Campwire tekee sen taas – Suomen suosituin verkkokoulutusalusta nostaa koulutusliiketoiminnan uudelle tasolle

Campwire tekee sen taas – Suomen suosituin verkkokoulutusalusta nostaa koulutusliiketoiminnan uudelle tasolle

Suomen suosituin verkkokoulutusalusta Campwire uudistuu kokonaan. Uusi Campwire X tarjoaa muun muassa jatkuvalaskutteiset jäsenyyssivustot, tuotepaketit ja alennuskoodit. Ja se, mikä oli hyvää vanhassa, on otettu mukaan uuteen: helppokäyttöisyys niin kurssin tekijälle kuin osallistujalle, kaunis ulkoasu ja verkkoliiketoiminnan joustava kasvattaminen, kirjoittaa toimitusjohtaja Henri Liljeroos.

Kun tulimme markkinoille vuonna 2013, Campwire oli parasta, mitä Suomen verkkoulutusmaailmassa oli koskaan tapahtunut. Silloin mahdollistimme monelle täysin uuden bisnesalueen, jota oli helppo kasvattaa ja skaalata.

Nyt teemme saman tempun uudistamalla tavat, joilla verkkokoulutuksia myydään. Meillä on alan suunnannäyttäjänä velvollisuus viedä koko skene uudelle tasolle jäsenyyssivustojen, tuotepakettien ja alekoodien avulla. 

Pitkä kokemus, puhdas pöytä  ja uusimmat teknologiat

Kerron kohta lisää uusista mahdollisuuksista, mutta sitä ennen hieman faktaa ja filosofiaa. 

  • Tähän mennessä yli 300 000 suomalaista on käyttänyt Campwirea, ja se on aika iso osa koko aikuisväestöstä. 
  • 2 000 asiakastamme on tehnyt yhteensä 7 500 kurssia.

Halusimme tehdä täysin uuden verkkokurssialustan ja viimeisimmällä teknologialla. Näin voimme varmistaa, että kaikki konepellin alla on yhteensopivaa pitkälle tulevaisuuteen. 

Halusimme tarjota uutta ja vieläkin parempaa. Modernin teknologian ansiosta voimme kehittää uusia ominaisuuksia, joihin vanha alusta ei enää taipunut. Kehitys on kehittynyt, joten uuden kanssa kaikki on helpompaa, nopeampaa ja näyttävämpää. Myös käyttövarmuus ja luotettavuus nousevat pykälän ylemmäs.

Meille on kertynyt vuosien varrella entistä parempi ymmärrys siitä, mikä tekee verkkokurssialustan käytöstä helppoa ja mikä mahdollistaa verkkoliiketoiminnan kasvun. Olemme tehneet uuden version puhtaalta pöydältä niin, että kaikki tekniset ratkaisut ja ominaisuudet perustuvat tähän kokemusperäiseen tietoon.

Voin sanoa yhtään liioittelematta, että me tunnemme asiakkaiden tarpeet. Tähän mennessä kaikki ne ominaisuudet, joita meiltä on keksitty pyytää, löytyvät Campwire X:n roadmapiltä. Toisaalta tarjoamme myös sellaisia ominaisuuksia, joita kaikki eivät osaa edes pyytää. Hyvä esimerkki on jäsenyyssivustot, jotka ovat saaneet Campwire X:n alkuvaiheen asiakkailta erinomaisen vastaanoton. 

Ja nyt on aika käydä läpi uudet ominaisuudet. 

Mitä uutta Campwire X tarjoaa?

1. Tuotteet. Campwire X:n käyttöliittymässä tehdään tuotteita. Voit itse päättää, mikä formaatti on kyseessä. Se voi olla verkkokurssi tai e-kirja, mutta myös jotain ihan muuta – vain mielikuvitus on rajana. Voit myydä ja jakaa sisältöä sekä päättää itse, miksi tuotteita kutsut.

2. Jäsenyyssivustot. Jatkuva laskutus mahdollistaa erilaiset jäsenyysohjelmat, jotka tuovat säännöllistä tuloa ennustettavasti. Maksusyklin voit päättää itse, se voi olla esimerkiksi kuukausi, kuusi kuukautta tai yksi vuosi. Samalla tuotteella voi olla useampi maksusykli. Jäsenyysivustojen etu on se, että ne sitouttavat asiakasta pidemmäksi aikaa. Voit rakentaa verkkokurssien oman Netflixin.

3. Tuotepaketit. Voit myydä yhdellä maksulla pääsyn useampaan tuotteeseen. Sinulla voi olla esimerkiksi perus- ja VIP-paketit samasta tuotteesta. Ensimmäinen on päätuote ja toisessa on lisäksi mukana vaikkapa henkilökohtaista ohjausta tai kysymys-vastaussessioita.

4. Alekoodit. Alennuskoodit soveltuvat niin kertamaksuihin kuin toistuviin maksuihin. Niiden avulla on helppo tehdä kampanjoita. Alekoodit voivat olla prosenttipohjaisia tai euromääräisiä. Toistuvissa maksuissa voit määrätä, kuinka monta maksusykliä alennus on voimassa, esimerkiksi ensimmäiset kaksi kuukautta –50 prosenttia tai ensimmäinen kuukausi 5 euroa.

5. Kommentit ja keskustelualueet. Kaikki keskustelut voidaan käydä oikeassa asiayhteydessä, sillä voit laittaa kommentit päälle yksittäisissä moduuleissa. Tai kaiken keskustelun voi keskittää yhdelle keskustelualueelle.

