Asiakastarina
Katri Syvärinen

Verkkokurssit tekivät valmentajasta lifestyle-yrittäjän

Katri Syvärinen

Verkkokurssit muuttivat Katri Syvärisen työn. Ympäri Suomea matkustavasta valmentajasta kasvoi täysverinen lifestyle-yrittäjä, jonka liiketoiminta laajeni uusille alueille ja henkilökohtainen vapaus lisääntyi. Campwiren avulla on helppo suunnitella hyvännäköinen ja elämyksellinen verkkokurssi.

Katri Syvärinen
Katri Syvärinen
Katri Syvärinen
Henkisen hyvinvoinnin valmentaja

Bisnes laajentui, vapaus lisääntyi

Työni henkisen hyvinvoinnin valmentajana on muuttunut verkkokurssien ansiosta merkittävästi. Tiedonjako ja asiakkaan kohtaaminen tapahtuvat nyt ensisijaisesti verkossa. Aiemmin koulutuspäivät oli lukittu kalenteriin, useasti illat ja viikonloput menivät kouluttaessa ja ajopäiviä tuli useampi viikossa.

Nyt minun ei tarvitse liikkua enää työni takia niin paljon ja voin suunnitella päiväohjelmani vapaammin. Verkkokurssit ovat mahdollistaneet aika- ja paikkariippumattomuuden sekä itselleni että asiakkailleni.

Myös bisnekseni on laajentunut, kun yhä useammalla asiakkaalla ympäri Suomea on ollut mahdollisuus osallistua valmennuksiini. Kun valmennus on paketoitu verkkokurssiksi, asiakkaanikin saavat enemmän tavaraa samalla hinnalla.

Helppoa ja halpaa kokeilla uusia bisnesmalleja

Olen tehnyt useita henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin verkkokursseja, mm. intuitiivisen kirjoittamisen kursseja, joogakursseja ja henkisen valmennuksen ohjelman ratsastajille.

Verkkokurssit mahdollistavat uusien bisnesmallien kokeilemisen pienin kustannuksin, joten erilaisia toteutustapoja on ollut helppo kokeilla. Olen markkinoinut kurssejani blogini, podcastini, sähköpostilistani, sosiaalisen median ja muutamien yhteistyökumppanien kautta. Vuodesta 2013 alkaen kursseillani on ollut tuhansia asiakkaita, joista suurin osa on naisia.

Olen saanut asiakkailtani todella positiivista palautetta ja kurssien sisäiset yhteisöt ovat olleet kurssilaisten mieleen. Itsekin saan arvokasta palautetta yhteisöjen ansiosta ja näen, kuinka kurssi vaikuttaa osallistujiin. Monet ovat kokeneet isojakin elämänmuutoksia verkkovalmennuksia käydessään. Campwire-verkkokoulutusalusta on koettu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi.

Vaivattomasti omannäköisiä verkkokursseja

Kun näin Campwiren ensimmäisen kerran, innostuin heti verkkokurssien tekemisestä. Uusien kurssien suunnittelu on todella kiehtovaa ja teenkin kurssin suoraan Campwireen, jolloin näen sen valmistuvan silmieni edessä. Kurssista saa helposti omannäköisensä, ja alustan helppokäyttöisyys houkuttelee tekemään ja käymään kursseja.

Campwire antaa kurssin tekemiseen paljon vapauksia, ja selkeä rakenne auttaa tekemistä. Hyvännäköinen ja elämyksellinen kurssi syntyy Campwirella helposti. Maksujärjestelmien helppous ja automaatiot ovat olleet iso tekijä siinä, että olen saavuttanut työssäni kaipaamani vapauden.

Verkkoliiketoiminta skaalautuu kätevästi

Perinteinen malli kouluttamiseen ja valmentamiseen on ollut vaihtaa työtunteja rahaksi. Samojen asioiden toistamista, uudestaan ja uudestaan, eri asiakkaille. Kasvotusten tehtävä bisnes ei skaalaudu.

Lifestyle-yrittäjä voi suunnitella yritystoimintansa elämänsä ja kiinnostuksen kohteidensa ympärille, eikä toisinpäin. Verkkokurssien ympärille rakennettu lifestyle-bisnes mahdollistaa halutun elämäntyylin sekä rahallisesti että ajallisesti.

Katri Syvärinen

Katri on uuden ajan opettaja ja elämän voiman viestintuoja jokaiselle, joka haluaa vapautua vanhoista taakoista ja löytää elämäänsä uudenlaista taikaa. Katri on inspiroiva esimerkki siitä, miten uupumuksen jälkeen voi astua omaan voimaansa. Ylisuorittamisesta on mahdollista päästää irti. Uupumuksesta voi toipua, kun uskaltaa muuttaa elämäänsä.

  • Kokonaisvaltainen henkisen kasvun ohjaus
  • Jooga ja kirjoittaminen hyvinvoinnin välineenä
  • Kasva kirjoittajaksi -koulutusohjelma
  • Elämää muuttavat retriitit ja workshopit
  • Monipuoliset verkkokurssit
  • Menestyskirjat: mm. Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä
  • Suositut korttipakat: Taikahetkiä elämään, Anna valosi loistaa
Katri Syvärinen

Aloita oma verkkokurssi tänään!

Se on helppoa ja yksinkertaista.
Paina alla olevaa nappulaa ja tee verkkokurssistasi totta!

Aloita nyt