Asiakastarina
Matikkapirkko

Matikkapirkko valmistaa ammattikorkeakoulujen AMK-valintakokeeseen Campwiren avulla

Matikkapirkko

Jatkuva valmennusmateriaalien lähettely, manuaalinen laskutus ja teknisten asioiden säätö veivät Matikkapirkolta arvokasta aikaa ja energiaa. Mutta sitten hän siirsi valmennustoimintansa uudelle tasolle. Campwire-verkkokurssialustan avulla hän automatisoi manuaaliset prosessit – myynnin, toimituksen ja maksuliikenteen. Nyt Matikkapirkko voi keskittyä tärkeimpään – opiskelijoidensa tukemiseen ja oman yrityksensä kehittämiseen.

Kerttu Pentikäinen
Kerttu Pentikäinen
Matikkapirkko
Valintakoevalmennuksen opettaja

Vuonna 2018 Kerttu Pentikäisen, alias Matikkapirkon, ystävä pyrki opiskelemaan ammattikorkeakouluun. Ystävä ei ollut laskenut matematiikan tehtäviä yli kymmeneen vuoteen, joten hän pyysi gradua vaille valmiilta matematiikanopettaja Kertulta apua pääsykokeisiin valmistautumiseen.

Tarinan ystävä pääsi opiskelemaan ja Kerttu huomasi pystyvänsä auttamaan ihmisiä. Tästä alkoi Matikkapirkon tarina.

Kenelle Kerttu suosittelee verkkokurssiyrittäjyyttä ja miksi hän valitsi juuri Campwiren?

Yksittäisten videoiden lähettelemisestä kurssialustan käyttäjäksi

Aivan ensimmäiset valintakoevalmennukset vedin niin, että kuvasin jokaiselle valmennettavalleni henkilökohtaiset videot, jotka lähetin heille WhatsAppilla. Seuraavassa vaiheessa kuvasin kaikille valmennettaville yhteiset videot, jotka lähetin heille sähköpostilla linkkeinä. 

Alussa myös valmennuksen laskutus vaati paljon manuaalista työtä: tein kullekin valmennettavalle oman laskun laskutusohjelmalla. 

Onneksi en kuitenkaan jäänyt oman viisauteni varaan näpertelemään valmennuksen toimittamista ja yksittäisiä laskuja!

Amerikkalaisen Courtney Chaalin yritysvalmennuksen tuella lähdin automatisoimaan valmennukseni markkinointia, myyntiä ja toimitusta asiakkaille. 

Yritysvalmennuksessa painotettiin että yrittäjä ei saa käyttää asiakkaiden palvelemiseen yli puolta työviikostaan. Täytyy jäädä tilaa myös levolle, ajattelemiselle ja oman yrityksen johtamiselle.

Jos olisin jäänyt askartelemaan jokaiselle omia laskuja tai lähettelemään manuaalisesti linkkejä videoihin, niin olisin luultavasti jossain kohtaa tympääntynyt koko touhuun.

Oli aika siirtyä systeemiin, jossa opiskelijat saavat pääsyn materiaaleihin automaattisesti ja maksuliikenne kulkee ilman yrittäjän tekemää turhaa työtä.

Oli siis aika siirtää kurssi verkkokurssialustalle

Rakensin valmennukseni myynti- ja toimituskoneiston pienissä erissä pitkän ajan kuluessa. Koen, että automatisoitu hyvin toimiva “koneisto” on tärkeä investointi yrityksen tulevaisuuteen.

Nyt AMK-alanvaihtajat voivat käydä esimerkiksi Matikkapirkon itseopiskeluvalmennuksen juuri silloin kun he sitä tarvitsevat ja minä voin käyttää oman aikani johonkin fiksumpaan kuin linkkien lähettelemiseen!

Millaisia ominaisuuksia Matikkapirkon verkkokursseissa on?

