Ansaitse sivutoimisesti digituotteilla ilman yrityksen perustamista

Ansaitse sivutoimisesti digituotteilla ilman yrityksen perustamista

Nyt yksityishenkilötkin myyvät digituotteita ilman yrittäjäksi ryhtymistä. Sivubisneksen käynnistäminen on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aiemmin.

Meillä kaikilla on osaamista, taitoja tai ideoita, joista voisi tehdä myytävän tuotteen.

Kun löydät risteyskohdan oman "asiantuntemuksesi” ja sen välillä, mistä muut ovat valmiita maksamaan, on olemassa hyvät edellytykset myös liiketoiminnalle.

Jos olet miettinyt oman e-kirjan tai verkkokurssin tekemistä, mutta et ole yrittäjä eikä sinulla ole y-tunnusta, niin hetkesi on koittanut. Kuulet nimittäin seuraavaksi käänteentekevästä mahdollisuudesta itsesi toteuttamiseen – ja sillä tienaamiseen.

Kun julkaisimme Campwire-verkkokurssialustan tammikuussa 2013, visiomme oli että kuka tahansa suomalainen voisi myydä osaamistaan netissä digituotteina.

Mutta tähän asti digituotteiden myyminen Suomessa on ollut kuitenkin mahdollista käytännössä vain yrittäjille.

Kevytyrittäjäpalveiden kautta yksityishenkilöt ovat pystyneet kyllä laskuttamaan tekemäänsä työtä ilman y-tunnusta, mutta digituotteiden myyminen ei ole kuitenkaan järkevästi onnistunut.

Jos olisit aiemmin halunnut myydä 100 kappaletta 20 euron arvoista verkkokurssiasi, niin sinun olisi pitänyt lähettää sata erillistä laskua ja hallita vaivalloisesti itse ostajien pääsyjä verkkokoulutusalustaan.

Digituotteilla ansaitseminen kuuluu kaikille, ei pelkästään yrittäjille

Kohta kymmenen vuoden ajan meiltä on kyselty mahdollisuutta myydä verkkokursseja ilman y-tunnusta ja nyt se on vihdoin mahdollista!

Campwire-verkkokoulutusalusta ja Eezy Kevytyrittäjät yhdistivät voimansa, jotta käytännössä kuka tahansa voi tehdä ja myydä omia digituotteita, kuten verkkokursseja ja e-kirjoja.

Jopa alaikäiset voivat ryhtyä kevytyrittäjiksi, kunhan heillä on toimintaan huoltajan antama lupa.

Verkkokurssien tekeminen Campwirella on sujuvaa ja Eezy Kevytyrittäjänä maksuliikenne hoituu automaattisesti monipuolisen EezyPay-Campwire maksuratkaisun avulla.

Campwire hoitaa asiakkaiden pääsyn tuotteeseen ja Eezy Kevytyrittäjät maksaa tienestisi palkkana tilillesi.

Sinun ei tarvitse lähettää itse laskuja. Tehtäväksesi jää vain digituotteiden tekeminen ja niiden markkinointi & myyminen. Niin ja tietysti myös pankkitilisi kasvavan saldon seuraaminen!

Sivutuloja keskittyen oleelliseen

Jos olet miettinyt miten voisit ansaita yrittäjämäisesti mukavia sivutuloja päätyösi ohella, niin ehkäpä verkkokurssien tekeminen voisi olla sinun juttusi.

Verkkokurssit ovat loistavaa sivutyötä, sillä oman aikasi asemasta myyt käyttöikeuden tekemääsi sisältöön. Kun teet verkkokurssin kerran, voit myydä sitä vuosien ajan.

Verkkokurssit ovat tapa “monistaa itsesi”, sillä ne auttavat asiakkaitasi väsymättä.

Digituotebisneksen aloitus- ja ylläpitokustannukset ovat todella pienet verrattuna mihin tahansa muuhun tuotebisnekseen. Aloittaaksesi tarvitset vain läppärin, pankkitilin ja nettiyhteyden.

Kevytyrittäjyys on myös ajankäytön näkökulmasta tehokasta, sillä kevytyrittäjäpalvelu hoitaa puolestasi ansaintatoiminnan paperinpyörityksen ja lakisääteisten maksujen maksamisen.

Sinun ei tarvitse siis käyttää aikaasi paperitöihin tai kirjanpitäjän kanssa viestimiseen, vaan voit keskittyä tärkeimpään ja hauskimpaan – digituotteidesi tekemiseen ja myymiseen.

Ensiaskel kohti yrittäjyyttä: liikeidean testaaminen

Verkkokurssiliiketoiminta on maailmanlaajuisesti edelleen voimakkaassa kasvussa oleva markkina.

Ehkäpä olet leikitellyt ajatuksella harrastuksen muuttamisesta tuottoisaksi bisneksi tai omien siipien kokeilemisesta yrittäjänä…

…mutta täysipäiväiseksi yrittäjäksi hyppääminen tuntuu liian isolta askeleelta?

Aiemmin digituotteeseen nojaavan liikeidean testaaminen oli yksityishenkilöille vaikeaa, koska digituotteiden myymiseksi on tarvittiin y-tunnus.

Mutta nyt oman idean testaaminen riskittömästi on Campwire Kevytyrittäjä -palvelun avulla helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen. Voit aloittaa digituotteiden tekemisen ja myymisen välittömästi.

Kun saat liiketoiminnan pyörimään ja näet, että tuotteesi käyvät kaupaksi, niin yrityksenkin mahdollinen perustaminen on paljon mukavampaa.

Jos taas huomaisit, että markkinoilta ei löytynytkään tarpeeksi kysyntää, niin voit jatkaa kokeiluja tai lopettaa toimintasi ilman hankalaa byrokratiaa.

Kevytyrittäjänä saat kokemusta yrittäjämäisestä toimintatavasta ja pääset fiilistelemään, olisiko yrittäjyys sinua varten.

Ja toki voit myös jatkaa huolettomien lisätulojen ansaitsemista digituotteiden myynnillä ilman yrityksen perustamista. Valinta on sinun.

Kokeile kevyesti helpointa tapaa ansaita omilla ehdoillasi

Hyvin myyvä digituote voi olla hyvinkin kompakti.

Käytännössä se voi olla vaikkapa yksittäinen videoitu joogatunti tai lyhyt e-kirja, joka viihdyttää tai ratkaisee jonkun käytännön ongelman.

Kun haluat ansaita mahdollisimman huolettomasti siten, että et myy omaa aikaasi, niin digituotteiden tekeminen ja myyminen on siihen loistava keino.

Tämä on iso mahdollisuus niille, jotka päättävät hyödyntävät sitä.

Kysymys kuuluukin, miten sinä voisit käyttää hyödyksi tämän mahdollisuuden?

Ovi ansaintaan omilla ehdoillasi on nyt auki. Sinun tulee vain rohkeasti kävellä siitä ja tehdä unelmastasi totta.

Tee ensimmäinen verkkokurssisi

Tee ja myy verkkokursseja ilman yritystä Campwire Kevytyrittäjä -palvelun kautta!

”Campwire Kevytyrittäjä on aivan loistava. Erityisesti suomalaisille käyttäjille. Ei tarvitse huolehtia muusta kuin oman sisällön luomisesta. Ideana on aivan 5+! Kaikki on tosi helppoa ja tarvittaessa apua saa nopeasti." - Polina Mutru, Valokuvaaja / content creator

Tutustu palveluun tästä:

Aloita verkkokurssin tekeminen
Ohoh! Jotain meni pieleen. Kokeile vielä uudestaan.