sitoutunutta. Kertavalmennuksissa käytännössä jokainen asiakas on uusi, joka tarkoittaa isompaa asiakashankinnan kustannusta. Jäsenyyssivustolta saatava tasainen ja ennustettava tulovirta on yrittäjälle tietenkin kiva asia. Se myös tekee bisneksen pyörittämisestä stressittömämpää. Verkkovalmennuksissa on myös se hyvä, että tuote ei mene vanhaksi tai vaadi suuria kiinteitä kuluja.

Valmentajan ja sisällöntuottajan näkökulmasta tuntuu mukavalta tehdä asiakkaille uutta treenisisältöä, joka heitä kiinnostaa. Se tekee työstä merkityksellistä. Samoin jäsenyyssivustolle tehtävän sisällön kehittäminen on tietyllä tavalla ketterämpää jos vertaa perusvalmennuksiin, joissa sisältö pysyy pääosin samana.

Mihin käytätte Campwirea?

Ilman Campwiren verkkokurssialustaa ei olisi meidän liiketoimintaa. Campwiren kautta me tarjotaan sekä "perinteisiä" kymmenen viikon verkkovalmennuksia että myös Campwiren jäsenyyssivuston kautta jatkuvaa Prove Tribe -treeniyhteisön jäsenyyttä niille, jotka ovat käyneet jonkin meidän kursseistamme aiemmin.

Suunnitelmissa on tulevaisuudessa ehkä myös kokeilla rakentaa joku ilmaiskurssi, jotta ihmiset pääsisivät tutustumaan meihin ja meidän valmennuksiin.

Miksi otitte Campwiren aikanaan käyttöön?

Meillä Campwire on ollut käytössä vuodesta 2018, ja helmikuussa 2021 otettiin käyttöön Campwire X ja jäsenyyssivustot. Campwiren avulla me pystytään tuottamaan laadukasta treenimateriaalia suurelle ihmismassalle. Jos vertaa esimerkiksi yksilövalmennuksiin, verkkokurssien avulla me pystytään skaalaamaan liiketoimintaa. Campwiren jäsenyyssivustojen avulla me pystytään pitämään olemassa olevat asiakkaat meidän asiakkaina, sillä me pystytään tarjoamaan heille uusia treeniohjelmia ja lisämateriaalia säännöllisesti. Näin asiakkaat kokevat saavansa rahoilleen vastinetta ja motivaatio treenaamiseen säilyy. 

Miksi valitsitte Campwiren?

Piia, toinen Prove Treenin yrittäjistä, oli aluksi kartoittanut millaisia palveluita muut vastaavat yritykset käyttää. Sitä kautta löysimme Campwiren. Aloittelevana yrittäjänä rahan sitominen verkkopalveluun tuntui aluksi pahalta, mutta onneksi Campwirella oli rahat takaisin -takuu, jos en olisi ollut tyytyväinen. Se madalsi ostokynnystä. Meille myös se, että Campwire on suomalainen firma, on tärkeää. On hienoa, että pystyy tukemaan ja välillisesti työllistämään Suomessa toimivaa yritystä. Samoin apu ja tuki on lähellä. Mukavaa on myös, että on oppinut tuntemaan tyyppejä yrityksen taustalla.

Millaista on käyttää Campwire-palvelua?

Kokonaisuutena minulla on ollut positiivinen kokemus Campwiren käytöstä. Kaikki perusjutut ja vähän päälle ovat kunnossa. Alkuun meni toki hetki opetella, mutta aika nopeasti homma alkoi luonnistua. Jos ja kun tulee joku uusia asia, niin sen uskaltaa aina kuitenkin tehdä, kun tietää miten Campwire toimii. Me esimerkiksi haluttiin kokeilla uutena sisältönä tehdä podcastia. Iloksemme huomattiin, että Campwire tuki sitäkin tiedostomuotoa, eikä podcastia tarvinnut ensin latailla johonkin toiseen palveluun. Campwiren kanssa pystyy luottamaan siihen, että taustalla on toimivaa tavaraa.

Lisäksi Campwirelta saa aina saa apua, kun kysyy vaan. Jos jotain bugeja on, niin nekin korjataan nopeasti. Isoimmat harmaat hiukset on varmaan tullut maksuliikenneasioiden kanssa, joka toki on pitkä ketju, ja jonka juurisyy on usein muualla kuin meidän tai Campwiren päässä. Niistäkin on aina selvitty.

Mitä hyötyjä Campwire tarjoaa?

Ykkösjuttu on ehdottomasti se, että bisnes on helposti skaalattavissa. On siis ihan sama, onko meillä 10 vai 10 000 ihmistä mukana meidän valmennuksissa. Toisaalta massa myös tarkoittaa loppuasiakkaalle halvempaa hintaa. Meille itselle on myös on tärkeää, että pystytään oleen avuksi monelle ihmiselle ja tarjoamaan isolle porukalle materiaalia, joka auttaa heitä treeneissä ja hyvinvoinnissa. On hienoa nähdä, että ollaan pystytty vaikuttamaan positiivisesti useamman ihmisen elämään. Kuvailisin, että Campwire on moderni, toimiva ja mahdollistaja.

Kenelle Campwire mielestäsi sopii?

Mielestäni Campwire sopii mille tahansa pienelle tai isommalle yritykselle, jolla on joku tuote, jonka he haluavat tarjota isolle määrälle ihmisiä tai yrityksiä. Aika monenlainen osaaminen on paketoitavissa verkkokurssimuotoon. Tärkeintä on vaan löytää se oma kulma. Alkuun verkkokurssin rakentaminen vie toki paljon aikaa, mutta sen jälkeen työ- ja tuottosuhde voi olla hyvä. Ainut, mitä hommassa voi hävitä, on on oma aika – jos sitäkään. 

Prove Treeni

Prove Treeni tarjoaa tutkittuun tietoon perustuvia, laadukkaita ja tuloksia tuovia kuntosalivalmennuksia digitaalisesti Campwiren verkkokurssialustan avulla. Asiakkaiden kysymysten, keskustelun ja yhteisöllisyyden tukemiseksi Prove Treenillä on lisäksi käytössä eri valmennusohjelmien Facebook-ryhmät.

Prove Treenin valmennukset on suunnattu kaikenikäisille treenaajille aloittelijasta kovemmin harjoitteleville.

Yrityksen päivittäisessä toiminnassa sekä treenien ja lisämateriaalien toteuttamisessa ovat mukana yrittäjät Piia Pajunen ja Johannes Leivo. Kurssisisältöjen suunnittelussa apuna toimii valmentaja, LitM Eeli Halonen.

Prove Treeni

Aloita oma verkkokurssi tänään!

Se on helppoa ja yksinkertaista.
Paina alla olevaa nappulaa ja tee verkkokurssistasi totta!

Aloita nyt