Asiakastarina
Optimal Performance

Jäsenyyssivusto tuo tasaista kassavirtaa

Optimal Performance

Jäsenyyssivuston paras puoli on se, että se tuo tasaista tulovirtaa, kertoo hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkola. Niin jäsenyysohjelman kuin verkkokurssien tekeminen onnistuu helposti Campwirella. Voimavalmentajan ei tarvitse tuhrata aikaa IT:n kanssa, koska Campwire on selkeä, yksinkertainen ja helppokäyttöinen.

Joni Jaakkola
Joni Jaakkola
Optimal Performance
Perustaja

Mikä on jäsenyyssivuston paras puoli?

Hyvinvointialan yrittäjänä minua kiinnostaa jäsenyysalueissa eniten vakaa ja tasainen tulovirta. Jäsenyysohjelma houkuttelee lisää väkeä asiakkaiksi, ja se tuo säännöllistä kassavirtaa. Verkkokurssin käynnistäminen ja lanseeraminen viiden viikon välein on aina oma talkoonsa.

Jäsenyyssivustoista voi tulla iso juttu. Hyvinvointialalla asiakkaat ovat tottuneet ostamaan esimerkiksi neljän tai kymmenen viikon paketteja. Jäsenyysohjelmaan tullaan mukaan toistaiseksi. Keskeistä on löytää se juttu, joka saa ihmisen tarttumaan toimeen juuri sillä hetkellä.

Millainen on Optimal Performancen jäsenyyssivusto?

Meillä on lyhyitä minikursseja, joissa 20 päivän ajan opetellaan jotain uutta juttua. Lisäksi joka kuukauden alussa tulee aina uusi treeniohjelma.

Jäsenyysalue on saanut tosi hyvän vastaanoton. Kun huomaamme jonkun lähteneen pois, kysymme aina palautetta. Tähän mennessä kaikki vastanneet ovat kertoneet lopettamisen syyksi sen, että ei juuri nyt tarvitse elämän tilanteen vuoksi jatkuvaa palvelua ja harkitsee palaamista, jos tilanne muuttuu.

Toisaalta kuluttajat haluavat täsmätyökaluja, jotka tekevät yhden jutun hyvin. Toisaalta kiinnostavat Netflix-tyyppiset palvelut, joissa on mukana kaikki mahdollinen. Kunnianhimoinen tavoite voisi olla rakentaa hyvinvoinnin Netflix.

Millaisia bisnesmahdollisuuksia jäsenyyssivusto tarjoaa?

Näen jäsenyysohjelmissa paljon liiketoimintapotentiaalia. Mutta toteutuakseen se edellyttää, että kuluttajien ajattelutapa muuttuu. Hyvinvointialan hommia vaivaa se, että muutoksen voi aloittaa aina ensi maanantaina. Tätä viivyttelyä voi jatkaa vaikka viisi vuotta.

Yksi toimiva keino on auttaminen ja opettaminen ilmaisen sisällön avulla. Sisältömarkkinointi ohjaa ihmistä tarttumaan toimeen. Perinteisemmän markkinoinnin puolella tarvitsee mennä jokin sopiva kulma edellä. Voi esimerkiksi mainostaa toukokuun lopussa, että liity nyt, koska kesäkuun alussa ilmestyy uudet ohjelmat.

Mihin käytätte Campwirea?

Käytämme Campwirea jäsenyyssivuston lisäksi verkkokurssien ja verkkovalmennusten suunnitteluun. Meillä kolmen tyyppisiä koulutuskokonaisuuksia: 1. ravinto, 2. liikunta ja palautuminen ja 3. elämäntaparemontti. Noin puolet Optimal Performancen liikevaihdosta tulee verkkovalmennuksista ja loput yritysluennoista.

Verkkokurssien hyvä puoli on ehdottomasti se, että ne ovat edullisia verrattuna vaikkapa personal trainer -palveluihin.  Verkkovalmennus sopii sellaiselle, joka tarvitsee treeniohjelman ja tykkää voimailla omatoimisesti. Ne auttavat ihmisiä, joilla voimavaroja ja toimintakykyä niin paljon, että he saavat itsensä liikkeelle.

Miksi otitte Campwiren aikanaan käyttöön?

Olimme varmaan ensimmäisiä käyttäjiä, kun Campwire aikanaan perustettiin. Sitä edeltävät verkkokurssialustat olivat kivikaudelta. Lähettelimme käsityönä treeniohjelmia ja ruokavalioita joka maanantai sähköpostilla. Käytimme ilmaista keskustelufoorumia, jonka käyttö oli kankeaa ja työlästä. Mietimme, löytyisikö parempaa ratkaisua. Kun Campwire perustettiin, otimme sen melkein heti käyttöön. Sähköpostien automatisointi säästi heti ihan hirveästi aikaa.

Miksi valitsit Campwiren?

Hakusessa oli verkkokurssialusta, jonka käytön opin itse helposti ja joka on asiakkaille helppokäyttöinen sekä toimii niin kuin on luvattu. Campire on selkeä, toimiva, yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Sen käyttö on jouhevaa. Campwiren ansiosta voin tehdä rahaa, eikä minun tarvitse vääntää koodia.

Haluan, että verkkokurssialusta on helppokäyttöinen ja erityisesti asiakkaille. Alustan pitää pysyä pystyssä. Wordpressissä voi kyllä puukottaa koodia, mutta kun tulee päivitys, kaikki leviää käsiin. Kaikki aika, mikä voimavalkulla menee IT-sotkujen selvittämiseen, on hukkaan heitettyä aikaa.

Mitä hyötyjä Campwire tarjoaa?

En jaksa käyttää mitään lentokoneen ohjaamoa, jossa on tuhat miljoonaa nippeliä ja nappelia.  Asiakas ei saa lisäarvoa hardcore-optimoinnista vaan jaettavasta tiedosta: tiedon pitää lähteä automaattisesti maanantaisin klo 9.00. Loppuviimeksi on kyse simppeleistä asioista.

Campwire on yksinkertainen käyttää. Se toimii hyvin ja luotettavasti. Suurin hyöty on juurikin yksinkertaisuus. Se vapauttaa aikaa ja kaistaa korvien välistä siihen, mistä se leipä oikeasti tulee, eli sisällön tuotantoon ja valmennusten rakentamiseen. En halua alustaa, jonka kanssa 80 prosenttia päivän työtunneista menee tekniikan kanssa tappeluun.

Kenelle Campwire mielestäsi sopii?

Campwire sopii periaatteessa kaikille, jotka haluavat verkossa valmentaa tai auttaa tai jakaa tietoa. Ja ennen kaikkea tehdä bisnestä.

Optimal Performance

Optimal Performance auttaa ihmisiä hyvinvointiin ja suorituskykyyn liittyvissä tavoitteissa, jotka vaihtelevat aina elämäntapamuutoksesta voimannostokilpailuun valmistautumiseen. Fitness ja bodaus on rajattu pois palveluista.

Optimal Performance Oy käyttää Campwiren verkkokurssialustaa verkkovalmennusten tekemiseen. Bisneskokonaisuuteen kuuluu myös Optimal Performance Center -kuntosali Helsingin Pasilassa.

Yhtiökumppanit Joni ja Kaisa Jaakkola luovat yhdessä valmennusten sisällön. Heillä on apunaan assistentti, joka pyörittää käytännön asioista, vastaa asiakkaiden kysymyksiin ja hoitaa maksuliikennettä.

Optimal Performance

Aloita oma verkkokurssi tänään!

Se on helppoa ja yksinkertaista.
Paina alla olevaa nappulaa ja tee verkkokurssistasi totta!

Aloita nyt