Valintakoevalmennus koostuu opetusvideoista ja tehtävistä. Lisäksi vastaan matikan tehtäviä ja AMK-valintakoetta koskeviin kysymyksiin ryhmäpuheluissa Zoomissa.

Yksi Campwiren verkkokurssialustan parhaista puolista on, että kun itse kurssi pyörii toimintavarmasti omalla alustallaan, niin voin opettajana keskittyä nimenomaan opiskelijoiden kysymyksiin ja heidän auttamiseensa.

Parasta Campwiressa: suomalaiset verkkomaksuvaihtoehdot ja ystävällinen asiakaspalvelu

Kun valitsin verkkokurssialustaa, minulla oli kaksi tärkeää kriteeriä: se, että asiakkaiden käytössä olisivat sekä joustavat maksuvaihtoehdot että suomalaiset maksupainikkeet. Campwiresta löytyvät nämä molemmat. 

Nyt, kun alusta on ollut käytössäni jo pitempään, olen ilahtunut asiakaspalvelun nopeudesta ja toimivuudesta. Itselleni luo mielenrauhaa myös se, että jos jollain asiakkaallani on kysyttävää tai avun tarvetta, niin he saavat Campwiren tuesta ystävällistä ja suomenkielistä palvelua. 

Campwirea kehitetään ja siitä välitetään, eikä minun tarvitse kantaa huolta kurssin tai alustan teknisestä toimivuudesta.

Lisäksi Matikkapirkon opiskelijat ovat olleet todella tyytyväisiä visuaalisesti miellyttävään kurssialustaan. Campwiren alustalta on helppo löytää etsimänsä.

Millaisia vinkkejä antaisit verkkokurssiyrittäjyyttä harkitseville?

Kannattaa ottaa huomioon, että yritystoimintaan liittyy paljon muutakin kuin itse kurssin vetäminen. Markkinointi ja sähköpostilistan kasvattaminen eivät tapahdu itsestään ja niistä on hyvä innostua samalla tavalla kuin itse kurssin tekemisestä. 

Yrittäjyyden alkutaipaleella on paljon muutakin mietittävää kuin kurssin tekninen toteutus. Itse kurssin rakentaminen kannattaa kuitenkin tehdä huolella ja ajatella sitä investointina.

Jossain vaiheessa yrityksen polulla tulee se hetki, että on syytä helpottaa kurssin myyntiä ja esimerkiksi automatisoida maksuliikenne. Campwire oli siinä kohtaa Matikkapirkolle oikea valinta. Nyt verkkokurssialusta tarjoaa mielenrauhaa, sillä tiedän, ettei minun tarvitse säätää teknisten asioiden kanssa. Voin sen sijaan käyttää työaikani opiskelijoideni tukemiseen.

Matikkapirkko

Matikkapirkon valintakoevalmennuksessa harjoitellaan AMK-valintakokeen Matemaattiset taidot -osion matematiikkaa. Kurssi sisältää opetusvideoita ja tehtäviä sekä “ryhmäpuheluita”, joissa opiskelijat voivat kysyä Kertulta (eli Matikkapirkolta) matematiikasta ja AMK-valintakokeesta.

Valmennuksen voi käydä yksityisopetuksessa, ryhmän mukana tai itseopiskeluna. Näistä ryhmävalmennus ja itseopiskelu ovat kursseja Campwiren kurssialustalla. Matikkapirkon itseopiskeluvalmennuksen voi aloittaa Campwiren kurssialustalla milloin tahansa.

Kun valmennuksen materiaalit ovat tallessa luotettavalla alustalla ja kurssin aikataulu selkeä, niin yrittäjä voi viettää omannäköistään arkea, jossa vuoteen mahtuu erilaisia töitä ja tekemistä oman mielenkiinnon mukaan.

Matikkapirkko

Aloita oma verkkokurssi tänään!

Se on helppoa ja yksinkertaista.
Paina alla olevaa nappulaa ja tee verkkokurssistasi totta!

Aloita nyt