6. Saldon lisääminen. Voit lisätä maksusaldoa olemassa oleville asiakkaille. Tästä on iloa, kun asiakas maksaa vaikkapa liikuntaedulla 100 euroa, ja jäsenyyden hinta on 29 euroa kuukaudessa. Voit syöttää saldoa, joka vähenee kuukausittain ja sitten laskutus jatkuu normaalisti.

7. Uudistettu käyttöliittymä. Se on päivitetty raikkaammaksi, mukavammaksi ja nopeammaksi. 

8. Helppokäyttöinen tekstieditori. Teksti syötetään moduuleihin mukavamman tekstieditorin avulla. Tekemäsi muotoilut näkyvät heti tekstissä.

9. Vaihdettava esikatselukuva. Voit valita ja vaihtaa videoihin haluamasi esikatselukuvan.

10. Jatkuvat päivitykset. Campwire X:stä tulee koko ajan parempi. Tuomme uusia ominaisuuksia aina, kun ne palvelevat asiakkaiden todellisia tarpeita ja liiketoimintaa. Koska kyseessä on pilvipalvelu, päivitykset ovat heti kaikkien käytettävissä.

Mitä on otettu mukaan vanhasta Campwiresta?

1. Helppous. Verkkokoulutuksen tai -valmennuksen rakenteen ja sisällön tekeminen on helppoa. Saat kaiken paikoilleen hiirtä kliksuttelemalla. Myös loppuasiakkaiden on helppo käyttää ja kuluttaa sisältöjä, sillä ne löytyvät vaivattomasti. 

2. Skaalautuvuus. Voit palvella rajatonta määrää asiakkaita, joten bisnestä on helppo kasvattaa. Asiakkaita ja sisältöjä voi olla niin paljon kuin haluat ja tarvitset.

3. Asiakaspalvelu. Kiitetty suomenkielinen asiakaspalvelumme on ja pysyy. Et jää koskaan yksin Campwireen liittyvien teknisten ongelmien kanssa. Samoin sinun asiakkaasi saavat aina tarvittaessa tukea ja apua.

4. Muokattavuus. Voit muokata helposti kurssin sisältöä ja rakennetta milloin vain, ennen julkaisua ja myös silloin, kun kurssi on jo käynnissä.

5. Kurssin tai moduulin kopiointi. Voit käyttää samaa sisältöä uudelleen kopioimalla  kokonaisia tuotteita tai yksittäisiä moduuleja. Saman verkkokurssin voi pyörittää vaikka joka kuukausi tai kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin.

6.  Ajastukset. Sisällön ajastuksella voit tukea kurssin tai valmennuksen etenemistä. Näin oikea sisältö on saatavilla oikeaan aikaan. Sähköposti-ilmoitusten ansiosta osallistujien ei tarvitse miettiä ja selvittää, milloin uutta sisältöä on ilmestynyt.

7. Maksutavat. Voit tarjota asiakkaille kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksutavat. Pelkkä luottokorttimaksu ei riitä näillä leveysasteilla.

8. Automatisointi. Maksutapahtuman jälkeen kaikki on automatisoitu. Kun asiakas on maksanut, sinun ei tarvitse tehdä yhtään käsityötä: tunnukset, rahat ja kuitit lähtevät automaattisesti oikeaan osoitteeseen.

9. Toimii kaikissa laitteissa. Asiakkaasi voi käyttää koulutuksia millä tahansa laitteella, sillä Campwire tukee kaikkia eri näyttökokoja. Yli 70 prosenttia käyttää verkkokursseja mobiililaitteilla, joten sitä puolta parannettu entisestään.

10. Tietosuoja ja tietoturva. Kaikki palvelimet sijaitsevat EU:n alueella. Emme kerää asiakkaistasi mitään ylimääräistä tietoa, emmekä koskaan myy tietoja eteenpäin. Uudet teknologiat mahdollistavat vahvemman tietoturvan.

Helppokäyttöisyys ja selkeys ohjaavat suunnittelua

Helppokäyttöisyys ja selkeys ovat olleet meille kantavia ajatuksia aivan alusta asti. Tätä suunnittelufilosofiaa ei ole tarvinnut päivittää.

Linjamme on ollut, että tuomme uusia ominaisuuksia vain silloin, kun niiden käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Emme ole panostaneet ominaisuuksien määrään vaan laatuun ja siihen, että ne ovat hyödyllisiä mahdollisimman monelle.

Ulkoasun suunnittelu on hyvä esimerkki helppokäyttöisyydestä. Saat verkkokurssista hyvännäköisen ilman graafisen suunnittelijan apua. Riittää, että osaat valita värit ja ladata sopivat kuvat, et tarvitse koodarin apua. Kaikki onnistuu tietotekniikan perustaidoilla.

Meitä on koko matkan ohjannut se periaate, että emme tee tätä vain asiakkaillemme vaan myös heidän asiakkailleen. Verkkokurssin pitää olla helppokäyttöinen myös loppuasiakkaalle.

Meillä on asiakasymmärrystä ja teknologista osaamista. Meillä on näkemys, mihin maailma on menossa. Meidän kyydissä et tipu kehityksen kyydistä. 

Campwire vapauttaa aikaasi tärkeimpiin toimiin. Voit keskittyä sisältöön, myyntiin ja markkinointiin, eikä aikaa huku rutiineihin, kuten sisällön jakeluun, laskutukseen ja hallinnointiin.

Lähde mukaan yhteiselle kasvumatkalle!

Tutustu uuteen Campwireen

Lue tarkemmin, miten uudet ominaisuudet toimivat.

Tutustu uutuuksiin
Ohoh! Jotain meni pieleen. Kokeile vielä uudestaan.